http://forum.klix.ba/dzenana-camdzic-di ... 03742.htmlMlohavi wrote:Nije mi poznato, al' sve kontam da su mogli uzeti jos koju stotinu da je bila neka zenska.eltroxin wrote: Jeli ovo ona Dženana Čamdžić?
JoseMujica wrote:![]()
![]()
![]()
Tornjak udara svim sredstvima...rukavice su skinute i maske su pale....sve je u igri od boraca do pemzionera
![]()
no gle ćuda...ko li je resorni ministar rada i socijalne politike PederacijeNovi potez Vlade FBiH: Resorno ministarstvo traži smanjenje penzija za 10 posto![]()
VESKO DRLJAČAveč pogadžate kadar SBB-a
situvacija postaje zabavna tako da bi moga ovaj obraćun Tornjak vs. Don Neonko zasjeniti svaki reality
ja mislim da u stvarnosti to traže oni koji namiruju poveliku i sve veću razliku između onoga što skupimo i onoga što se mora poplaćati.JoseMujica wrote:![]()
![]()
![]()
Tornjak udara svim sredstvima...rukavice su skinute i maske su pale....sve je u igri od boraca do pemzionera
![]()
no gle ćuda...ko li je resorni ministar rada i socijalne politike PederacijeNovi potez Vlade FBiH: Resorno ministarstvo traži smanjenje penzija za 10 posto![]()
situvacija postaje zabavna tako da bi moga ovaj obraćun Tornjak vs. Don Neonko zasjeniti svaki reality
eltroxin wrote:http://forum.klix.ba/dzenana-camdzic-di ... 03742.htmlMlohavi wrote:Nije mi poznato, al' sve kontam da su mogli uzeti jos koju stotinu da je bila neka zenska.eltroxin wrote: Jeli ovo ona Dženana Čamdžić?
JoseMujica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Dokument koji je ministar rada i socijalne politike FBiH Vesko Drljača poslao Upravnom odboru Federalnog zavoda PIO jasno pokazuje da se insistiralo na dosljednoj primjeni člana 51 Zakona o PIO, što bi dovelo do smanjenja penzija od 10 posto. Ipak, premijer FBiH Fadil Novalić garantuje da smanjenja neće biti.
MINISTAR DRLJAČA: Nema govora o smanjenju penzija, to je dezinformacija!
Povreda tajnosti postupkaBanksy wrote:Potpredsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH (VSTV) Ružica Jukić podnosi prijavu Uredu disciplinskog tužioca VSTV-a i Tužilaštvu FBiH protiv nepoznatih lica iz Suda, Tužilaštva ili Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH zbog kršenja Zakona o krivičnom postupku BiH.
A ništa. Kod mene jedan od ukućana brani Fahru sa istom pričom, ja gledam i ne mogu da vjerujem.dječak sa šibicama wrote:
Sjedim neki dan u nekom drustvu, bjese tema Radoncic i hapsenje, jedan lik za kojeg znam da je teski titoist, razocarani SDPovac, podje braniti Radoncica kao "ma ovo je politicki, Bakir stoji iza svega, treba Bakira u zatvor, Radoncic je sitna riba" i jos rece da ce potpisati peticiju za Fahru.
Sta da mu covjek kaze.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:A ništa. Kod mene jedan od ukućana brani Fahru sa istom pričom, ja gledam i ne mogu da vjerujem.dječak sa šibicama wrote:
Sjedim neki dan u nekom drustvu, bjese tema Radoncic i hapsenje, jedan lik za kojeg znam da je teski titoist, razocarani SDPovac, podje braniti Radoncica kao "ma ovo je politicki, Bakir stoji iza svega, treba Bakira u zatvor, Radoncic je sitna riba" i jos rece da ce potpisati peticiju za Fahru.
Sta da mu covjek kaze.Nisam ništa odgovorio.
Slažem se sa "It_is_a_Leclerc". Sud i tužilaštvo se malo ponašaju ko uvrijeđene mlade. Jedini način uticaja koji političari smiju imati na sud jeste donošenje zakona i budžet. Za ostale nezakonite uticaje se samo tužilaštvo i sud trebaju pobrinuti - optužnicama, a ne kukanjima. Ja da se pitam, ja bih i više pisao o sudijama i tužiocima. Sve dok dobijaju platu sa budžeta - javni interes postoji.It_is_a_Leclerc wrote:Naravno da mozes. To kd i ne postoji. Svako ima pravo da javno govori o radu institucija sta zeli. Odluke suda se moraju provoditi i neprovodjenje istih jeste kazneno djelo.O'zone wrote:
Možeš ti osporavati studijske odluke, verbalno i aktima odnosno podnošenjem žalbi prema visim sudskim i državnim istančana ali... Ne možeš sud nazivati mafijaškom organizacijom jer je to državna institucija ako već imaš nekakve dokaze bujrum podastri ih ali korištenje izjava tipa mafija, mafijaška organizacija i sl što koristiti Dzon-lagic se komotno može nazvati kaznenim djelom ne poštivanja suda i institucija države.It_is_a_Leclerc wrote:Selam ćete vi vremenima kad se novinare privodilo jer pišu o radu državnih ustanova
Samo morate shvatiti da je Avaz privatna kompanija, i da imaju pravo da pišu i rade šta hoće, kao što vi imate pravo da kupite ili ne kupite ono što oni proizvode. Pa nije to državna televizija da je mi financiramo, pa protestujemo protiv njihovog nerada. A što se komentiranja rada pravosuđa tiče, ja bih volio da mi neko pokaže kojim je pravilnikom, zakonom ili uredbom određeno da je zabranjeno ili kažnjivo komentirati rad Tužilaštva i Suda BiH ?! To nigdje na svijetu nema. Dapače, sudske odluke su vrlo često predmet najrazličitijih medijskih osporavanja i analiziranja. Gospoda iz Tužilaštva i Suda, kao i drugih institucija, bi se trebali navikavati da će ih građani i mediji komentirati dok god im ti isti građani daju platu.
