Usporavanje rasta dlaka
Moderator: anex
-
mirza11
#1 Usporavanje rasta dlaka
Pozdrav,jel neko mozda zna kako usporiti rast dlaka sa nekih nezeljenih mjesta tipa iz usiju,nosa ili nekih drugih mjesta ili kako ih trajno ukloniti........Znam da postoje trimeri,ali opet to dugorocno nije najbolje rjesenje,sto se lasera tice,ovi u sarajevu ne mogu na tim mjestima da rade(ne znam zasto),a i to je skupa i bolna metoda,dalje ako neko ima neki losion,ili nacin tradicionalni,nekovencionalan
nek napise,svaki komentar nije suvisan............Nista nije zurba,ali me stvarno zanimaju neka vasa iskustva ili eventualano rjesnja..........
-
Životinjić
#2 Re: Usporavanje rasta dlaka
čuo sam za neku metodu kad dolaziš nekoliko puta na tretman unutar par mjeseci. e sad, je li to taj laser, mogao bi biti...
- kaubojstina
#3 Re: Usporavanje rasta dlaka

Za sve uglove, duzinu i dijametar...
-
melb26sa
#4 Re: Usporavanje rasta dlaka
Sto se nosa tice mogu ti reci kako sam ja nezeljeno ostala bez dlaka u nosu ima tome 5-6 godina - na tretmanu u Yves Rocheru mi teta i ne pitajuci me fino stavila onaj tvrdi vosak u nosnice i kad se vosak ohladio potegla
- ne treba ni reci da su mi suze same krenule...
bila sam bez dlaka pa bar 4 mjeseca. Ako je ovo nesto sto zelis evo odgovora kako. 
Ili ovo: LIFEMAX BATTERY OPERATED WATERTIGHT NOSE AND EAR HAIR CLIPPERS. Safe and hygienic personal grooming. Just use and rinse.
A simple quick and safe way to remove unwanted ear and nose hair. A watertight construction, the LIFEMAX BATTERY OPERATED WATERTIGHT NOSE AND EAR HAIR CLIPPERS are used wet or dry, and with their gentle rotary action, they neatly remove unwanted ear and nose hair doing away with the need for dangerous scissors or mechanical clippers. Old Price: £12.99
Price: £10.45
http://www.goodhealthmatters.co.uk/products/cat5/cat75/
Ili ovo: LIFEMAX BATTERY OPERATED WATERTIGHT NOSE AND EAR HAIR CLIPPERS. Safe and hygienic personal grooming. Just use and rinse.
A simple quick and safe way to remove unwanted ear and nose hair. A watertight construction, the LIFEMAX BATTERY OPERATED WATERTIGHT NOSE AND EAR HAIR CLIPPERS are used wet or dry, and with their gentle rotary action, they neatly remove unwanted ear and nose hair doing away with the need for dangerous scissors or mechanical clippers. Old Price: £12.99
-
mirza11
#5 Re: Usporavanje rasta dlaka
Dobro znam za ovaj trimer,ali mislim da to nije najbolje rjesenje,jer je kratkorocno.................a ne mislim da ce uopce imati efekta tipa na usporavanje ili tak.............melb26sa wrote:Sto se nosa tice mogu ti reci kako sam ja nezeljeno ostala bez dlaka u nosu ima tome 5-6 godina - na tretmanu u Yves Rocheru mi teta i ne pitajuci me fino stavila onaj tvrdi vosak u nosnice i kad se vosak ohladio potegla- ne treba ni reci da su mi suze same krenule...
bila sam bez dlaka pa bar 4 mjeseca. Ako je ovo nesto sto zelis evo odgovora kako.
- Skyfox
#6 Re: Usporavanje rasta dlaka
ma najbolje ovo s voskom, mada opet te dlacice imaju neku namjenu, smanjuju prodiranje cestica prasine dalje tako da opet pinceta majka...
- SsTtEeLlAa
#7 Re: Usporavanje rasta dlaka
pa koliko ja znam skoro pa je isto skidao dlake pincetom ili voskom .. svejedno ostajes bez nijhSkyfox wrote:ma najbolje ovo s voskom, mada opet te dlacice imaju neku namjenu, smanjuju prodiranje cestica prasine dalje tako da opet pinceta majka...
-
zonbirile
#8 Re: Usporavanje rasta dlaka
ja sam čuo za nakog Hameta sa Bistrika,kada se izuje otpadaju dlake u nosu
- SsTtEeLlAa
#9 Re: Usporavanje rasta dlaka
joj budalezonbirile wrote:ja sam čuo za nakog Hameta sa Bistrika,kada se izuje otpadaju dlake u nosu
-
Shoshana
#10 Re: Usporavanje rasta dlaka
Kaze se "truhnu dlake u nosu"SsTtEeLlAa wrote:joj budalezonbirile wrote:ja sam čuo za nakog Hameta sa Bistrika,kada se izuje otpadaju dlake u nosu![]()
![]()
![]()
![]()
- Skyfox
#11 Re: Usporavanje rasta dlaka
pa sa pincetom pocupas samo one sto vireSsTtEeLlAa wrote:pa koliko ja znam skoro pa je isto skidao dlake pincetom ili voskom .. svejedno ostajes bez nijhSkyfox wrote:ma najbolje ovo s voskom, mada opet te dlacice imaju neku namjenu, smanjuju prodiranje cestica prasine dalje tako da opet pinceta majka...![]()
-
mirza11
#12 Re: Usporavanje rasta dlaka
Znaci niko nema savjet,koji je ucinkovit................