Vidal89 wrote:Polako ne mozete sve odmah znati, rekao sam da se pripremite.
Ako ponovno bude isti rezultat da politiku i sudbinu ovog naroda vode nacionasliticke stranke i pojedinci, onda ovaj narod nema vise pravo da se buni sto mu je lose i sto smo nosioci nekih neslavnih anketa.
Mi smo izasli dobrovoljno iz vlasti i nemoj da moram svaki put objasnjavati zasto, prvi i jedini.
Jos da naapomenem ove placenike da nema potrebe da me sad citirate i trazite objasnjenje od mene, trazite ga od trenutne vlasti oni su vas u ovo gurnuli, na njihovim temama trazite odgovornost jer nije DF zaposlio pola rodbine u telekom, ili unistio prijeratne gigante sa svojim kadrovima, opljackao narod i bunio se kod ukidanjs bijelog hljeba i pausala i jos mnogo toga.
ti valjaš gluposti i ne odgovaraš, iako si vjerni glasnogovornik levatske fronte
nemaš pojma koji su zakonom definirani uslovi za prijevremene izbore niti imaš blage veze šta znače prijevremeni izbori
također nemaš pojma ni o ustavima bih i fbih
pitaj alispahića i podžića nek ti objasne, valjda znaju
i da, slažem se s generalom tebe isto treba banovati jer vrijeđaš forumaše da smo jade jadne jer ne glasamo za tvoje oranž levate
hm je za tebe izmislio kulturnu komunikaciju, iako je bio jako dosadan i naporan
ako ne znaju bakir i sifat pitaj mene, vrlo rado ću ti objasniti da se ne brukaš i da ti se djeca ne smiju