Moze biti je Fahro znao da ga prisluskuju pa da pusti baju...onako cisto usput.Dr. Kuca wrote:Sto si sokiran? Pa avaz zivi od ovih laznih naslova. Spin i to los.Vidal89 wrote:-----Haris.ba wrote:
I koja ne zna detalje operativniih aktivnosti. Niti može narediti da se neko prisluškuje ili ne, ili vrše operativne aktivnosti prema nekome, ili ne vrše. Jedino ograničenje zakonsko koje OSA ima jeste što mora obavjestiti prišluškivanu osobu u roku od 30 dana nakon prestanka prisluškivanja. A, iako je rok od 60 dana za prisluškivanje, isti se može stalno obnavljati mjesečno (bez ograničenja), osim ako predsjednik suda odluči da je nešta previše. Ali, odosmo od teme.
Bakir Izetbegović je, nakon što je doznao za istragu u Tužiteljstvu BiH, poslao Fahrudinu Radončiću poruku:
„Sad mi je Osmica javio za Dautbašića, ovi iz Tužilaštva se baš trude da nam rasture koaliciju“, piše zabrinuti Izetbegović.
Radončić odgovara: „Kako je govorio rahmetli Alija - velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo. Koalicija opstaje, bez obzira da i mene uhapse.“
Na njegovu poruku Izetbegović šalje novu i piše: „A ja ti se velikim Bogom kunem da s ovim nemam veze.“
-----
Fahrudin Radončić: Bakir Izetbegović ne zna šta ga čeka od srijede. Od srijede ćemo ići brutalno u čelo, to će biti veliki šok.
Safet Oručević: Ja, ja ti znaš.
Fahrudin Radončić: Neka čeka. Sve ću da kažem, da je on Ćeli naložio da minira grob njegovog oca.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- Styling
#3076 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
statixx
#3077 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Naravno da je znao, covjek bio ministar sigurnosti, plus najavljivao svoje hapsenje... 
- Dr. Kuca
#3078 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Moguce. Samo koliko je realno da neko raznese mezar svog oca? Moze bit da ga je fahro raznio
. Uglavnom bit ce zanimljivo, ako se prepadne fahro ili dautbasic pa se krenu karte otkrivati 
- relativno84
#3079 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ne sokira njega spin, on vjeruje Fahri za ovoDr. Kuca wrote:Sto si sokiran? Pa avaz zivi od ovih laznih naslova. Spin i to los.
-
costacurta
#3080 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Samo me interesuje kakve koristi bi Bakir imao tj. kakve je koristi imao od miniranja mezara?Dr. Kuca wrote:Moguce. Samo koliko je realno da neko raznese mezar svog oca? Moze bit da ga je fahro raznio. Uglavnom bit ce zanimljivo, ako se prepadne fahro ili dautbasic pa se krenu karte otkrivati
Znam lika koji je na grob svoga oca doveo orkestar, trubače jer je prije nego što će umrijeti prepisao kuću i neku zemlju na sestru. Ovaj ispizdio kad je vidio papire, otišao po orkestar i cijeli dan dernečio, "slavio očevu smrt" i to na grobu
Šta je to mogao Aljoša zgriješiti sinu svom da mu mezar minira? Hajd sve ali kakve koristi od miniranja?
- Styling
#3081 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
To miniranje se nekako pogodno desilo u august 2006 godine pred opste izbore i pred pocetak izborne kampanje. Samo naivni nece posumnjati da se to nije odrazilo na izborne rezultate. Stranka za BiH im je puhala za vratom i da nije bilo ovog "incidenta" mozda bi ih i pretekli na izborima.costacurta wrote:Samo me interesuje kakve koristi bi Bakir imao tj. kakve je koristi imao od miniranja mezara?Dr. Kuca wrote:Moguce. Samo koliko je realno da neko raznese mezar svog oca? Moze bit da ga je fahro raznio. Uglavnom bit ce zanimljivo, ako se prepadne fahro ili dautbasic pa se krenu karte otkrivati
Znam lika koji je na grob svoga oca doveo orkestar, trubače jer je prije nego što će umrijeti prepisao kuću i neku zemlju na sestru. Ovaj ispizdio kad je vidio papire, otišao po orkestar i cijeli dan dernečio, "slavio očevu smrt" i to na grobu![]()
još poveo sve lokalne pijanice i klošare i ubili se od alkohola. Elem,
Šta je to mogao Aljoša zgriješiti sinu svom da mu mezar minira? Hajd sve ali kakve koristi od miniranja?
