Sve sto Komsic rece na TV kao da je mene pitao sta ce reci !!!
Mislim da cu se uclaniti u SDP
PA, UPRAVO JE "NARCISOIDNI" LAGUMDZIJA I PREDLOZIO ZELJKA ZA KANDIDATA NA MJESTO KOJE SADA OBNASA.bošnjo wrote:Šta reći nego HVALA predsjedniče ,
Nisam član SDP-a ali onda kad on postane predsjednik SDP-a i narcisoidni Lagumdžija napusti SDP učlaniti ću se u tu stranku
Upravo takoluciferino wrote:Kao prvo, Hare nema muda za takve stvari. Nema ni karizmu, nema ni kredibilitet. Ukratko, on laprda. Željko nije sroljo, Željko nije ljigo, Željko ne govori ujutro jedno, a popodne radi drugo. Željko se ne liže s Dodom kada mu se zaljulja stolica. Željko je ono što ovoj zemlji treba. Dosta nam je prodanih duša i pantljičara na vlasti.test01 wrote:Dali bi se ovako obradovali i Harisa falili da je on isto izjavio???
Nebi.Zasto???
Da je Zeljko vidio da nesto "smrdi" izasao bi on iz SDP-e, siguran sam da nebi dozvolio da iko blati njegovo ime.harka wrote:eh sad ga i ti pretjera,ako je Komsic takav nisu bas svi u SDPPravi Bosanceros wrote:Bravo Zeljko! Pravi SDP-ovac!
Gdje su sada svi oni koji su u kampanji bacali drvlje i kamenje na njega i SDP...
i tu treba malo rascistiti da bi bio stvarni SDP
pike wrote:i sta rece Zeljko na dnevniku???
Ne. Ja poredim retoriku. To sto je jedan krmak a drugi patriota nije poenta onog sto hocu reci. Da je jedan Norvezanin a drugi Svedjanin i da oba govore kako ce razbijati noseve zbog statusa pingvina kako bi to tebi zvucalo. Vjerujem da bi ti izgledalo vise kao boks mec nego kao politicka polemika ako izuzmes koje u pravu a ko u krivu (vjeruj mi da smo za evropljane mi nista vise od pingvina). Ako je svima do boks meca onda aferim.vanjki wrote:Dado dijasporitus wrote:Samo da rezimiram. Zeljko je na evo 7 strana, jednoglasno I bez ijedne kritike, postao Tito. Neki vec se nadaju da ce nam zivjeti 100 ili barem 150 godina a za nekog je vec postao I kralj, dakle I poslije Zeljeke, Zeljko.Dakle sve je jasno i tu se netreba sta dalje govoriti ali samo da na sekund okrenem plocu I da vas osvrnem na to kako se sad osjecate jer taj isti osjecaj imaju Srbi prema Dodiku koji je epitom ovakve retorike I koji je Zeljki mogao reci "ja sam tako provaljivao jos prije godinu dana". Neznam da li su ove suprotnosti najispravnije za BiH posto nisam politicar I nerazumijem se u tu dinamiku, narocito ne na Balkanu. Ipak opijajuce zvuci to sto je Zeljko rekao a imam utisak da su narodi u BiH skloni takvim opijatima. Nazalost opijati cesto vode I mamurluku.
"Not to rain on your parade"
pa covjece ti usporedjujes dodika i komsica.pa covjece ovaj pjeva po satorima,namjerno radi protiv drzave jacajuci republiku srpsku,namjerno radikalizira odnose u bosni i hercegovini u korist srbije zbog kosova.pa covjece ti poredis ova dva lika????to je ne moguce
Nema sta, gazda je !parafin wrote:pike wrote:i sta rece Zeljko na dnevniku???
"Srbi u RS su kusur beogradske politike i nebi prvi put bio da ih ostave na cijedilu. Za razliku od Beograda oni su moji i ja ih nikada necu ostaviti. I necu dozvoliti ni Srbiji ni Hrvatskoj da blate moju zemlju..."
Voditeljica: "Kada ste rekli da bi Kostunica mogao dobiti i po prstima i po nosu pretpostavljam da niste mislili na fizicki obracun?"
