Ja bih samo dodao da su mu ti isti "prekodrinski" (a možda i ovi ovamo) snajperom ubili majku u naselju Hrasno u Sarajevu.E sad kad vidim te priče kako mu je mati Srpkinja,tek onda mi je jasno kakvi su mentalni profili nezadovoljni Komšićem.Preporučujem ovim što lobiraju za "nacionalne zaštitnike" da pod hitno izmisle nešto bolje u odnosu na ovo dosadašnja.Čuj,Srpkinja... ccc[/quote]ZZZlica wrote:haj' redom...
@makondo: Boris Tadić je sin Ljubomira Tadića, profesora filozofije na Univerzitetu u Beogradu i stalnog člana SANU (garant znaš, ali da podsjetim: Srpska akademija nauka i umjetnosti, tvorci čuvenog Memoranduma velikosrpstva i apologije četništva). Maćeha mu je najpoznatija "srpska Jevrejka" a, prema nekim saznanjima, i švalerka Radovana Karadžića, koja ga je pratila na inim "mirovnim" pregovorima, Klara Mandić, ubili je sunarodnjaci k'o zeca...
DANAS, 17. jun 2004.g.
"Pre nego što je oživljena ideja o "velikoj Srbiji" ona je bila jedna obična žena - po zanimanju zubarka. Onda joj je njeno poreklo pomoglo da dođe u središte javne pažnje. Uloga te žene bila je dvostuka, jer je Jevrejka koja je preživela holokaust, a odgajila ju je srpska pravoslavna porodica nakon što su joj roditelji deportovani u logor. S jedne strane mučila ju je sudbina njene porodice, a s druge strane, bila je uverena da Hrvati još uvek imaju genocidne namere i planiraju istrebljenje Srba. Klara Mandić zaključila je da su sadašnji Hrvati "nacisti", a sadašnji Srbi "Jevreji", koji se nalaze na rubu nove propasti. Međutim, genocid nad "Jevrejima" neće se dogoditi dva puta, pobednički je izjavila novinarima. Ovaj put žrtva mora napasti neprijatelja pre nego što bude prekasno."
Uz to, Tadić se NIKAD nije usprotivio hermafroditu s kalašom, valjda da ne završi k'o Đinđić![]()
@drug_clan77: Podmećeš i zamjenjuješ teze... Željko Komšić je bio ambasador u SCG u vrijeme Alijanse, a kad su profesionalni Bošnjaci, Hrvati i Srbi došli na vlast, dao je ostavku. Što se tiče njegovog uzimanja puške u ruke, to nije bilo za propagandno slikanje nego "zaoprave" jer su mu prekodrinski i lokalni četnici kidisali na rodni grad, porodicu i prijatelje![]()
Over and Out!
Ja im toplo preporucujem da se presele preko drine jer ocito im se njihova retorika vise svidja!