- Alfons Kauders
#3082 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
mozda je i Bake bio ljut sto je babo ostavio Tihica da mu grije fotelju... a Bake je vise za sjevernokorejski dinastijski sistem...costacurta wrote:Samo me interesuje kakve koristi bi Bakir imao tj. kakve je koristi imao od miniranja mezara?Dr. Kuca wrote:Moguce. Samo koliko je realno da neko raznese mezar svog oca? Moze bit da ga je fahro raznio. Uglavnom bit ce zanimljivo, ako se prepadne fahro ili dautbasic pa se krenu karte otkrivati
Znam lika koji je na grob svoga oca doveo orkestar, trubače jer je prije nego što će umrijeti prepisao kuću i neku zemlju na sestru. Ovaj ispizdio kad je vidio papire, otišao po orkestar i cijeli dan dernečio, "slavio očevu smrt" i to na grobu![]()
-
costacurta
#3083 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Moguće,Styling wrote:To miniranje se nekako pogodno desilo u august 2006 godine pred opste izbore i pred pocetak izborne kampanje. Samo naivni nece posumnjati da se to nije odrazilo na izborne rezultate. Stranka za BiH im je puhala za vratom i da nije bilo ovog "incidenta" mozda bi ih i pretekli na izborima.costacurta wrote:Samo me interesuje kakve koristi bi Bakir imao tj. kakve je koristi imao od miniranja mezara?Dr. Kuca wrote:Moguce. Samo koliko je realno da neko raznese mezar svog oca? Moze bit da ga je fahro raznio. Uglavnom bit ce zanimljivo, ako se prepadne fahro ili dautbasic pa se krenu karte otkrivati
ali dok je Banovića nema potrebe za ovakvim egzibicijama. SDAu je dovoljno samo Banovići da izađu na glasanje
Samo se stavi u poziciju da moraš nekome reći "E imam ideju, hajmo minirat očev mezar
Iako ga ne gotivim ni sekunde mislim da Bakir nije sposoban za takvo što.
- Styling
#3084 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
I ja cisto sumnjam, ali ispade dobra teorija zavjere. Svasta nesto se poklopilo u tom trenutku.costacurta wrote:Moguće,Styling wrote:To miniranje se nekako pogodno desilo u august 2006 godine pred opste izbore i pred pocetak izborne kampanje. Samo naivni nece posumnjati da se to nije odrazilo na izborne rezultate. Stranka za BiH im je puhala za vratom i da nije bilo ovog "incidenta" mozda bi ih i pretekli na izborima.costacurta wrote:
Samo me interesuje kakve koristi bi Bakir imao tj. kakve je koristi imao od miniranja mezara?
ali dok je Banovića nema potrebe za ovakvim egzibicijama. SDAu je dovoljno samo Banovići da izađu na glasanje. Obzirom na ukupni procenat izlaznosti na glasanje Banovići i okolina su im sasvim ok.
Samo se stavi u poziciju da moraš nekome reći "E imam ideju, hajmo minirat očev mezar".
Iako ga ne gotivim ni sekunde mislim da Bakir nije sposoban za takvo što.
-
costacurta
#3085 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Alfons Kauders wrote:mozda je i Bake bio ljut sto je babo ostavio Tihica da mu grije fotelju... a Bake je vise za sjevernokorejski dinastijski sistem...costacurta wrote:Samo me interesuje kakve koristi bi Bakir imao tj. kakve je koristi imao od miniranja mezara?Dr. Kuca wrote:Moguce. Samo koliko je realno da neko raznese mezar svog oca? Moze bit da ga je fahro raznio. Uglavnom bit ce zanimljivo, ako se prepadne fahro ili dautbasic pa se krenu karte otkrivati
U to vrijeme nije bio nešto posebno politički angažovan. Više se bavio biznisom.....
Žešći sukobi sa Tihim (alarahmetile) i Terzićem počeli su 2009.-2010. kad je "drečo" i smatrao kako jedino on može biti prvi u Bošnjaka i tad su porasli apetiti i želja za liderovanjem.
- Matzan
#3086 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
costacurta wrote:Samo me interesuje kakve koristi bi Bakir imao tj. kakve je koristi imao od miniranja mezara?Dr. Kuca wrote:Moguce. Samo koliko je realno da neko raznese mezar svog oca? Moze bit da ga je fahro raznio. Uglavnom bit ce zanimljivo, ako se prepadne fahro ili dautbasic pa se krenu karte otkrivati
Odlična ideja.
Zar nije smrt odlazak na bolji svijet?
Treba to zaliti i proslaviti.
-
Samprotivsviju
#3087 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ovaj SKaljic kako sam skontao je ozenio kcerku Fahrine sestre
Pa koliko je toj godina 20-30?
Pa koliko je toj godina 20-30?
- Alfons Kauders
#3088 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ja sam vec odvojio boce za Bakira, Covica, Dodika...Matzan wrote:costacurta wrote:Samo me interesuje kakve koristi bi Bakir imao tj. kakve je koristi imao od miniranja mezara?Dr. Kuca wrote:Moguce. Samo koliko je realno da neko raznese mezar svog oca? Moze bit da ga je fahro raznio. Uglavnom bit ce zanimljivo, ako se prepadne fahro ili dautbasic pa se krenu karte otkrivati
Odlična ideja.
Zar nije smrt odlazak na bolji svijet?
Treba to zaliti i proslaviti.
