Ustanite molim !!!!!!!! ZELJKO KOMSIC

Post Reply
ozbiljna

Post by ozbiljna »

ja ovo ne mogu otvoriti. moze li neko staviti na youtube ili nesto!? please.
vanjki

Post by vanjki »

ok raja sada cu instalirati real player,samo da ga jos jednom cujem,hocu slatko da zaspem!!!!!!!!!
vanjki

Post by vanjki »

ozbiljna wrote:ja ovo ne mogu otvoriti. moze li neko staviti na youtube ili nesto!? please.

skini sa ove stranice real player pa ces moci gledati.upravo gledam svoga predsjednika, po drugi put i opet se jezim..............

http://uk.real.com/player/
ozbiljna

Post by ozbiljna »

vanjki wrote:
ozbiljna wrote:ja ovo ne mogu otvoriti. moze li neko staviti na youtube ili nesto!? please.

skini sa ove stranice real player pa ces moci gledati.upravo gledam svoga predsjednika, po drugi put i opet se jezim..............

ma sve sam to odradila ali ne ide!! :sad:
kijameta

Post by kijameta »

Zeljko je odlucio da dobro iskoristi svoj mandat,da zaradi poena za sebe i za svoju partiju.
Kod nasega naroda je poene najlakse zaraditi populizmom.
Tito je bio veliki populista i 'narodan' covjek.Ta doza 'obicnog covjeka' je bila obavezna funkcionerima iz Titovog vremena.
Dobar primjer je Dodik koji je takodze sklon 'slobodnim' izjavama,mada mu se sada vecina od njih o glavu obijaju.
Ali ima tu jos jedna druga stvar od Zeljkinog pametnog cementiranja vlastitog statusa i dizanja rejtinga svojoj partiji.
A to je da mislim da je Zeljko dobro razmislio,prije nego sto je dao izjavu,eee sad takvu izjavu,politicar,diplomirani,kao sto je Zeljko daje u dva slucaja,kada je sve u qurcu,pa se i onako nema sta zijaniti i drugo,kada znas da si nadmocan nad neprijateljom,pa ga mozes ismijavati.
Nadam se da je ovo drugo u pitanju,(ono kao EU i USA je uz nas) a na kraju je svejedno i onako,ako se bude trebalo fizicki obracunavati,nije problem,nismo odavno,pozelilo se.
A ako se Zeljki,sta ne desi,cini mi se da vidim ko ce ovdje biti Tito,iducih
20-30 godina.Sa srecom.
elSaik

Post by elSaik »

ozbiljna wrote:
vanjki wrote:

e onda imaš ozbiljan problem :P
jefferson

Post by jefferson »

Evo opet gledo!
A gledajte izjave Kostunicinog portparola!!! Sta je sa misem, nejavlja se, nema JNA iz sebe pa malo stislo:

Đurić osudio izjave Željka Komšića

Savetnik premijera Srbije za medije Srđan Đurić kritikovao je izjavu predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića koji je srpskom predsedniku vlade poručio da 'drži prste dalje od BiH jer bi mogao dobiti i po prstima i po nosu'.

'Primitivne, drske i ratoborne izjave Komšića samo potvrđuju da je neophodno najodlučnije braniti Dejtonski sporazum koji garantuje entitetski status i očuvanje Republike Srpske', rekao je Đurić agenciji Beta.

Povodom izjave Koštunice da je 'cilj Lajčakovih mera i Ahtisarijevog plana, ukidanje Republike Srpske i proglašavanje jednostrane nezavisnosti Kosova i Metohije', Komšić je saopštio da su 'današnjom Koštunicinom izjavom napokon razotkrivene sve mutne političke igre Beograda prema BiH'.

Prema Đurićevim rečima, Srbija ima obavezu da kao garant Dejtonskog sporazuma vodi računa o njegovom sprovođenju.

