Ustanite molim !!!!!!!! ZELJKO KOMSIC

Post Reply
Alfa159

#26 Re: we

Post by Alfa159 »

Fiore wrote:Neka ga nek labranja.. ima nas spremnih kao i 92' samo sto su sada okolnosti dosta drugacije.. i nek Kostunica pripremi 150. 000 sanduka.. 8-)

Zeljko je bio i ostao navijac Zeljeznicara..jedino navijaci tog tima isticu ponosno zastavu sa Ljiljanima na svakoj utakmici.. i iskreno zao mi je zbog toga., pitam se sta je sa ostalim navijackim sklupinama.. :roll:
E pa to bas i nije istina sto se tice LJILJANA.
Ekipa na zapadu a i dok su bili na SJEVERU uvjek su imali zastavu LJILJANA.
Tako da ta prica sa zEljinim navijacima nije istinita, ali nemoj da bi se sad ljudi nadovezali na ovo. Ovo je bila samo intervencija u prostoru, opaska .....

A da sto jos postujem Komsica JEDINI KOJI JE OBISAO GROB POSLJEDNJE BOSANSKE KRALJICE.
Svi se kunu u Bosanstvo a niko nije nasao za shodno za tolike godine da zvanicno ode da posjedi pocivaliste posljednje Bosanske Kraljice saramota!!!!!!
Osima naravno GOSPODINA KOMSICA Bravo majstore ( jos da je Pitar.)))))
video

Post by video »

Bit ce pitar 100% :D
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Svaka cast Komsicu! :bih:
Samo slutim da je sam u toj borbi...
Danas, sutra, kada bi bili izbori, vjerujem da bi IVZ, Silajdzic i slicni upirali iz sve snage sa Zeljko ne prodje, jer, naprosto, kvari im koncepciju i nije u talu! Da ne spominjem BH Hrvate i stanovnike RS-a.
Ne znam, sa ovakvim prljavim politicarima koji su voljni prodati i svoju majku zbog vlasti, ne vidim kako bi Komsic sam mogao da pokrene neke stvari.
Vidite da je Lepi vise nego mlak u osudi raznoraznih ataka na BH, a za sve to postoje razlozi.
Svi su u talu, osim Zelke Komsica!
Ne znam, nisam pametan...
sasanjo

#29 Re: we

Post by sasanjo »

Fiore wrote: Zeljko je bio i ostao navijac Zeljeznicara..jedino navijaci tog tima isticu ponosno zastavu sa Ljiljanima na svakoj utakmici.. i iskreno zao mi je zbog toga., pitam se sta je sa ostalim navijackim sklupinama.. :roll:
jedino i ponosno skupa sa antom iz kiseljaka i torcidom sarajevo!
moj duboki naklon "o ti veliki navijacu"... :roll:

Zeljko je tito, svaka mu cast.
Gospodin pravi
luciferino

Post by luciferino »

E jesi se i ti Alfa ufatio...eh da je pitar, pa što nije pitar...Ma neka on zna odbrusiti seljačinama, opraštam mu čak i Želju. Veličina je to. :D
Last edited by luciferino on 26/10/2007 13:39, edited 1 time in total.
seansarah

Post by seansarah »

njegova reakcija nije bila diplomatska, ni politicarska a ni retoricna......ali je bila brate LJUDSKA i to nam treba. politicara imamo dosta, koji dan za dan mlate prazne fraze, ali iskrenih ljudi u takvoj poziciji nema nigdje!!!!

Bravo Komsicu! KOMSIC FOR PRESIDENT :D
bestseler

Post by bestseler »

Momak bez dlake na jeziku, inteligentan ( pokazao i time sto VOLI Želju ). Za takve VRIJEDI i POGINUTI ... kao sto sam i bio spreman od 92 do 95 za DRZAVU Bosnu i Hercegovinu - i PONOSIM se time ....
mostarac

#33 Re: we

Post by mostarac »

Alfa159 wrote:
Fiore wrote:Neka ga nek labranja.. ima nas spremnih kao i 92' samo sto su sada okolnosti dosta drugacije.. i nek Kostunica pripremi 150. 000 sanduka.. 8-)

Zeljko je bio i ostao navijac Zeljeznicara..jedino navijaci tog tima isticu ponosno zastavu sa Ljiljanima na svakoj utakmici.. i iskreno zao mi je zbog toga., pitam se sta je sa ostalim navijackim sklupinama.. :roll:
Tako da ta prica sa zEljinim navijacima nije istinita, ali nemoj da bi se sad ljudi nadovezali na ovo. Ovo je bila samo intervencija u prostoru, opaska .....

