Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
jasko_ja

#726 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jasko_ja »

Puno zanimljivih imena...
Izmedju ostalog

371 Faruk Balijagic [Bosnia and Herzegovi] Tuzla 2016-01-26 14:46
375 Ado Balijagic [Bosnia and Herzegovi] Tuzla 2016-01-26 14:50
:bih: :bih: :bih:
jasko_ja

#727 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jasko_ja »

Komentar na peticiji
"TITO PAPCINO JEDNA! IDI NA KURS NEKI OBRAZUJ SE, NAUCI SE PRAVOPISU LIJEPOG NAM BOSANSKOG JEZIKA, IDI LIJECI SE I OD KOMPLEKSA STO NE PODNOSIS SANDZAKLIJE JER OVDJE GENERALIZUJES LJUDE TOG PORIJEKLA I PRICAS O BOSNI KOJU SU TE ISTE SANDZAKLIJE BRANILE. PAPAK JEDAN NEZAHVALNI! A SUDECI PO NACINU NA KOJI PISES OCITO SI SANDZAKLIJA!

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#728 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

Oligarh wrote:
JoseMujica wrote:da mi je vidit te borce što za tornjakom plaču :jbt:
Izdale Zelene beretke saopštenje sa podrškom Fahri
:run:

naserem im se usta....i ne samo njima nego svim tzv. "boračkim" udruženjima.....za svako se zna za koju stranku rade dok borci se borci ubijaju, prose i štrajkuju glađu

jebo im Tornjak mater :evil:
O'zone
Globalni moderator

#729 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by O'zone »

MordorSync wrote:
O'zone wrote:
Zelene beretke: Zahtijevamo hitno puštanje Radončića na slobodu ili ćemo biti nosioci protesta
Mene je stid....
sad će se oglasit TZV zlatni ljiljani sa onim kriminalcem patkovićem, pa će bit marisana između beretki i PATKOVIĆANA :lol:
Čekam i Rađu koji je junački vodio proteste branitelja protiv Federalne vlade a onda se odmah poslije njih uvalio u SBB kao poslanik
Vidal89

#730 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Vidal89 »

Imate preko 50 borackih udruzenja, bila je vijest o tome ne tako davno. Neki novi zakon se spominjao kod formiranja tih udruzenja, jer se formiraju kao i kladionice poslije kise.

To udruzenje sto je poslalo podrsku mozda broji svega 5 ljudi al eto oni su udruzenje...
Danguba

#731 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

jasko_ja wrote: Puno zanimljivih imena...
Izmedju ostalog

:-) :-)

Kriminalci podrzavaju kriminalce. :D
Freamon Lester

#732 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Freamon Lester »

Isto tako osuđujemo "spektakularno hapšenje" jer je Radončić čitav svoj život posvetio pravdi i legalizmu“, navodi se u saopćenju Udruženja.
FahroN pravas... :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#733 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

Suzi

2016-01-26 13:29

Strašno, tako ružni i bezdušni komentari. Čovjek je kriv zato što se nije bojao istine, nije dao na narod.
Suzi znamol se s igranke :izet: :mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#734 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Samprotivsviju wrote:
O'zone wrote:
Zelene beretke: Zahtijevamo hitno puštanje Radončića na slobodu ili ćemo biti nosioci protesta
Mene je stid....
I ove zelene cirkus postale :roll:
A nekad su kao bile ozbiljne. :roll: Čast izuzecima ali tu je pola njih ušlo radi vlastitog interesa a ne zbog patriotizma i odbrane države. ZB su samo još jedno interesno udruženje po ugledu na stranke.
Danguba

#735 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

JoseMujica wrote:
Oligarh wrote:
JoseMujica wrote:da mi je vidit te borce što za tornjakom plaču :jbt:
Izdale Zelene beretke saopštenje sa podrškom Fahri
:run:

naserem im se usta....i ne samo njima nego svim tzv. "boračkim" udruženjima.....za svako se zna za koju stranku rade dok borci se borci ubijaju, prose i štrajkuju glađu

jebo im Tornjak mater :evil:
uh, ni ja ne bi bolje napisao... :thumbup: :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#736 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

ma koja.BA boraČka udruženja (čast izuzetcima) u četnicima veČina bili kuHari u ABiH veČina bili namjenska u HVOU veČina na Humanitarnim konvojima, samo nek se još oglase slovenačKi Zdrug i selo veselo a moGu i crnogorski rezervni junaCi su Kupara :bih:
Idriz

#737 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Idriz »

dječak sa šibicama wrote:
zenit dozic wrote:Jel iko gledo ovaj prilog iz 2012 godine :?: :idea: gdje je sve dobro objašnjena sprega najvećih političkih i bezbjednosnih zvaničnika iz BiH, Crne Gore, Kosova sa Keljemendijem :shock: izgleda nije Fahro jedini bio, čak su i Američki zvaničnici tu uključeni, i onda se mi čudimo što se ne hapse ovi političari :zzzz:

Kako će se hapsit kad jedan drugome leđa čuvaju u kriminalnim aktivnostima, i da amerikanci ne sude dole Keljemendiju ovaj bi ti još bio ovdje na slobodi jer ima naše političare u šaci.
Najtužnije od svega što je naše tužilaštvo u suđenju Turkoviću pozivalo kao svjedoke uber kriminalce poput Keljemendija i Orića.