- Alfons Kauders
#3089 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Tihica vise nema, Terzica takodjer (ne na isti nacin kao Tihica, ali trenutno su haman podjednako ukljuceni u politiku).costacurta wrote:Alfons Kauders wrote:mozda je i Bake bio ljut sto je babo ostavio Tihica da mu grije fotelju... a Bake je vise za sjevernokorejski dinastijski sistem...costacurta wrote:
Samo me interesuje kakve koristi bi Bakir imao tj. kakve je koristi imao od miniranja mezara?
Šta je to mogao Aljoša zgriješiti sinu svom da mu mezar minira? Hajd sve ali kakve koristi od miniranja?![]()
U to vrijeme nije bio nešto posebno politički angažovan. Više se bavio biznisom.....![]()
Žešći sukobi sa Tihim (alarahmetile) i Terzićem počeli su 2009.-2010. kad je "drečo" i smatrao kako jedino on može biti prvi u Bošnjaka i tad su porasli apetiti i želja za liderovanjem.
Bake je prvo konsolidovo poziciju u stranci...
A onda lagano sahranio opoziciju... I to sve u 5-6 godina...
SDA je u tom periodu presla put od opozicije do fakticki jedine stranke na sceni... Dakle od nicega do jednopartijskog sistema za pet godina. Pa to ni Titi nije poslo za rukom. Impresivno.
- sinuhe
#3090 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nema to veze sa Bakirom već je samo tako ispalo. Eno vidi šta sa Vučićem radi od onih ljudi u Srebrerenici pa ćeš otkriti Bakirov nivo.
- Alfons Kauders
#3091 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Malcice mi sve ovo previse za puku slucajnost. Da je u pitanju jedna stavka pa hajd, ali nije, ovdje govorimo o proteklih 5-7 godina... I masi primjera zbog kojih mi je tesko povjerovati da je sve "samo tako ispalo"...sinuhe wrote:Nema to veze sa Bakirom već je samo tako ispalo. Eno vidi šta sa Vučićem radi od onih ljudi u Srebrerenici pa ćeš otkriti Bakirov nivo.
Meni se cini da Bake samo dovrsava sto je Babo zapoceo - osiguravanje apsolutne vlasti SDA na dijelu teritorija FBiH. Opozicija je vec unistena, vecina medija pod kontrolom, bezrezervna podrska islamske zajednice itd.
Previse druze slucajnosti, previse.
- mirzadelibasic
#3092 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sve su fulio.HM 2011 wrote:alternativa kao esencija zla.mirzadelibasic wrote:Pa ta ista alternativa o kojoj ti pričaš je kriva što je koalirala sa SDA, tako da nije teško pogoditi ko je esencija zla.HM 2011 wrote: samo SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga - a upravo je dokazano kakvim se ublehama sluze predstavnici "alternatvie"....
Kako kaze onaj sa Renault teme
Alee aleeee
Uostalom, ko je bio vlast u KS i FBiH za vrijeme "vladavine" alternative, ko je vitalnim nacionalnim interesom blokirao rad FBiH, za vrijeme vladavine čijeg premijera su zapaljenje zgrade u KS? Zaboravljaš![]()
Najveća greška alternative je bezuspješna kopija orginala i zato sada i imamo ovo što imamo.
Na svim nivoima, dobro ti kažeš.
ko je bio vlast u KS i FBiH za vladavine alternative - u KS koalicija SDA sa SDPom a nakon raspada iste ooalicija svih stranki bez SDPa.
U federalnoj vladi suvereno je vladao SDP ali nije mogao SDA izbaciti iz vlasti.
Na drzavnom nivou SDA je zamjenjen SBBom.
SDA nije blokirao rad vlade vitalnim interesom nego proces zamjene Sda sa SBB u f vladi.
ko su bili prekijeri kada je gorio kanton - bio premijer niksic.
i opet kazem samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga.
- jao_situacije
#3093 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic-s ... /160203049
legendo kralju šahu

legendo kralju šahu
frajer jebe sveNa to je Mektić odgovorio kako to da se Fahrudinu Radončiću nije prigovaralo da se miješa u operativne poslove policije kada je zabranio policiji da zaustavi demonstrante koji su u januaru 2014. godine devastirali zgradu Predsjedništva BiH.
-
Samprotivsviju
#3094 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jaooooo sta im Mektic uradi...znaci citav SBB, Dnevni avaz, Gik Oko, Gusinje....na aparatima

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3095 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Mektic NEVADI
-
Samprotivsviju
- Matzan
#3097 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Juče MeHtić, danas MeKtić.

-
howdy
#3098 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
e jes mi godra sto je papak u zatvoru
- zateznistub
#3099 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Tužilaštvo BiH pozvalo Bakira Izetbegovića na saslušanje
http://ba.n1info.com/a80237/Vijesti/Vij ... sanje.html
http://ba.n1info.com/a80237/Vijesti/Vij ... sanje.html
- Alfons Kauders
#3100 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mektić meće a ne vadiMatzan wrote:Juče MeHtić, danas MeKtić.![]()
Nemam pojma ko je lik, ali kad sam vidio kako je satro one novinarske kurave neki dan... Naklon do poda