Zeljko kralj: "Nista nije iskljuceno!"
![]()
Ako su mogli po kojekakvim predsjednicima iz bosanskih zabiti ovo raditi ne mogu sa Manijakom sa Grbavice. Zna Zeljko da primitivci samo jedan jezik razumiju a to je jezik sile.
Konacno neko sa gardom i bez balasta kojekakvih nacionalizama zastupa nasu domovinu!
Dado dijasporitus wrote:Ne. Ja poredim retoriku. To sto je jedan krmak a drugi patriota nije poenta onog sto hocu reci. Da je jedan Norvezanin a drugi Svedjanin i da oba govore kako ce razbijati noseve zbog statusa pingvina kako bi to tebi zvucalo. Vjerujem da bi ti izgledalo vise kao boks mec nego kao politicka polemika ako izuzmes koje u pravu a ko u krivu (vjeruj mi da smo za evropljane mi nista vise od pingvina). Ako je svima do boks meca onda aferim.vanjki wrote:Trenutacno je jedan od malobrojnih koji se oslobodio nacionalistickih lanaca i koji gleda (makar tako zvuci) dobro BiH kao drzavi a retoriku mora prilagoditi publici. Vjerovatno je kada je bio u posjeti vatikanu istu prilagodio publici ili sagovorniku i bio ono sto jeste. Covjek i patriota svoje drzave. Svaka mu cast. kamo srece da ih ima vise ovakvi , mislim iz federacije a rs, ma nisu ono kriviDado dijasporitus wrote:Samo da rezimiram. Zeljko je na evo 7 strana, jednoglasno I bez ijedne kritike, postao Tito. Neki vec se nadaju da ce nam zivjeti 100 ili barem 150 godina a za nekog je vec postao I kralj, dakle I poslije Zeljeke, Zeljko.Dakle sve je jasno i tu se netreba sta dalje govoriti ali samo da na sekund okrenem plocu I da vas osvrnem na to kako se sad osjecate jer taj isti osjecaj imaju Srbi prema Dodiku koji je epitom ovakve retorike I koji je Zeljki mogao reci "ja sam tako provaljivao jos prije godinu dana". Neznam da li su ove suprotnosti najispravnije za BiH posto nisam politicar I nerazumijem se u tu dinamiku, narocito ne na Balkanu. Ipak opijajuce zvuci to sto je Zeljko rekao a imam utisak da su narodi u BiH skloni takvim opijatima. Nazalost opijati cesto vode I mamurluku.
"Not to rain on your parade"![]()
pa covjece ti usporedjujes dodika i komsica.pa covjece ovaj pjeva po satorima,namjerno radi protiv drzave jacajuci republiku srpsku,namjerno radikalizira odnose u bosni i hercegovini u korist srbije zbog kosova.pa covjece ti poredis ova dva lika????to je ne moguce
jefferson wrote:rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/dnevnik1026-01.rmvanjki wrote:jel neko snimio ovu njegovu izjavu,imali na youtube????voljeo bih jos jednom cuti njegovi izjavu,prije nego li legnem spavati,ljepse cu sanjati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je real player!vanjki wrote:jefferson wrote:rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/dnevnik1026-01.rmvanjki wrote:jel neko snimio ovu njegovu izjavu,imali na youtube????voljeo bih jos jednom cuti njegovi izjavu,prije nego li legnem spavati,ljepse cu sanjati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jarane moj ne mogu ovo otvoriti,nevalja link ali je zeljko king!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
vanjki wrote:jefferson wrote:rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/dnevnik1026-01.rmvanjki wrote:jel neko snimio ovu njegovu izjavu,imali na youtube????voljeo bih jos jednom cuti njegovi izjavu,prije nego li legnem spavati,ljepse cu sanjati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
valja link, moras imati Real Player na kompjuteru!vanjki wrote:jefferson wrote:rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/dnevnik1026-01.rmvanjki wrote:jel neko snimio ovu njegovu izjavu,imali na youtube????voljeo bih jos jednom cuti njegovi izjavu,prije nego li legnem spavati,ljepse cu sanjati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()