A da krenemo nabrajati kriminal sda ne bi nam forum bio dovoljan da sve stane. Pocecu ozbiljno da sumnjam da si metalik zeleni trol.Banksy wrote:Nikad više.
Nego, bolje ti sjedi kod kuce i kukaj. Ili jos bolje glasaj za zelene reformiste.
A da krenemo nabrajati kriminal sda ne bi nam forum bio dovoljan da sve stane. Pocecu ozbiljno da sumnjam da si metalik zeleni trol.Banksy wrote:Nikad više.
Oglašavanje u Avazu je bio vid svojevrsnog reketa domaćih kompanija. Ko bi se pobunio, dolazio bi na 'crnu listu' Avazovih "istrazivackih novinara", tako je i nastao rat između Avaza i Selimovica.dječak sa šibicama wrote:Pa ovo novo govno sto je napravio kod stanice, nekad bjese Alhos... briga li iko vise za te radnike.JThomas wrote:ali zapitaj se koliko je radnih mjesta moralo zaplatiti da bi avaz nastao u današnjem obimu. a konkretno ti kažem, zadnji toranj je vranici bio među zadnjim slamkama...
Podrska fahrudinu radoncicudezurni_ucenik wrote:
Gdje je ta grupa, ne mogu je pronaci?
Ako nisi sam Nikšić, onda brat svakako jesinightvision wrote:A da krenemo nabrajati kriminal sda ne bi nam forum bio dovoljan da sve stane. Pocecu ozbiljno da sumnjam da si metalik zeleni trol.Banksy wrote:Nikad više.
Nego, bolje ti sjedi kod kuce i kukaj. Ili jos bolje glasaj za zelene reformiste.
Apsolutno. Koja je onda razlika između jednih i drugih?nightvision wrote:A da krenemo nabrajati kriminal sda ne bi nam forum bio dovoljan da sve stane.Banksy wrote:Nikad više.
Pocecu ozbiljno da sumnjam da si metalik zeleni trol.
Nego, bolje ti sjedi kod kuce i kukaj. Ili jos bolje glasaj za zelene reformiste.![]()
Ne znam zašto bi Avaz išao u stečaj?zateznistub wrote:Ne znam, moza...vidicemo...Samprotivsviju wrote: Privodjenje Fahre ne znaci stecaj Avaza...blizu, ali ne isto
nikad ne reci nikad, mozda se pojavi koja nova strankazateznistub wrote:Ja sam eto malo više puta izasao na izbore..Banksy wrote:
Umij se, i da sam nijednom, lopovluk i korumpiranost im smrdi do neba,
jednom za SDP, pa su u vlast ušli s SDA i ''gospodinom Fahrom koji zna ekonomiju'', a sve da bi uzeli gradnju autoceste na kojoj su bili dobri, koliko ono, 6 miliona po kma s Dodikom rastaljivali hidroelektrane po Drini i Čoviću dali duplu vrijednost glasa kao uvod u Treći,
ili drugi put za DF, kriminalno-policijsko društvo u pokušaju, gdje je SDA najpoželjniji partner, a ''gospodina Fahre nema u krađi, njega jednostavno neeema'', pa padoše na ajfonu i energetici ...
Nikad više.
I ista bukvalno ista stvar...das glas za nekoga za koga ti srce kaze to je to i onda oni koaliraju sa nekim za koga ni u ludilu ne bi dao glas..
Ja nikad vise na izbore...
Jeste, ali ga ovaj sinoć nahvali pravo...ko da mu je brat rođeni...nesto slično kao i Adamovič kod duške...palermo wrote:Ovo saopštenje SDA je prilično blijedo. Zanimljivo je da koriste isti termin kao što je sinoć Šarović koristio "presumpcija nevinosti" a ne mislim da je to slučajno. A Šarović dolazi iz stranke čiji su kadrovi bili neposredni izvršioci hapšenja.
Čak bih nakon ovog saopštenja bio nešto skloniji varijanti da je SDA imala prste u ovom hapšenju. Plus su poslali poruku poslanicima iz SBB-a, slušajte nas i niko vas neće dirati.
Osmijeh proljeca, OPsunceKOtepsija wrote:nikad ne reci nikad, mozda se pojavi koja nova strankazateznistub wrote:Ja sam eto malo više puta izasao na izbore..Banksy wrote:
Umij se, i da sam nijednom, lopovluk i korumpiranost im smrdi do neba,
jednom za SDP, pa su u vlast ušli s SDA i ''gospodinom Fahrom koji zna ekonomiju'', a sve da bi uzeli gradnju autoceste na kojoj su bili dobri, koliko ono, 6 miliona po kma s Dodikom rastaljivali hidroelektrane po Drini i Čoviću dali duplu vrijednost glasa kao uvod u Treći,
ili drugi put za DF, kriminalno-policijsko društvo u pokušaju, gdje je SDA najpoželjniji partner, a ''gospodina Fahre nema u krađi, njega jednostavno neeema'', pa padoše na ajfonu i energetici ...
Nikad više.
I ista bukvalno ista stvar...das glas za nekoga za koga ti srce kaze to je to i onda oni koaliraju sa nekim za koga ni u ludilu ne bi dao glas..
Ja nikad vise na izbore...
https://www.facebook.com/Podr%C5%A1ka-F ... 3/?fref=tsdječak sa šibicama wrote:Ja nadjoh samo nekakvu stranicu Podrska Radoncicu na kojoj nema nista osim slike "Bosnjaci budite Bosnjaci" i Scepina slika iz pasosa valjda, isto mrmot ima facu.
kirba legendapalermo wrote:Ovo saopštenje SDA je prilično blijedo. Zanimljivo je da koriste isti termin kao što je sinoć Šarović koristio "presumpcija nevinosti" a ne mislim da je to slučajno. A Šarović dolazi iz stranke čiji su kadrovi bili neposredni izvršioci hapšenja.
Čak bih nakon ovog saopštenja bio nešto skloniji varijanti da je SDA imala prste u ovom hapšenju. Plus su poslali poruku poslanicima iz SBB-a, slušajte nas i niko vas neće dirati.

Jah, koja ce jope sa zelenimsunceKOtepsija wrote: nikad ne reci nikad, mozda se pojavi koja nova stranka
Ja po ko zna koji put kazem, ne moras glasati za crvene vragove, ima i drugih opcija. Pa jbte ja sam prije sest godina na jednom od nivoa vlasti glas dao sbb, pa sta, sad, trebam se pomiriti sa ovom situacijom. Glasao bih ja sutra i sda da izadju sa konkretnim planom za izlazak iz krize i da nominuju ljude koji nisu ogrezli u kriminal ali to je vec naucna fantastika.VjecitiStudent wrote: Ako nisi sam Nikšić, onda brat svakako jesi
Gospodin Radončić je stekao njihovu naklonost beskompromisnom borbom protiv korupcije i kriminala.Samprotivsviju wrote:Mene samo interesuje ako Avaz nema nista sa Fahrom zasto je ona hem novine nego i portal samo o njemu....
Ne sjcem se da je Budumir bio ovako eksponiran javno