'Zato Vlada Srbije daje punu podršku premijeru RS Miloradu Dodiku da obezbedi položaj RS saglasno Dejtonskom sporazumu', rekao je Đurić. On je dodao da 'necivilizovan rečnik Komšića samo dodatno produbljuje krizu koja je proizvedena Lajčakovim merama'.
elSaik

Post by elSaik »

jefferson wrote: 'Primitivne, drske i ratoborne izjave Komšića samo potvrđuju da je neophodno najodlučnije braniti Dejtonski sporazum koji garantuje entitetski status i očuvanje Republike Srpske', rekao je Đurić agenciji Beta.
Da, vjerovatno misli na ono "Iako će ih Beograd izdati kao i prije tokom historije, ja ih neću nikada izdati."
Pravo drsko i ratoborno... :oops: :roll:
jefferson

Post by jefferson »

elSaik wrote:
jefferson wrote: 'Primitivne, drske i ratoborne izjave Komšića samo potvrđuju da je neophodno najodlučnije braniti Dejtonski sporazum koji garantuje entitetski status i očuvanje Republike Srpske', rekao je Đurić agenciji Beta.
Da, vjerovatno misli na ono "Iako će ih Beograd izdati kao i prije tokom historije, ja ih neću nikada izdati."
Pravo drsko i ratoborno... :oops: :roll:
Ma ja, ali najsmjesnije mi je ono "srbija garat mira"
kad je to srbija bila ikad u istoriji garant mira?
pitarozder

Post by pitarozder »

kijameta wrote:Zeljko je odlucio da dobro iskoristi svoj mandat,da zaradi poena za sebe i za svoju partiju.
Tito je bio veliki populista i 'narodan' covjek.Ta doza 'obicnog covjeka' je bila obavezna funkcionerima iz Titovog vremena.
Dobar primjer je Dodik koji je takodze sklon 'slobodnim' izjavama,mada mu se sada vecina od njih o glavu obijaju.
Ali ima tu jos jedna druga stvar od Zeljkinog pametnog cementiranja vlastitog statusa i dizanja rejtinga svojoj partiji.
A to je da mislim da je Zeljko dobro razmislio,prije nego sto je dao izjavu,eee sad takvu izjavu,politicar,diplomirani,kao sto je Zeljko daje u dva slucaja,kada je sve u qurcu,pa se i onako nema sta zijaniti i drugo,kada znas da si nadmocan nad neprijateljom,pa ga mozes ismijavati.
Nadam se da je ovo drugo u pitanju,(ono kao EU i USA je uz nas) a na kraju je svejedno i onako,ako se bude trebalo fizicki obracunavati,nije problem,nismo odavno,pozelilo se.
20-30 godina.Sa srecom.
nije lose razmisljanje iako ja mislim da je do ovoga trebalo doc puno ranije ... "pravo medju rogove" je jedini jezik koji krkani preko drine razumiju ... oni na sve moguce nacine razvaljuju ovo jada od drzave sto je ostalo pa je i red da se vise skinu maske sa lica i da se otvoreno kaze neprijateljima sta mislimo
elSaik

Post by elSaik »

kijameta wrote:Zeljko je odlucio da dobro iskoristi svoj mandat,da zaradi poena za sebe i za svoju partiju.
20-30 godina.Sa srecom.
Željko je ovako reagovao prije svega jer je čovjek koji je prošao rat i zna kako se osjećaju mnogi oni koji su ratovali za ovu državu. Mislim da bi svako od nas ovako reagovao i zato je toliko podržan od "običnih ljudi", jer je rekao ono što svi mi mislimo... ;)
parafin

Post by parafin »

blueeyez

Post by blueeyez »

GORI UŠI VINETU wrote:Smijem se kladiti u svoj život da će se vrlo brzo neke :x :x :x :x :x :x NOVINARSKE MRCINE :x :x :x :x :x :x naći (naravno u Sarajevu) koje će po nalogu svojih :x :x :x partijskih (čitaj kriminalnih) šefova :x :x :x raspaliti po Komšiću (npr. Željko laže,Željko je lopov,Željko se kurva...). :x :x :x :x :x :x :x :x :x Predlažem da takvim (a bit će ih sigurno) odmah i bezuslovno JEBEMO SVU FAMILIJU!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x
potpisujem
dovoljno je procitati danasnji (26.10) "avaz", citava stranica za harisa a podnaslov zu komsica

zeljko svaka cast :faraon1:
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

