BitMo je bitMut BošnjaK

dezurni_ucenik wrote:Isfura SBB beretkase ko zadnje levate.saale wrote:Sta bi s onim najavljenim protestima![]()
![]()
Alfons Kauders wrote:Ali Tuzilastvo vec smatra da je kriv. Zato je i uhapsen.sinanovic wrote: ako smatrate da je kriv --bujrum u tuzilastvo
....
Barem 80% ljudi je istog misljenja, ako ne i vise.
Jedino ga zale pojedini uposlenici Avaza, clanovi i simpatizeri SBB, i horsashi koji strepe da ce roba poskupit.
hajde....smatram te koliko toliko realnim i nauci se abecedu... nije trsko vjeruj miAlfons Kauders wrote:
Ali Tuzilastvo vec smatra da je kriv. Zato je i uhapsen.
Jedino ga zale pojedini uposlenici Avaza, clanovi i simpatizeri SBB, i horsashi koji strepe da ce roba poskupit.
Ok, kada se Ustav uvedu mentalno retardirane osobe, i ja cu komentare simpatizera SBB smatrati relevantnim.sinanovic wrote:hajde....smatram te koliko toliko realnim i nauci se abecedu... nije trsko vjeruj miAlfons Kauders wrote:
Ali Tuzilastvo vec smatra da je kriv. Zato je i uhapsen.
Ovo pljuvanje i ova euforija hapsenjem Fahre i stavljanjem u PRITVOR je dostigla kulminaciju bolesnih osoba koje su iz mjesanog braka. Jos kad se tu doda par cetnickih i ustaskih trolova ispada po KLIX da je BiH drzava nekih tamo bosanaca.
Kada Ustav ..gospodine, bude tvoje sabirao u bosance onda cu i tvoje postove i drugih smatrati relevantnim. Prije bilo kakve podrske gospodinu Radoncicu sam poslao PM Chmolji da me zastiti od vasih nebuloza. Nek te je sramota!
sinanovic wrote:
hajde....smatram te koliko toliko realnim i nauci se abecedu... nije trsko vjeruj mi
Ovo pljuvanje i ova euforija hapsenjem Fahre i stavljanjem u PRITVOR je dostigla kulminaciju bolesnih osoba koje su iz mjesanog braka. Jos kad se tu doda par cetnickih i ustaskih trolova ispada po KLIX da je BiH drzava nekih tamo bosanaca.
Kada Ustav ..gospodine, bude tvoje sabirao u bosance onda cu i tvoje postove i drugih smatrati relevantnim. Prije bilo kakve podrske gospodinu Radoncicu sam poslao PM Chmolji da me zastiti od vasih nebuloza. Nek te je sramota!
Simpatizeri SBB a i program istih je ono sto tebe boli. Ne samo tebe vec i takve kao ti. Vjeruj mi da u nasoj Krajini za nas je Sarajevo isto ko i onim iz ustaskog kamenjara. Daleko.....daleko si sunce!Alfons Kauders wrote:
Ok, kada se Ustav uvedu mentalno retardirane osobe, i ja cu komentare simpatizera SBB smatrati relevantnim.
Smiri malo dijete ... FahrA čeka još mnogo togasinanovic wrote:Koje ptice? Imas li i ime i prezime!GAU8 wrote:
I ptice na grani znaju već šta je sve radio.
Problem je što je kroz uticaj pokušavao da se izvuče. Ali dohakali mu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U zatvoru mu je mjesto odavno
Nevjerovatno glupa ideja...Obuca9 wrote:
Jebiga Fahro, ode nevinost![]()
A sta to?GAU8 wrote:
Smiri malo dijete ... FahrA čeka još mnogo toga
Postoje... to je lijepo Rambo Amadeus pojasnio....Dozer wrote:Rahat patnja jos 50-ak godina...
I gledanje i slusanje jedne te iste matrice...
Fahro optuzen (ili bilo koji vodja u Bosnjaka da je optuzen za bilo sta), ide automatska prica - Udar na Bosnjake. Razjedinjavanje Bosnjaka. Podmetanje Bosnjacima. Politicki proces. Udar Srba/Hrvata na Bosnjake. Moramo biti jedinstveni jer nam samo to garantuje opstanak...
