Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2801 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

idemo na buvljak u stuBu da se okupimo pa da na miran i dostojansven način odemo da demoliramo sud :bih:
Dozer

#2802 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Dozer »

sinanovic wrote: hajde....smatram te koliko toliko realnim i nauci se abecedu... nije trsko vjeruj mi

Ovo pljuvanje i ova euforija hapsenjem Fahre i stavljanjem u PRITVOR je dostigla kulminaciju bolesnih osoba koje su iz mjesanog braka. Jos kad se tu doda par cetnickih i ustaskih trolova ispada po KLIX da je BiH drzava nekih tamo bosanaca.
Kada Ustav ..gospodine, bude tvoje sabirao u bosance onda cu i tvoje postove i drugih smatrati relevantnim. Prije bilo kakve podrske gospodinu Radoncicu sam poslao PM Chmolji da me zastiti od vasih nebuloza. Nek te je sramota!
Image Image Image Image Image
Na cemu si ti haveru, daj i raji malo ba, sta si se stisKo :lol: :lol:

Da li su ti do sada rekli da si klasicni primjer soviniste, a ni fasizam ti nije stran, ocito :D
Jes' da ti ne znas sta znaci ni jedno od ovoga, al' hajd', bar si zabavan u svojim nebulozama
Image
Drvosjeca iz Dejcica

#2803 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

pici wrote:idemo na buvljak u stuBu da se okupimo pa da na miran i dostojansven način odemo da demoliramo sud :bih:
Sveeee aaaaa... :lol:

I da se Ekrem makne iz kuhinje... :D
jao_situacije

#2804 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
pici wrote:idemo na buvljak u stuBu da se okupimo pa da na miran i dostojansven način odemo da demoliramo sud :bih:
Sveeee aaaaa... :lol:

I da se Ekrem makne iz kuhinje... :D
i da imenujemo još jednog diplomatu* :bih:
hizo ramidovic

#2805 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by hizo ramidovic »

kolko muljatora ima naovom portalu patoje cudo nevidzeno akako lahko isplivaju cimse uhapsi neki ne vini covijek koi stiti interese bosnjaka jerbo danie taki ljudi bosnabi propala izatoje opasno oto stoje fahro uhapsen isvaka cast ovom forumasu stoga brani stoima junacko srce avibi gujice dali davamje fahro vodza alnie pavam krivo enekaje morete samo kmicat ipljuvat
madner

#2806 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by madner »

Svi smo mi Fahro.
Ili Fahro i po, kako ko. :D
arzuhal

#2807 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by arzuhal »

Fahri bi bio najbolji potez da, preko organa SBB-a, najavi pokretanje referenduma o ukidanju RS-a i preustroju BiH :mrgreen:
zateznistub

#2808 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by zateznistub »

Đe?
madner

#2809 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by madner »

BAO Ilidza, gdje god ima GRASovih revizora tu je SBB. :D
bluesjunior

#2810 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by bluesjunior »

hizo ramidovic wrote:kolko muljatora ima naovom portalu patoje cudo nevidzeno akako lahko isplivaju cimse uhapsi neki ne vini covijek koi stiti interese bosnjaka jerbo danie taki ljudi bosnabi propala izatoje opasno oto stoje fahro uhapsen isvaka cast ovom forumasu stoga brani stoima junacko srce avibi gujice dali davamje fahro vodza alnie pavam krivo enekaje morete samo kmicat ipljuvat
e nekaze se kmicat nego kmecat
Dozer

#2811 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Dozer »

Image

:lol: :lol: :lol:
Danguba

#2812 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

bluesjunior wrote:
hizo ramidovic wrote:kolko muljatora ima naovom portalu patoje cudo nevidzeno akako lahko isplivaju cimse uhapsi neki ne vini covijek koi stiti interese bosnjaka jerbo danie taki ljudi bosnabi propala izatoje opasno oto stoje fahro uhapsen isvaka cast ovom forumasu stoga brani stoima junacko srce avibi gujice dali davamje fahro vodza alnie pavam krivo enekaje morete samo kmicat ipljuvat
e nekaze se kmicat nego kmecat
:lol:

Kad porastem hocu da bidnem Fahra i da me svi branu. :oops:
Banksy

#2813 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Banksy »

daddy-kool wrote:
Znači, evo Avaz direktno proziva Izetbegovića da ukloni njemu nepoželjne iz svojih redova. (pretpostavljam Sarajlića i Čamparu?)

Opcija 1. Bakir uklanja Čamparu + Sarajlića; Radončić dobija zadovoljštinu, SBB ostaje u koaliciji; percepcija da Bakir sluša Fahru i nema sređene svoje redove.
Opcija 2. Bakir ništa ne poduzima; SBB ostaje u koaliciji; Fahro nešto protestvuje iz pritvora.