Simple as that.
Matzan wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:A ništa. Kod mene jedan od ukućana brani Fahru sa istom pričom, ja gledam i ne mogu da vjerujem.dječak sa šibicama wrote:
Sta da mu covjek kaze.Nisam ništa odgovorio.
Ako je žena u pitanju, šij zelenu beretku za proteste.
spreca wrote:Dali se vama cini da je Covic zacero Zuci do jaja uvodjenjem Faraona u vlast a izgonom DFa.....DF je bio velika prepreka HDZ-u i Jugoslovenu u njegovim nakanama....a Faraon ce samo biti izkoristeni kurton
Pa naravno, Fahro će sve uraditi za novac, položaj i uticaj dok bi sa Željkom to išlo mnogo teže.spreca wrote:Dali se vama cini da je Covic zacero Zuci do jaja uvodjenjem Faraona u vlast a izgonom DFa.....DF je bio velika prepreka HDZ-u i Jugoslovenu u njegovim nakanama....a Faraon ce samo biti izkoristeni kurton
seljak kabadahija, nosa pištolj za pasomdobojlija81 wrote:Kakav je ovaj lik Švrakić?
meščini da bi proteste organizovao i kad bi mu karadžic uletio koju marku
Nabijem ga tuki

postenjacina pravajao_situacije wrote:seljak kabadahija, nosa pištolj za pasomdobojlija81 wrote:Kakav je ovaj lik Švrakić?
meščini da bi proteste organizovao i kad bi mu karadžic uletio koju marku
Nabijem ga tuki
sin mu pucao po que pasa sa delalićem juniorom
drži nekakve motelčiće i kafane
http://www.oslobodjenje.ba/crna-hronika ... g-pucnjave
kad mu vidiš facu sve ti je jasno
Sta nisu mogli predvidjeti?spreca wrote:Dali je Zuco toliko glup i ima tako slabe savjetnike da to nisu mogli predvidjeti..........a mozda stvarno i on bi htio Trokutbosnjakistan.......dali u znanju ili ne znanju mislim da nam je Zuco najveca opasnost....kako @Mujica rece fala bogu sto i Krmoglavog ne uvedose u vladu
HARAKIRI U HOLIDAY INN-U!!!!!!
Da Covke polako sve grabi pod sebe i polako stvara plodno tlo za svoje zamisli i da Bosnjaci sluze samo za provodjenje njegovih zamisli....Zar to nije vidljivo?.....pa vidis da je situacijom apsolutno zadovoljan i prakticno ga nigdje nema javno.........prije je iskao iz svake konzerveIdriz wrote:Sta nisu mogli predvidjeti?spreca wrote:Dali je Zuco toliko glup i ima tako slabe savjetnike da to nisu mogli predvidjeti..........a mozda stvarno i on bi htio Trokutbosnjakistan.......dali u znanju ili ne znanju mislim da nam je Zuco najveca opasnost....kako @Mujica rece fala bogu sto i Krmoglavog ne uvedose u vladu
Farma ce biti nista za njihJThomas wrote:ja mislim da u stvarnosti to traže oni koji namiruju poveliku i sve veću razliku između onoga što skupimo i onoga što se mora poplaćati.JoseMujica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Moj Spreca, pa Hrvati manipulisu Bosnjacima od 1990 i prvog vezivanja zastava. 26 godina kasnis.spreca wrote:Da Covke polako sve grabi pod sebe i polako stvara plodno tlo za svoje zamisli i da Bosnjaci sluze samo za provodjenje njegovih zamisli....Zar to nije vidljivo?.....pa vidis da je situacijom apsolutno zadovoljan i prakticno ga nigdje nema javno.........prije je iskao iz svake konzerveIdriz wrote:Sta nisu mogli predvidjeti?spreca wrote:Dali je Zuco toliko glup i ima tako slabe savjetnike da to nisu mogli predvidjeti..........a mozda stvarno i on bi htio Trokutbosnjakistan.......dali u znanju ili ne znanju mislim da nam je Zuco najveca opasnost....kako @Mujica rece fala bogu sto i Krmoglavog ne uvedose u vladu
Zuco je podobro glup, frajer nije za politike uopste!!! Najgore je sto je glup a nece da prizna i makne se. Haj ubujedi glupog da ne zna? Neces lahkospreca wrote:Dali je Zuco toliko glup i ima tako slabe savjetnike da to nisu mogli predvidjeti..........a mozda stvarno i on bi htio Trokutbosnjakistan.......dali u znanju ili ne znanju mislim da nam je Zuco najveca opasnost....kako @Mujica rece fala bogu sto i Krmoglavog ne uvedose u vladu