Mene interesuje kakva je reakcija ljudi "na ulici". Jel ima podrsku kao sto je ima na SA-x forumu.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

harka wrote:
jefferson wrote:
Uglavnom, Komsicu svaka ti cast, a ostali probosanski lideri bi trebali stati iza izjave Komsica i podrzati ga!
:thumbup:
Ne mogu, neki bi prije skocili sami sebi u stomak nego priznali da je neko drugi imao vise muda da nesto kaze, pa cak i kad imaju (nacelno) isti cilj! Necu imenovati, zna se na koga mislim....
seln

Post by seln »

ozbiljna wrote:
vanjki wrote:

Kopiraj link od emisije (desni mis), startaj realplayer, ides na open i ubacis link....i voila!
amko_sa

Post by amko_sa »

Komsicu svaka cast jedini je dokazao da ima muda da se suprostavi dvojici krmaka na pravi diplomatski nacin za njih i samo naprijed.Dugo vec sutimo ovo dodje kao veliko osvjezenje nakon duge suse.Covjek je Bosancina 100%
seln

Post by seln »

Da ne zatrpavamo server predsjedniku, neko bi mu mogao poslati poruku podrske u ime forumasa (cini mi se da smo 99% za)....
daduli_sa

Post by daduli_sa »

jefferson wrote:
'Primitivne, drske i ratoborne izjave Komšića samo potvrđuju da je neophodno najodlučnije braniti Dejtonski sporazum koji garantuje entitetski status i očuvanje Republike Srpske', rekao je Đurić agenciji Beta.
Mati mu primitivna , a ratoboran onaj sto mu je iznad glave a koji je primitivno i nacionalisticki i poceo sve govorom da je RS drzavno pitanje Srbije! :x

Kad ga je covjek spustio gdje mu je mjesto onda je to primitivno?! Pa gospdo draga preko Drine, ocigledno da vam se kulturno ne moze reci da sjasete! Vama se ocigledno tek po spominjanju cijele blize i dalje familije uspije nesto staviti do znanja. Tako uradila Hrvatska, izgleda da pocinje i BiH da pokazuje da niste batina nad svima!
Last edited by daduli_sa on 26/10/2007 22:48, edited 1 time in total.
bosank_a

Post by bosank_a »

ozbiljna wrote:
vanjki wrote:

Recimo ides na opciju Free i dalje slijedi uputstva mora moci
Hantraga

Post by Hantraga »

Milosevic je postao Idol Srba sa poznatom izjavom na Kosovu:"Niko nesmije da vas bije.."

Nadam se da smo i mi napokon dobili svog BiH Idola sa svojom izjavom: "Dobices po prtima i po nosu..."
ozbiljna

Post by ozbiljna »

e hvala parafin legendo :)
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

devedeset druge se pjevalo "ponesi zastavu Dragane Vikicu..."

sad se pjeva "ponesi zastavu "Zeljko Komsicu..."

pricajte vi sta hocete ali ispadose Hrvati vece patriote od Bosnjaka, hvala Bogu da ih imamo...

Moje najdublje postovanje Zeljku, dosta vise s cetnicima, s njima je davno i trebalo zavrsiti na silu, ne moze drugacije s njima na zalost...
bosank_a

Post by bosank_a »

seln wrote:Da ne zatrpavamo server predsjedniku, neko bi mu mogao poslati poruku podrske u ime forumasa (cini mi se da smo 99% za)....

Slazem se. Koja adresa ?
Last edited by bosank_a on 26/10/2007 22:56, edited 1 time in total.
green-x

Post by green-x »

Konačno imamo čovjeka na mjestu.
Hvala ti, parafin... na clip-u.
Post Reply