Ovdje kad bi se klupko počeo odmotavati malo koji "Bošnjački" političar i činovnik osto neokrznut.
Svi o svakome sve znaju i svi šute da ne bi oni pali, ko Cosa Nostra

https://www.youtube.com/watch?v=x8kFfWg ... pp=desktop
Pa dobro jutro, nebi da zvucim nadmeno ali ko ima tri klikera u glavi, sve mu je jasno odavno.

Amerikanci, pa drze li oni Kosovo u svojim rukama ili neko treci, napravili su balkansku Kolumbiju dole, drzavu kojom vlada narko mafija i nije im prvi put. Samo neka se slusa americka ambasada, i mozes haraciti i raditi sta hoces. Tipicni primjer protektorata, kao sto je i Kurdistan (sjever Iraka), Irak, Afganistan, ili Rusima Kadyrov u Ceceniji, sve okoreli kriminalci, narko dileri, mutni tipovi na polozajima, ali dok slusaju velikog gazdu, niko ih ne dira. Pare koje se u tim kombinacijama uzimaju, radi se o basnoslovnim sumama.

Realno, da "medjunarodna zajednica" ne podrzava nase domace kriminalce aka politicare, davno bi oni na robiju. Bitno je da oni slusaju, i to je to.

Keljmendi, zemunski klan, Milo Djukanovic, Radoncic, cigarete, nafta, Peconi, Miskovic, Izetbegovic, sve je to u sprezi, isprepeleteni ko crijevca, danas ili u blizoj proslosti.
Tacno, ali ni po jada sto su u istom poslu vec sto, kad bi se pojavio neko sa platformom da to sve pocisti, bio bi "ekstreman", "radikalan" mozda i terorista...
InaravnoDzej

#738 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by InaravnoDzej »

Pregledam ovu peticiju sa osvrtom na imena iz mog grada, kad ono sve članovi SBB-a. Izgleda došla direktiva iz stranke da se to mora uraditi.
VjecitiStudent

#739 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by VjecitiStudent »

InaravnoDzej wrote:Pregledam ovu peticiju sa osvrtom na imena iz mog grada, kad ono sve članovi SBB-a. Izgleda došla direktiva iz stranke da se to mora uraditi.
4S - Samo sloga SBB spašava :D
Banksy

#740 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Banksy »

dulekrele wrote:RADONČIĆEVO HAPŠENJE: Izetbegović bio upoznat sa akcijom, Čović nudio pomoć u odbrani!

http://zurnal.ba/novost/19636/radoncice ... -u-odbrani
Otprilike ono što smo i mi pretpostavili ... Ili je članak o ''Bakirovom neznanju'' naručen.

ko je A. G. čiji je sada Žurnal, Kebo, Karić? zašto se potpisuju inicijalima ...?
palermo

#741 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

Banksy wrote:
dulekrele wrote:RADONČIĆEVO HAPŠENJE: Izetbegović bio upoznat sa akcijom, Čović nudio pomoć u odbrani!

http://zurnal.ba/novost/19636/radoncice ... -u-odbrani
Otprilike ono što smo i mi pretpostavili ... Ili je članak o ''Bakirovom neznanju'' naručen.

ko je A. G. čiji je sada Žurnal, Kebo, Karić? zašto se potpisuju inicijalima ...?
Ne znam, ali meni je i dalje neshvatljivo da se ovo desilo bez Baketovg znanja. Meni najviše liči na američku igranku u kojoj je napisana uloga i za Baketa....

Uostalom, nije li ono Eldin i njegov Žurnal dijelom i finansiran od američlih para.....taman medij za proturanje ovakvih priča.....

van je ovo naših domena znanja.....možemo samo nagađati (naprdivati)
Banksy

#742 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Banksy »

Teško ... Nije ''Zika'' Obamin, već Čamparin.

Bakire, na tebe je red.
jao_situacije

#743 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

čuj bez bakirovog znanja, pa ne hapse portira što bi adamović rekao
Banksy

#744 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Banksy »

Štagod da je i kogod da je, ovo je suština.