A da sto jos postujem Komsica JEDINI KOJI JE OBISAO GROB POSLJEDNJE BOSANSKE KRALJICE.
Svi se kunu u Bosanstvo a niko nije nasao za shodno za tolike godine da zvanicno ode da posjedi pocivaliste posljednje Bosanske Kraljice saramota!!!!!!
mi imamo onu PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE :D

moRe li ta proc :D
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

kad je repka igrala na koševu, Željko nije htio ići u svečanu ložu nego je sa ostalim anvijačima sjeo na tribine
Ffff

Post by Ffff »

Umjetnik a wrote:kad je repka igrala na koševu, Željko nije htio ići u svečanu ložu nego je sa ostalim anvijačima sjeo na tribine
to je velicina, kao i Mesic, covjek hoda bez tjelohranitelja po Sarajevu, za razliku od (tada) Tihica oko kojeg je bilo 5 glavonja da ga cuvaju... pa ako se moras bojati nekoga u svom gradu, trebao bi se zapitati: da nije do tebe?
gospodar kuglastih munja

Post by gospodar kuglastih munja »

Komsic bi trebao, dok mu jos traje mandat, proglasiti Republiku BiH za koju se i borio. Kad je Alija mogao podmuklo unistiti Republiku, moze i Zeljko javno da je vrati nazad.
Ima li ko u njegovoj blizini da mu to sapne ?, Dobice podrsku od najmanje pola miliona ljudi i u BiH i od dijaspore.

U BiH treba da se desi nesto grcevito, da plane na politickoj sceni, da se ustalasa da bi doslo do kakvih promjena. Mozda je Komsic ta licnost koja moze potpaliti fitilj. Pozovemo sve patriote na ulice i cekamo 12 kad ce Komsic proglasiti Republiku, a poslije neka se oni puse i neka razmisljaju.

Znaci, sutra u 12 sati ?!!!... :-D 8-)
chuchumbamayumbe

gospodar kuglastih munja wrote:Komsic bi trebao, dok mu jos traje mandat, proglasiti Republiku BiH za koju se i borio. Kad je Alija mogao podmuklo unistiti Republiku, moze i Zeljko javno da je vrati nazad.
Ima li ko u njegovoj blizini da mu to sapne ?, Dobice podrsku od najmanje pola miliona ljudi i u BiH i od dijaspore.

U BiH treba da se desi nesto grcevito, da plane na politickoj sceni, da se ustalasa da bi doslo do kakvih promjena. Mozda je Komsic ta licnost koja moze potpaliti fitilj. Pozovemo sve patriote na ulice i cekamo 12 kad ce Komsic proglasiti Republiku, a poslije neka se oni puse i neka razmisljaju.

Moze li u lapo 4? Ne stizem u 12! :D
gospodar kuglastih munja

Post by gospodar kuglastih munja »

chuchumbamayumbe wrote:
gospodar kuglastih munja wrote:Komsic bi trebao, dok mu jos traje mandat, proglasiti Republiku BiH za koju se i borio. Kad je Alija mogao podmuklo unistiti Republiku, moze i Zeljko javno da je vrati nazad.

pase, tad ce policija poceti da bije... :lol: :D
incognito071

Post by incognito071 »

za Kostunicinu blizu rodbinu :dance:

:bih: :bih:
chuchumbamayumbe

gospodar kuglastih munja wrote:
chuchumbamayumbe wrote:

pase, tad ce policija poceti da bije... :lol: :D
Taman da pokupim shurikena i nun-chaka za belaja!
Joj, sinoc sam gled'o neki Brus Lijev film, bas sam se nafuro!
Choban-Budala

Post by Choban-Budala »

Bravo, Zeljko care! Nek' si odjeb'o onog horse-without-a-smile covjekolikog Premijera drzave Kostunistan. Da sam se ja pit'o, rek'o bih mu: "Mojne da dobijes po pichci (kostunjavoj). Sape k sebi!"
bošnjo

