Sta ima onaj neandertalac ( u jesam diplomata) da se brine za rezoluciju 1244 i RS kao da je RS pokrajina Srbije isto sto i Kosovo.
Ustanite molim !!!!!!!! ZELJKO KOMSIC
- Maraschino
Zeljko je legenda bio i ostao
Sta ima onaj neandertalac ( u jesam diplomata) da se brine za rezoluciju 1244 i RS kao da je RS pokrajina Srbije isto sto i Kosovo.
-
Umjetnik a
operite usta-Željko Komšić
- uvjek dobar gost
Bojkot svega i svačega iz Srbije... da smo ljudi ne bi više niko tako takovo....... a suvišno je sve drugo govoriti, dovoljno je otići na Trebević odakle je snimano... i gdje je bio Koštunica... dokazani borac za veliku Srbiju...
- gospodar kuglastih munja
komeba wrote:
Ovaj snimak je lazan i nacinjen je na obroncima Fruske Gore, a Avala ce uskoro biti najvisi vrh u Srbiji !...
-
Umjetnik a
- Maraschino
Sada ce njima Zeljko ono diplomatski,
Odhebite vise
Odhebite vise
-
manga_mi6
evo vec im je odgovorio http://www.sarajevo-x.com/clanak/071026076
joj gigantuuuuuuuuuuuuuuuuuu, imal ko mail njegov da mu samo kazem kolki je gigant i da cu samo radi ove cinjenice uvijek glasati za njega a ne za "svog" harisa
ovako se neplanski dobivaju bodovi kod biraca a ne kad se skupe na koncertu severine vuckovic il neke druge severine...
joj gigantuuuuuuuuuuuuuuuuuu, imal ko mail njegov da mu samo kazem kolki je gigant i da cu samo radi ove cinjenice uvijek glasati za njega a ne za "svog" harisa
ovako se neplanski dobivaju bodovi kod biraca a ne kad se skupe na koncertu severine vuckovic il neke druge severine...
Last edited by manga_mi6 on 26/10/2007 17:09, edited 1 time in total.
-
ZELJANICA
MILAN PAVOŠKI (Jedan od vodećih srbijanskih nacionalista) nedavno izjavljuje:SRBIJA IMA VIŠE GENERALA NEGO KINA, A AGIM ČEKU NAS MOŽE PREGAZITI ZA 15 DANA. Mislim da je čovjek realno procijenio situaciju i da bi to mogla biti poruka i Dodiku i Koštunici.
-
jefferson
Jos jedan veliki covjek diplomatije je imao "neprikladan" rijecnik, a to je TITO!
Tito je jedina osoba koju je engleska kraljica ispratila do auta iz dvora, a Tito je opet jedini koji je rekao Staljinu "prestani slati ubice na mene jer ja ako posaljem na tebe necu morati ponovo slati"
Znaci sa monstrumima i stokom nema drugacijeg pristupa!
Tito je jedina osoba koju je engleska kraljica ispratila do auta iz dvora, a Tito je opet jedini koji je rekao Staljinu "prestani slati ubice na mene jer ja ako posaljem na tebe necu morati ponovo slati"
-
manga_mi6
jefferson wrote:Jos jedan veliki covjek diplomatije je imao "neprikladan" rijecnik, a to je TITO!
-
Umjetnik a
Željko Komšić je jedina osoba od političara koja se u ratu borila za BiH
- infobrcko
SLAZEM se. TO je po meni jedini politicar koji se borio kao borac za DRZAVU Bosnu i Hercegovini a ne kao pojedini za ovaj ili onaj narod. I zbog toga mislim da ga sve vise i vise gradjani zbog toga podrzavaju...Umjetnik a wrote:Željko Komšić je jedina osoba od političara koja se u ratu borila za BiH
Bas neki dan cujem da je isao na more sa porodicom u svom golfu 4. Dok pojedili lokalni ili drzavni politicari idu na odmor o drzavnom trosku vode i sekretarice, obezbjedjenje itd.
Zeljko kralju hajmo na kafu
- daduli_sa
jefferson wrote:Jos jedan veliki covjek diplomatije je imao "neprikladan" rijecnik, a to je TITO!