ARAPOVIĆ: Ovo je prevelika riba da bi se završilo na onoj paroli "tresla se gora, rodio se miš"

http://www.avaz.ba/clanak/216388/arapov ... dio-se-mis

Komentirajući privođenje predsjednika SBB BiH Fahrudina Radončića, politički analitičar Adis Arapović, gostujući u emisiji "Tema dana" BHT, kazao je da je prosto nenormalno da se Tužilaštvo i Sud prepucavaju sa političkim strankama o neovisnosti vlastitog djelovanja.

- Dakle, svako u ovoj zemlji treba da radi svoj posao. Posao političkih stranaka jeste da budu reprezenti određenih društvenih slojeva, da se bore za svoje ciljeve, svoje ideale, svoje ideje, posao sudova i tužilaštava je da održavaju pravni poredak.

Među njima ne treba da bude ikakve komunikacije, posebno ne javne prepirke koja može ustvari mirisati upravo na montirane političke slučajeve, na skrivene razloge i pozadine, pa čak i na političku kontrolu nad određenim ljudima u tužilaštvu i u sudu - rekao je Arapović.

Prema njegovim riječima, na koncu, to je možda i najgori epilog koji se može izvući iz ovog cijelog slučaja.
- Mislim da je ovaj slučaj u poslijeratnoj BiH možda i politički posmatrano najkritičniji, zato što će se na njemu vrlo vjerovatno morati ići do kraja. Ili će se ispostaviti da je na scenu stupila pravna država, da sudovi i tužilaštva do kraja konačno rade svoj posao, da nema nedodirljivih i da će se dokazati da je u konkretnom slučaju osumnjičeni zaista i uradio to što mu se stavlja na teret - naveo je Arapović.

U suprotnom, kako je istaknuo, morat će se do kraja demontirati političko-pravosudna hobotnica koja u tom slučaju očigledno upravlja pravosudnim sistemom.
- Dakle, ovo je prevelika riba da bi se sve završilo na onoj paroli "tresla se gora, rodio se miš" - mišljenja je Arapović. Na pitanje voditeljice emisije kako će se ovaj slučaj odraziti na stabilnost koalicije SDA-SBB, naglasio je kako nema šanse da se to ne odrazi na ukupne političke odnose u BiH.

- Nije to samo relacija SDA-SBB, to je malo širi krug političkih aktera, posebno ako u kontekst stavimo izjave državnog ministra sigurnosti, direktora SIPA-e, ljudi iz sudova i tužilaštava. Sigurno je da se ne može desiti stabilizacija. Ovoj zemlji je dugo vremena nužno trebala politička stabilizacija, i ona se počela dešavati unazad nekoliko mjeseci.
Ovo će nas vjerovatno vratiti nekoliko koraka unazad, definitivno će se desiti destabilizacija - smatra Arapović.
- Ovoj zemlji nasušno treba vladavina prava, a ne vladavina ljudi, bez obzira na to da li su oni u izvršnoj, zakonodavnoj ili sudskoj vlasti.

Mislim da mi hronično već 25 godina patimo ustvari od vladavine ljudi u sva tri stuba demokratskog poretka, i sada to mora ili da skonča na dobar konstruktivan način, da se uspostavi vladavina prava na ovom ili na nekom od sljedećih slučajeva ili konačno da demontiramo nefunkcionirajuću državu u njenom pravosudnom, sudskom, zakonodavnom i izvršnom dijelu - dodao je Arapović.

muzicar_iz_parka

#745 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by muzicar_iz_parka »

Izaće Fahro kao Gandi iz zatvora i preuzeti vlast.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#746 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

muzicar_iz_parka wrote:Izaće Fahro kao Gandi iz zatvora i preuzeti vlast.

to bi tek bilo dno dna
jao_situacije

#747 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

muzicar_iz_parka wrote:Izaće Fahro kao Gandi iz zatvora i preuzeti vlast.
oćemo se kladiti :mrgreen:
kritichar

#748 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kritichar »

Nekad su ga zvali modernim Gazi Husrev-begom, a sada će ga zvati bosanskim Mendelom

:mrgreen:
muzicar_iz_parka

#749 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by muzicar_iz_parka »

@huso mujica

Neko malo pametniji u SDA od našeg Baketa je smislio par predstava za javnost poput one sa Fadilom i sada ovo hapšenje Fahre, ili se time pokušava sakriti nesposobnost vlasti ili se iza brda spremaju "bolne reforme" poput prodaje telekoma, rezanja budžetskih davanja, itd.
Sve lakše prođe kad narod ima malo bezvezne zabave.
pumica

#750 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pumica »

jasko_ja wrote:
Puno zanimljivih imena...
Izmedju ostalog

Jagma za potpise :-D
Kad to Fahro pregleda ... tesko onome koga ne bude na spisku :lol:
Post Reply