USTAVNE PROMJENE NA TV

Post Reply
Propast1

#1 USTAVNE PROMJENE NA TV

Post by Propast1 »

Neznam jeste li pratili dosadasnju diskusiju o ustavnim amandmanima na TV.

Ovima sa BHT1 je opet preci serijal opstanka od daljeg prenosa skupstine.

Bruka, a melodije mostara bi mogli vazdan prenosti.
Propast1

Post by Propast1 »

Komentari?
Reina

Post by Reina »

kad slusam jedne OK su
kad slusam druge OK su mi
tako da pojma nemam :-)
Reina

Post by Reina »

mashenka wrote:kad slusam jedne OK su
kad slusam druge OK su mi
tako da pojma nemam :-)

p.s. ipak za mene je zapazeno ono sto je gosp. Durakovic obrazlagao....
ali eto kazem veze nemam :roll:

sorry ponovila sam... :D
Bosanski Zmaj

Post by Bosanski Zmaj »

- Kako trenutno stvari stoje promjene neće biti izglasane.

- Samo mi ostaje pitanje kako je veleposlancima prevođena rasprava Lagumdžije i Zorića oko metafore sa oazom..
senada

Post by senada »

:shock: mislila sam da je to dobro za nas radi ukidanja entitetskog glasanja :shock:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

26.04.2006 - Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH nije usvojio Prijedlog amandmana na Ustav
Sarajevo • FTV

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine završio je sjednicu na kojoj je dva dana raspravljano o Prijedlogu amandmana na Ustav BiH. Zastupnici su se izjašnjavali o Prijedlogu amandmana, i to pojedinačno, pri čemu je 26 zastupnika bilo za, a 16 protiv usvajanja amandmana. Za dvotrećinsku većinu neophodnu za usvajanje bila su potrebna dva glasa. Tako, Prijedlog amandmana nije dobio potrebnu većinu u Parlamentarnoj skupštini BiH.

http://www.rtvfbih.ba/loc/news.wbsp?WBF_ID=4650
ALI, ovo zapravo nije ni bitno!
Imamo piramidu!

YES! :thumbup:

:roll: :zzzz:
jay

Post by jay »

Vodenjak wrote:
26.04.2006 - Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH nije usvojio Prijedlog amandmana na Ustav
Sarajevo • FTV

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine završio je sjednicu na kojoj je dva dana raspravljano o Prijedlogu amandmana na Ustav BiH. Zastupnici su se izjašnjavali o Prijedlogu amandmana, i to pojedinačno, pri čemu je 26 zastupnika bilo za, a 16 protiv usvajanja amandmana. Za dvotrećinsku većinu neophodnu za usvajanje bila su potrebna dva glasa. Tako, Prijedlog amandmana nije dobio potrebnu većinu u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Imamo piramidu!

nesto nisam siguran da je Visoko u svedskoj 8-)
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

jay wrote:
Vodenjak wrote:
Sarajevo • FTV

Imamo piramidu!

nesto nisam siguran da je Visoko u svedskoj 8-)
Ali zato jeste Sanel Sjekirica :D Sad ce se javiti Fair Life, da to argumentuje clancima iz DANA :-)
Post Reply