:?
2. sigurno, samo to stanje je dugoročno neodrživo, za SDA prije svega. SBB, jako oslabljena, ostaje u koaliciji, samo šta s Bakirom ...
Banksy wrote:
palermo wrote:
Sve zavisi od trenda, ako se trend promijeni, naći će se netko ko će uzeti glasove.....poenta je ova,mislim da se od Bakira očekuje (sada govorim o ovim tzv.lelujavim glasačima ) da politički sahrani Fahru.....ukoliko to ne uradi, mislim da njegove akcije mogu samo padati
Ukoliko i njega ''neko'' ne sahrani prije toga. Teško je oteti se dojmu da ovaj udarac ima svrhu ubijanja dvije muhe. Jedna je završila iza rešetka, makar i na određeno, a drugu je, ako se već ne može strpati unutra, dovoljno imati pod kontrolom, da ispunjava tuđe želje. Mislim da je u ovom trenutku BI slabiji nego ikada i da ne spava mirno.
Nisu u ''javnost'' slučajno ''procurili'' detalji iz ''transkripta presretnutih razgovora'' koji su za slučaj sasvim nebitni, ali su vrlo važni u kontesktu političke diskreditacije Bakira Izetbegovića, zbog ćega su i pročitani u sudnici.
Ma kako zvučalo, tvrdim od prvog dana: u ovom trenutku, Radončić je jedini Izetbegovićev saveznik i ma koliko apsurdno zvučalo, jedini koji mu može pomoći da - dugoroćno, pa i kratkoročno - politički preživi.
eltroxin

#2814 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by eltroxin »

sinanovic wrote:
Alfons Kauders wrote:[]

Taman i da ne bude osudjen za ovo.
..nemas pravo pljuvati po osobi koja je u pritvoru
jel ti jasno....
Hrak, pljuc! :D
palermo

#2815 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

Banksy wrote:

2. sigurno, samo to stanje je dugoročno neodrživo, za SDA prije svega. SBB, jako oslabljena, ostaje u koaliciji, samo šta s Bakirom ...
Pa sve je pitanje percepcije. Ako se Bakira doživi kao nekoga ko je sahranio Fahru, onda on samo raste. I tada mu niko ništa ne može. Nikakva unutarstranačka opozicija

Ima još jedna stvar,mi još uvijek ne znamo da li je Bakir imao prste u ovome. Meni i dalje izgleda nevjerovatno da nije bio upoznat.
Hakiz

#2816 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Hakiz »

Tresla se gora, rodio se Budimir.
Danguba

#2817 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

Obama pozvao i Fahrudina Radončića na molitveni doručak

E moj Huso da znas gdje sam ti zaglavio poslo bi mi makar sendvic. :D
Hakiz

#2818 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Hakiz »

palermo wrote:
Ima još jedna stvar,mi još uvijek ne znamo da li je Bakir imao prste u ovome. Meni i dalje izgleda nevjerovatno da nije bio upoznat.
Ma, on ako ne zna kada je njegov datum, sigurno zna da nije pitanje da li, nego kada.
Drvosjeca iz Dejcica

#2819 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Danguba wrote:Obama pozvao i Fahrudina Radončića na molitveni doručak

:pisnuo:
daddy-kool

#2820 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by daddy-kool »

Banksy wrote:
Moj komentar je više bio sarkastičan, jer računam Avazov poziv kontraproduktivnim za iskazane namjere.

Što je tiče partnerskog odnosa, trenutni interes im je obojici primirje i koalicija, dugoročno su prirodni konkurenti - sumnjam da bi ijedan pristao na poziciju br 2. Na vrhu si usamljen i drugačije ne ide. Ne može Radončić pomoći Izetbegoviću da konsoliduje svoju vlast u SDA, osim da mu eventualno da nešto manevarskog prostora u vidu koalicije i da ga pusti na miru. Dosadašnji period ove koalicije definitivno nije iskorišteno u tu svrhu, a pitanje je da li je to moguće sada uraditi - nakon brojnih gafova, trzavica, nezadovoljnika, itd - pažnja je usmjerena na dio SDA koji je po njegovoj priči instruirao hapšenje Radončića.

Uklanjanje tih ljudi u ovom trenutku Izetbegoviću može načiniti samo političku štetu.

Šta bi to značilo po imidž stranke da se SDA oblikuje po željama Radončića, ili da recimo prizna svoj vaninstitucionalni i koruptivni uticaj na tužilaštvo (i eventualno sud) BiH? Kao što reče @palermo, sada moraju iskoristiti priliku da politički poentiraju od ove sitaucije, a sve ostalo mora čekati neko bolje vrijeme.
Samprotivsviju

#2821 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Danguba wrote:Obama pozvao i Fahrudina Radončića na molitveni doručak

Ovo ce ga dokraciti :D

A tek ce popizditi kad vidi da mu ovi iz Havaza postu citaju, a on sa njima inace veze nema :D :lol:
palermo

#2822 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

Hakiz wrote:
palermo wrote:
Ma, on ako ne zna kada je njegov datum, sigurno zna da nije pitanje da li, nego kada.
Ne vjerujem...iz više razloga.

To znači da je ovo prevashodno pitanje međunarodne zajednice. To da je međ.zajednica involvirana u ovo je vrlo moguće, u tom slučaju uklanjanje Bakira bi dobilo sasvim druge konotacije.

Kada Bakir uklanja Fahru, to je među bošnjački obračun, kada međ.zajednica uklanja i Fahru i Bakira otvara prostor haosu.

Ako sam dobro razumio na šta si mislio
JThomas

#2823 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

eto glavni američki žbir reče da mu je fahro rekao da je i on znao. ali džaba mu što je znao.
Samprotivsviju

#2824 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Nego sta bi sa onim Zelenim beretkama :?
mirzadelibasic

#2825 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mirzadelibasic »

Više ljudi potpisalo peticiju za golubove pored sebilja, nego za Fahru. :lol: :izet:
Post Reply