Ovo je covjek parodirao one facebook aktiviste...kakavdanakneiskustvu wrote:hizo ramidovic wrote:prevodzenje fahra ocitije napad navas bosnjacki narod izatose sva udruzenja isvi posteni gradzani bosnjacke patrijote trebaju dignut dase ne duzan covijek ijedan od naj vecije bosnjaka pusca naslobodu
za pismenost
Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- madridist
#826 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
HM 2011
#827 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
dole Sud BiH - povika Dodik pokrenu referendum i dkoci gologuz u trnje.....sinanovic wrote:Vidović: Iza tužioca Mihajlovića stoji neko ko diriguje istragom
Vidovićeva je dodala kako "tužilac Mihajlović komanduje istragom od početka".
"Znači da postoji neko iza Mihajlovića ko diriguje istragom. Ja u tome neću učestovati, dosta je više", kazala je ona.
Na pitanje ko je dao nalog za hapšenje, Vidovićeva je rekla: "U nalogu za hapšenje nije bio naveden činjenični osnov, pa čak ni u sudskoj odluci nije bio naveden, iako bi to u skladu sa zakonom trebalo biti. Ponašanje pravosudnih organa, ponašanje tužilaštva je vrlo zabrinjavajuće. Ovo se hapšenje već najavljivalo - najavio ga je i ministar sigurnosti Dragan Mektić, predsjednica Suda sjedila je u SIPA zajedno sa glavnim tužiocem kada je izdata glavna naredba za istražne radnje. Otkad predsjednici sudova sjede zajedno sa organima gonjenja? To je nezamislivo, to su skandali. Ako jedan Radončić, koji iza sebe ima moćni medij ovo doživljavava, onda zamislite šta će 'obični' građanin doživjeti."
http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... gom/350148
- undefined007
- jao_situacije
#829 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
sa zikom na ručakred evil wrote:Nije fer da se sve slomi o Fahri. On radio ono što su i ostali i samo on nastrada. Hapsi sve.
Boli ga briga, ne mora ništa plačati, ima ručak besplatno...![]()
-
Samprotivsviju
#830 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sta li sad Fahro radi...jel mu udoban krevet, mozda mu se hrana nije svidjela pa je gladan 
Ima li barem televizor
Ima li barem televizor
- HAVANA
#831 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jel mu cucavac il ovaj moderni...radi li sklekove,crta li crtice po zidu...Hiljadu pitanja a malo odgovora...
- Matzan
#832 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
jasko_ja wrote:Puno zanimljivih imena...
Izmedju ostalog
371 Faruk Balijagic [Bosnia and Herzegovi] Tuzla 2016-01-26 14:46
375 Ado Balijagic [Bosnia and Herzegovi] Tuzla 2016-01-26 14:50
![]()
![]()
975 Božo Mihajlović
985 Zijad Turković Zika
986 Šejla Jugo-Turković
- kamen spoticanja
#833 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mene vise zanima kako ce mu stitna zljezda podnijet ovaj stres
- jao_situacije
#834 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
da se prisjetimo kako ga je hrga zajebavala
- soccerfan88
#835 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ma ja se bojim da ne navuce infekciju sinusa nedo Bog dragikamen spoticanja wrote:Mene vise zanima kako ce mu stitna zljezda podnijet ovaj stres
- Tabhana
#836 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jedini iskreni političar u BiH.
Možete govorite šta hoćete o gospodinu Radončiću, ali iza njega stoji 150.000 glasova i to ne merete ignorirati, eto samo da znate. Demokratska stranka koja ne zna kako će držati kašiku u ruci bez njihovog jedinog iskrenog predsjednika.
Tužilaštvo će odraditi svoje i gospodin Radončić će izaći na slobodu gdje mu je i mjesto jer je opet ponavljam jedini iskreni i pošteni politčar u Bej-ha.
Samo će hejteri reći drugačije.
UZ Fahru do kraja!
Možete govorite šta hoćete o gospodinu Radončiću, ali iza njega stoji 150.000 glasova i to ne merete ignorirati, eto samo da znate. Demokratska stranka koja ne zna kako će držati kašiku u ruci bez njihovog jedinog iskrenog predsjednika.
Tužilaštvo će odraditi svoje i gospodin Radončić će izaći na slobodu gdje mu je i mjesto jer je opet ponavljam jedini iskreni i pošteni politčar u Bej-ha.
Samo će hejteri reći drugačije.
UZ Fahru do kraja!
- Ajatolah_
#837 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Al' čuj Dino Selimovićundefined007 wrote:![]()
![]()
![]()

