Ustavni sud FBiH presudio u korist Radivojevica
- bogumila
- dustaban
#52 Re: Ustavni sud FBiH presudio u korist Radivojevica
Kako biti KO_REKTAN prema nekome ko je KO_REKTUM ?“Već sam izjavljivao da od Budimira očekujem da bude korektan, kao što je bio korektan i na sudskoj javnoj raspravi“, rekao je Radivojević za sarajevsko “Oslobođenje”.
- novi.dan.nova.nafaka
#53 Re: Ustavni sud FBiH presudio u korist Radivojevica
Kao što napomenuh na drugom postu, Butmir se nadobijao poslova, tako da je Zlajin džep pun para. Ništa nije nemoguće...dufresne wrote:Ovo se moze rjesiti jedino da Zlatko, kao sto je i Desnicu, proba kupiti i Zivka, mada cisto sumnja...
-
dufresne
#54 Re: Ustavni sud FBiH presudio u korist Radivojevica
Pazi nista nije nemoguce, treba imati i na umu, da postoje frakcije u HSP, medjutim za sad mi je se general Živkonovi.dan.nova.nafaka wrote:Kao što napomenuh na drugom postu, Butmir se nadobijao poslova, tako da je Zlajin džep pun para. Ništa nije nemoguće...dufresne wrote:Ovo se moze rjesiti jedino da Zlatko, kao sto je i Desnicu, proba kupiti i Zivka, mada cisto sumnja...
Vidjet cemo kako se ce se kretati u drzavnom parlamentu, jer ako se uspije smjenit Lagumdzija i Becirevic, SDA-u valja ponovo zagrlit oba HDZ-a na federalnom nivou, tako da tu HSP-a nema...
Uglavnom sit back and enjoy, sto bi rekao jedan sluzbenik americke ambasade, za politicku scenu u BiH
- novi.dan.nova.nafaka
#55 Re: Ustavni sud FBiH presudio u korist Radivojevica
A oba HDZ-a ne mogu smisliti HSP. Fkt, ko zna šta se više može dogoditi...dufresne wrote:Pazi nista nije nemoguce, treba imati i na umu, da postoje frakcije u HSP, medjutim za sad mi je se general Živkopokazao poprilicno principilan cojvek, ali dokle vidjet cemo....
![]()
Vidjet cemo kako se ce se kretati u drzavnom parlamentu, jer ako se uspije smjenit Lagumdzija i Becirevic, SDA-u valja ponovo zagrlit oba HDZ-a na federalnom nivou, tako da tu HSP-a nema...![]()
- bogumila
#56 Re: Ustavni sud FBiH presudio u korist Radivojevica
tihic je dosad pokazao da je strpljiv, uporan i namazan. tako da ne mislim puno o tome, kontam on je to vec razradio, u svim mogucim opcijama. mozda odigraju nesto kao hsp se razdvojio na dvije frakcije, pa ce jedna od njih (koju ce hdz moci provarit) prezivit, a druga nestat. pa i jare i pare. to bi bilo dobro.