Dodik optuzen (ili bilo koji vodja Srba da je optuzen za bilo sta), ide automatska prica - Udar na RS. Udar na Srbe. Pokusaj zavadjanja Srba. Podmetanje Srbima. Politicki proces. Udar Bosnjaka/Hrvata na Srbe. Moramo biti jedinstveni jer nam samo to garantuje opstanak...
Covic optuzen (ili bilo koji vodja Hrvata da je optuzen za bilo sta), ide automatska prica - Udar na Hrvate. Majorizacija Hrvata. Razjedinjavanje Hrvata. Podmetanje Hrvatima. Politicki proces. Udar Bosnjaka/Srba na Hrvate. Moramo biti jedinstveni jer nam samo to garantuje opstanak...
U gornjim slikama pronaci 5 razlika.
Ali, meni je zaista fascinantno da jos uvijek postoje ljudi koji puse svu ovu pricu i nebuloze, i jos se za ove gluposti bore k'o lavovi
Jel ti volontiraš za Fahraona, ili imaš neke koristi....sinanovic wrote:A sta to?GAU8 wrote:
Smiri malo dijete ... FahrA čeka još mnogo toga
A ti kao znas kakav sam ja i sta me boli?sinanovic wrote:Simpatizeri SBB a i program istih je ono sto tebe boli. Ne samo tebe vec i takve kao ti. Vjeruj mi da u nasoj Krajini za nas je Sarajevo isto ko i onim iz ustaskog kamenjara. Daleko.....daleko si sunce!Alfons Kauders wrote:
Ok, kada se Ustav uvedu mentalno retardirane osobe, i ja cu komentare simpatizera SBB smatrati relevantnim.
Prvo Babo, pa ga spengaše, evo sad i Fahro....sinanovic wrote:Simpatizeri SBB a i program istih je ono sto tebe boli. Ne samo tebe vec i takve kao ti. Vjeruj mi da u nasoj Krajini za nas je Sarajevo isto ko i onim iz ustaskog kamenjara. Daleko.....daleko si sunce!Alfons Kauders wrote:
Ako mislis dugo ostati na forumu i ovoj temi, malo izbrusi rjecnik da te ne banuju, ne valja ba 'vako 'sovat svaki cas, pa ni po portalima.sinanovic wrote:odjebi.....jao_situacije wrote: jel ti skočio pritisak ko i dautbašiću![]()
hoćeš da zovem hitnu, azra sarić je dežurna
a koaliCiJoni partMeri vam prekršišHe UstavIstakao je kako je SBB je prije nekoliko mjeseci, "u trenucima općeg beznađa uzrokovanog ponašanjem DF-a, iskreno ušao u koaliciju sa SDA".

šta se čudišzateznistub wrote:sinanovic wrote:
hajde....smatram te koliko toliko realnim i nauci se abecedu... nije trsko vjeruj mi
Kada Ustav ..gospodine, bude tvoje sabirao u bosance onda cu i tvoje postove i drugih smatrati relevantnim. Prije bilo kakve podrske gospodinu Radoncicu sam poslao PM Chmolji da me zastiti od vasih nebuloza. Nek te je sramota!![]()
Znači, evo Avaz direktno proziva Izetbegovića da ukloni njemu nepoželjne iz svojih redova. (pretpostavljam Sarajlića i Čamparu?)pici wrote:
BitMo je bitMut BošnjaK
Molimo i mi tebe i tvoje da prestanu smarat dok ga nepuste...ako smatrate da je nevin, bujrum sud pa dajte izjavu.sinanovic wrote:Drz se Fahro!
I molim sve forumashe da se okane Fahre do onog trenutka do kada ga osude!
ako smatrate da je kriv --bujrum u tuzilastvo
ako svrsavate nad njegovom sudbinom imate na izlazu iz Donjeg Vakufa restoraan Kod Fahre i uzivajte
Pozzz
....