Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
Samprotivsviju

#3301 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

oldtajmer wrote:pravda je pobijedila :bih: :bih: :bih:
http://www.avaz.ba/clanak/218354/potvrd ... na-slobodu
cekamo i tebe fahro :thumbup:
Kakva crna pravda, pa tuzilastvo predlozilo kucni pritvor...postupak protiv njih ide dalje svojim tokom

A obzirom da su njih 2 obicni pijuni, bez Vrhovnog komadanta su beskorisni i na slobodi
JThomas

#3302 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

da ga nisu otkucali...
Samprotivsviju

#3303 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

JThomas wrote:da ga nisu otkucali...
A Fahro jos jednom dokazao koje je djubre od covjeka...ovo 2je zbog njega zavrsili u prdekani, lik im ni advokata nije angazovao

Isto i za onog Ziju iz americke
JThomas

#3304 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

zastupala je i njih vasva u određivanju pritvora. možda je on htio nekoga drugog, a možda se i dogovorio.
mirzadelibasic

#3305 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mirzadelibasic »

Samprotivsviju wrote:
A Fahro jos jednom dokazao koje je djubre od covjeka...ovo 2je zbog njega zavrsili u prdekani, lik im ni advokata nije angazovao

Zijo je izvukao najdeblji kraj. Danas sam dobio informaciju da je suspendovan sa posla i da je čovjek imao sve u zivotu i po svojim primanjima spadao u elitu, a on je uhvatio fahre kriminalca.
Ko god je bio blizak fahri, taj nijen dobro prošao.
klavirdžija

#3306 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by klavirdžija »

Gladna guzica, džaba sve.
JThomas

#3307 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

vi meni pokažite tog koji je nauzimao pa prestao jer mu je dosta. redovni argument SDA i HDZ trabanata na ovom forumu protiv opozicije i "opozicije", kaže naši su se već osigurali i ne trebaju da kradu...
Nero Histrion

#3308 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Nero Histrion »

mirzadelibasic wrote:
Samprotivsviju wrote:

Zijo je izvukao najdeblji kraj. Danas sam dobio informaciju da je suspendovan sa posla i da je čovjek imao sve u zivotu i po svojim primanjima spadao u elitu, a on je uhvatio fahre kriminalca.
Vidis kako to Ameri rade, odmah suspenzija, ikao jos sudjenje nije ni pocelo. A u BiH moze i u zatvor i biti ministar.
Matzan

#3309 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

Pod pretpostavkom da Fahra osude za trgovinu uticajem, živo me zanima da li bi izetbegović povukao imenovanje one ambasadorice? Mislim da je toliki đon da ipak ne bi.
Samprotivsviju

#3310 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

mirzadelibasic wrote:
Samprotivsviju wrote:

Pa ocigledno da nije bilo dovoljno, vec htio i zenu ko ambasadoricu zaposliti...sta ti je pohlepa
Samprotivsviju

#3311 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Image

Ovaj lik ko kakav reketas izgleda poslje pritvora, a ova ko kakva prostitutika navucena na heroin
Danguba

#3312 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

Čevra: Dautbašić je jedini kandidat SBB-a za ministra
Omer tvrdi pazar a ne zna da ih je Bakir sve povaljao. :D
Ali Kemal

#3313 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Ali Kemal »

Za slična nedjela američki guverner Rod Blagojevich je dobio 14 godina zatvora. :oops:

https://sh.wikipedia.org/wiki/Rod_Blagojevich
Tarzo

#3314 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tarzo »

Ali Kemal wrote:Za slična nedjela američki guverner Rod Blagojevich je dobio 14 godina zatvora. :oops:

https://sh.wikipedia.org/wiki/Rod_Blagojevich

Jeste u normalnim zemljama.

Kod nas nije ništa što ometa rad pravosuđa, nije ništa što je osumnjičen za sumnjive rabote sa Kelmendijem, nije ništa
što trguje ambasadorskim mjestima...

Pa šta treba da uradi, da po čaršiji nosa tablu na leđima na kojoj piše: "ja sam kriminalac!" pa da narod skonta da je
uradio nešto loše?
Android Knego

#3315 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Android Knego »

HM 2011 wrote:Podržavam ovaj narod u njegovim nastojanjima za unutar-etničko jedinstvo koje je i dokazano rezultatima popisa stanovništva ....

U jedinstvu je snaga ....
Ispravka,
Samo SDA - Na svim nivoima - U jedinstvu je snaga.....
smrces opet, a? pa pobogu odvadi malo, predoziraces se... grehota je mlada co'eka...
Matzan

#3316 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

Danguba wrote:

Ministar će neko vrijeme morati raditi od kuće. :mrgreen:
vee-jay

#3317 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by vee-jay »

Alfons Kauders wrote:
vee-jay wrote:
Alfons Kauders wrote:
cak i ako je Fahro fakat nevin i ako je sve ovo montaza... :D s Asimom mu ne gine cener Zenice :D
cuj ako je nevin.

naravno da nije nevin.

zavrsiti u zatvoru - ako si politicar - nije pitanje nevinosti nego mudrosti tj. gluposti.

fahrudin je ispao veoma glup ovdje cim je dozvolio da ga jedan takav levat kao bakir izetbegovic (a znamo da bakir nije medju najpametnijim) zahebe.
:D

posteno

a baketa ne potcjenjuj... ni ostatak SDA... polako prave svoju fildzan sjevernu koreju :D
da, istina. samo sto nije bas da oni nesto prave nego nesto razbijaju - a nesto razbiti je puno laksi posao nego nesto napraviti.
Drvosjeca iz Dejcica

#3318 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Matzan wrote:
Danguba wrote:

Ministar će neko vrijeme morati raditi od kuće. :mrgreen:
Kakav cirkus od države i političara. :(
HM 2011

#3319 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by HM 2011 »

Android Knego wrote:
HM 2011 wrote:Podržavam ovaj narod u njegovim nastojanjima za unutar-etničko jedinstvo koje je i dokazano rezultatima popisa stanovništva ....