- soccerfan88
#838 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
SrbijaAjatolah_ wrote:Al' čuj Dino Selimovićundefined007 wrote:![]()
![]()
![]()
Ima potpisan i Bakir Izetbegović, kao i...
-
Sociolog
#839 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
puno, puno se u zadnjih par godina prati ovaj forum, ko sta pise..Kazu ovdje imaju pravo strašnih dojava
Još, da hoće Amira Zukića, i malo rukovodioce Opština u Sarajevu pročistiti
Još, da hoće Amira Zukića, i malo rukovodioce Opština u Sarajevu pročistiti
- XXS
#840 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Treba napraviti peticiju da se Fahro nepusta iz zatvora nego da mu se u zatvor dovedu Izetbegovic, Covic i Dodik.
Bilo bi potpisa k'o cevapa pred izbore.
Bilo bi potpisa k'o cevapa pred izbore.
- jao_situacije
#841 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
vala ako ne stave brankovića i zlaju i damira nek ne prave peticiju
- bvcx
#842 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Fahro izgubljeni MrnjavčevićJThomas wrote:damir radončić plav![]()
“Radončići su se naselili u Gusinje iz Kuča. Jedni tvrde da ih je bilo 5, a drugi 4 brata. Marko Miljanov ih spominje kao potomke Đurđa Pantina. Od njihovog pretka Radonje i brata mu Radovana, spominje se 12 koljena, odnosno generacija.
http://www.stop-avaz.com/otkrivamo-nauc ... h-drustvu/
Najveći broj istraživača koji su se bavili porijeklom pojedinih porodica sa crnogorskih prostora (Marko Miljanov, Ejup Mušović, Mile Nedeljković, Slobodan Šćepanović), je mišljenja da Mekići, prema predanju, vode porijeklo od Kuča, odnosno Starokuča, i to od Đurđa Pantina (Pantova) koji je sin Pante Grčina, rodonačelnika Starokuča. Slijedeći to predanje, moglo bi se dodati da su Starokuči bili potomci Mrnjavčevića – brata kralja Vukašina Mrnjavčevića.
http://www.avlija.me/historija/sait-s-s ... a-mekicima
- Kaligrafija
#843 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Dopisana jos jedna tacka optuznice u slucaju Fahrudina Radoncica, naime Fadil Novalic njega je optuzio za rastrosnost, pored toga sto je kupovao vise od tri osnovne zivotne namirnice, dzem, eurokrem, mobitel, optuzio ga je za kupovinu 65 hiljada litara anhidrida sirćetne kiseline ... #FadileOprosti 
-
Moenx
#844 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ha ha dobar dobar
- jao_situacije
#845 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
majko moja šta da radimo, nećemo ući u eu zbog fahre
bakire pušćaj ga napolje
bakire pušćaj ga napolje
Hapšenje nekoga ko je podigao takav glas, glas za bolju budućnost, nije ohrabrujući potez i loša je slika koja se šalje svijetu i Evropi, ali i svim građanima BiH i ne uljeva nadu da je takva BiH dovoljno poželjna za ulazak u porodicu evropskih zemalja.
- Mlohavi
#846 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Samo naprdujete ovdje, a jel' kO od vas posjetio FahrA, upitao kako mu je i fali li mu sta?
- jao_situacije
#847 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
nisu normalni

Aktuelno
Dragan Čović, predsjedavajući Predsjedništva BiH, o krizi: Radončićevo hapšenje problem je svih u BiH!
Vidović i Barbarić o političkom procesu Radončiću: U nedostatku dokaza montirane nove optužbe!
Intervju: Azem Vlasi, politički analitičar i advokat za „Dnevni avaz“: Radončić je žrtva političkog progona
Analiza: BiH nakon hapšenja lidera SBB-a: Montaža Radončiću nož je u leđa državi
"Avaz" saznaje: SDA na raskrsnici nakon montiranog procesa Radončiću: Hoće li „gatački klan“ uništiti jedinu šansu BiH
Konstantni pokušaji egzekucije: Od hapšenja 1993. do hapšenja 2016. Hronologija progona
Komentar dana
Giljotina za Radončića!
Teme
Reakcije javnih ličnosti na hapšenje Fahrudina Radončića: Za „Avaz“ govorili Halid Bešlić, Ćiro Blažević, Abdulah Sidran, Safet Zec, Emir Hadžihafizbegović, Damir Beljo, Fikret Vukalić Fantom, Nazif Gljiva,...
Bordžer: Slike specijalaca u „Avazu“ su šokantne!
Saopćenje Udruženja „Bosnae – Zlatne beretke“: Zahtijevamo puštanje Radončića na slobodu ili ćemo biti nosioci protesta
Ljudi širom svijeta potpisuju peticiju i daju podršku: Narod je uz Radončića
Edin Urjan Kukavica, književnik i publicista: Ovo je sukob vizija budućnosti naroda, nacije, zemlje i države
Odbrana: Tužilaštvu BiH žuri se da osudi Orića
-
The BEN10
#848 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Tad je kao legalista vjerovao tužiteljstvu, a sad ne vjeruje. Zajedno sa Baketom i Čovketom...jao_situacije wrote:da se prisjetimo kako ga je hrga zajebavala![]()
-
Drinski
#849 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ne trebate puno cititirati Vasviju Vidović, zena lupa gluposti, eto "dodana još jedna tačka", pa moze 100 tacaka biti dodano do podizanja optuznice, ona to prva zna. Ona izgleda hoce da bježi iz predmeta. Isto je i sa ostalim...
Nego, neka Edina Latif, veli, ako sam dobro shvatio, da su oni na nekom sastanku trazili, kao politicki uslov, da se povuku optuzbe.
Ako je tacno, trebalo bi sve saslusati sa tog sastanka da se vidi ima li tu kakvog ometanja pravosuđa? 
Nego, neka Edina Latif, veli, ako sam dobro shvatio, da su oni na nekom sastanku trazili, kao politicki uslov, da se povuku optuzbe.
- jao_situacije
#850 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
pa to je davno rečeno on rekao bakiru skini mi s vrata čampare
bakir rekao ne znam ja ništa, ne mogu ja utjecati na tužilaštvo

bakir rekao ne znam ja ništa, ne mogu ja utjecati na tužilaštvo