Post by bošnjo »

Šta reći nego HVALA predsjedniče ,

Nisam član SDP-a ali onda kad on postane predsjednik SDP-a i narcisoidni Lagumdžija napusti SDP učlaniti ću se u tu stranku
Vertex_bh

Post by Vertex_bh »

[b]Nisam član SDP-a ali onda kad on postane predsjednik SDP-a i narcisoidni Lagumdžija napusti SDP učlaniti ću se u tu stranku[/b]

Potpisujem !
IMME

Post by IMME »

luciferino wrote:Željko je car, zakon, legenda, Tito, kralj. :thumbup:
Diplomatski ili ne, važno je da je poruka prenesena i shvaćena. 8-)
:faraon1:

@ Alfa159

i tebi :faraon1: zna se zasto :bih:

Raja, plasi me jedno ... pade mi na um tragicni momenat pokojnog Djindjica :shock: :?
Imal vas jos kojima je takvo sto naletilo :?

ZA Komsica jer, Komsic je :bih:
aida81

Post by aida81 »

e bravo "intelektualci"... Nije rekao kostunici da ce dobiti po nosu i cemu jos sve ne, vec dodiku... Niste pazljivo slusali prilog, cini mi se. Svakako, Komsic je okey lik, i malo mi jedino kod njega smeta sto nema diplomatski gard, nema politicki gard, malo mi djeluje mahalsto, a i ja sam glasala za njega radi Zlatnog ljiljana.... ma okey je, i da, malo je zeznuo pricu sa svojim autom, pusudjenim ustvari od 200.000 maraka. nije mu to trebalo. pusti bolan sve je ovo cirkus.
Fiore

#46 Re: we

Post by Fiore »

Alfa159 wrote:

I mene to pravo obradovalo u vezi kraljice.. fakat imali smo kraljicu prije Engleske.. (kaze mr.Muhamed Filipovic..)
kucuk

Post by kucuk »

Mislim da je Zeljko na dobrom putu da medjunarodnim zvanicnicima pokaze da postoje politicari kojima vjeruju i drugi a ne samo narod kome pripada i da takve treba polako poceti podrzavati.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

svaka cast...a vidi onog majmuna na slici kako bi mu onu pusku strpo u paksu
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

aida81 wrote:e bravo "intelektualci"... Nije rekao kostunici da ce dobiti po nosu i cemu jos sve ne, vec dodiku... Niste pazljivo slusali prilog, cini mi se. Svakako, Komsic je okey lik, i malo mi jedino kod njega smeta sto nema diplomatski gard, nema politicki gard, malo mi djeluje mahalsto, a i ja sam glasala za njega radi Zlatnog ljiljana.... ma okey je, i da, malo je zeznuo pricu sa svojim autom, pusudjenim ustvari od 200.000 maraka. nije mu to trebalo. pusti bolan sve je ovo cirkus.
Intelektualko, ubuduce citaj cijeli text a ne samo naslove:

"''Koštunici bi bilo bolje da se bavi pitanjima koja su mu posao, odnosno budućnošću Srbije i njenih građana, odnosno svojom zemljom, a da prste drži dalje od BiH jer bi mogao dobiti i po prstima i po nosu i zato neka ne zaboravi kako je završio jedan njegov predhodnik – Milošević", stoji u Komšićevi priopćenju u vezi izjave predsjednika Vlade Srbije Vojislava Koštunice koja se odnosi na mjere Visokog predstavnika u BiH."

Ako se ovo odnosi na Dodika onda smo stvarno svi mi polupali loncice. Drugi put prije nego sta napises dobro promisli.
bosank_a

Post by bosank_a »

Bravo ti @aida81

Evo ti ovdje sta je rekao.

„Koštunici bi bilo bolje da se bavi pitanjima koja su mu posao, odnosno budućnošću Srbije i njenih građana, odnosno svojom zemljom, a da prste drži dalje od BiH, jer bi mogao dobiti i po prstima i po nosu i zato neka ne zaboravi kako je završio jedan njegov predhodnik, Milošević", saopćeno je Feni iz Komšićevog kabineta.
Last edited by bosank_a on 26/10/2007 14:53, edited 1 time in total.
Post Reply