U jedinstvu je snaga ....
Ispravka,
Samo SDA - Na svim nivoima - U jedinstvu je snaga.....
smrces opet, a? pa pobogu odvadi malo, predoziraces se... grehota je mlada co'eka...
bome nista se ne smrce....

to ove mladje generacije ili ovi sto su malo kasnije oko 27 godine zivota poceli izlaziti van kuce.....

Samo zeleno - na svim nivoima - u jedinstvu je snaga....
hizo ramidovic

#3320 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by hizo ramidovic »

zlobnicise ufatili otoga stoje dautbasic bijo upritvoru istoce muse sudit pahoce daga olaju aneznadu dajeon vrhunski strucnjak zasvoi poso idaje naj bolji kandidat zaministra ato stoje optuzen nema nikake veze ion more komotno radit danam svima budne ljepo idobro
Drvosjeca iz Dejcica

#3321 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

hizo ramidovic wrote:zlobnicise ufatili otoga stoje dautbasic bijo upritvoru istoce muse sudit pahoce daga olaju aneznadu dajeon vrhunski strucnjak zasvoi poso idaje naj bolji kandidat zaministra ato stoje optuzen nema nikake veze ion more komotno radit danam svima budne ljepo idobro
Hizo ja sam tvoj poštovalac lika i djela ali moram te korigovari u sitnici. Kaže se bIdne ne bUdne, moraš se uklapati u zeleno na svim nivoima. :mrgreen:
Matzan

#3322 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

Sve su zasad prilike da će Ministar povaliti Vrhovnog komandanta.

Ipak se on nikog ne boji... :mrgreen:
vee-jay

#3323 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by vee-jay »

It_is_a_Leclerc wrote:Bakir nema ništa s ovim igrokazom. Jer je njemu u interesu da mu preživi koalicija. Iz njegovih nastupa poslije hapšenja je bilo jasno da se prepao, pa brat-bratu, koliko i Radončić. Zato i ovo, excuse my french, namudavanje sa "unutarbošnjačkim dogovorima". Ko je utamničio Fahrudina, još uvijek se ne zna. Da l' su Gatačani, da l' Ameri bijeli. Ono što se, doduše, zna je da to nisu nesposobni anti-hidžab warriorsi iz Suda i Tužilaštva koji se, oh gorke li isitine, ni počešali nisu što je država Srbija, dakle MUP druge države, oduzeo lične dokumente nekom Avdiću i uslovljavaju ga da će mu ih vratiti "nakon što videolinkom svjedoči u slučaju protiv Nasera Orića". Ima li tu pritiska na svjedoke, ili možda na nedodirljivost veleispravnog Medžidinog kadiluka, ostat će misterij.

P.S. Apelacija Ustavnom sudu temeljem odluke o pritvaranju ?! You must be kidding me. :lol:
Ma bjazi, cuj njemu u interesu da prezivi koalicija. :D

Zasto bi mu bilo vazno da koalicija prezivi?

Cetiri godine bili sa SDPom u vlasti a bili posvadjani - i nakon toga pobjedili na izborima. Pa 15 godina gledamo kako SDA jedino moze prezivjeti dok urusava "koalicione partnere" jer im je to jedina isprika za nerad i najvaznija strategija za skretanje paznje sa sopstvenih kriminalnih poteza. Ono za sto su im trebale godine u vezi sa SBiH, SDP i DF - ovaj put su uspjeli sa SBB jednim jedinim potezom. SBB ovim pada na nivo SBiH a Radoncic nikad vise nece imati ni priblizno tako jaku potporu u narodu kao do sada - znaci najjaci rival Bakira I. to vise nije.

Naravno Bakir nije njemu nista "namjestio" nego ga je samo navuk'o ko prvacica.
hizo ramidovic

#3324 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by hizo ramidovic »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
hizo ramidovic wrote:zlobnicise ufatili otoga stoje dautbasic bijo upritvoru istoce muse sudit pahoce daga olaju aneznadu dajeon vrhunski strucnjak zasvoi poso idaje naj bolji kandidat zaministra ato stoje optuzen nema nikake veze ion more komotno radit danam svima budne ljepo idobro
Hizo ja sam tvoj poštovalac lika i djela ali moram te korigovari u sitnici. Kaže se bIdne ne bUdne, moraš se uklapati u zeleno na svim nivoima. :mrgreen:
panisam tija bas tolko ne pismen
vee-jay

#3325 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by vee-jay »

mirzadelibasic wrote:
vee-jay wrote:
Alfons Kauders wrote:
cak i ako je Fahro fakat nevin i ako je sve ovo montaza... :D s Asimom mu ne gine cener Zenice :D
cuj ako je nevin.

naravno da nije nevin.

zavrsiti u zatvoru - ako si politicar - nije pitanje nevinosti nego mudrosti tj. gluposti.

fahrudin je ispao veoma glup ovdje cim je dozvolio da ga jedan takav levat kao bakir izetbegovic (a znamo da bakir nije medju najpametnijim) zahebe.
Vidiš da je najpametniji. Gdje su njegovi rivali, a gdje je on? U stranci vedri i oblači, u državi isto tako. Kako to može uraditi neko ko je glup i levat?
Odgovor: Na strateskim mjestima njihovi ljudi. :wink:
Post Reply