Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
mousstapha

#1926 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mousstapha »

Image
kritichar

#1927 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kritichar »

SBB ko pilići bez kvočke, ne znaju u WC bez Radeta
Samprotivsviju

#1928 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

emmir1 wrote:Današnji Avaz je zaista odvratno manipulisanje i iskrivljivanje činjenica.

Oni danas udaraju na državu, najavljuju kraj države, pozivaju narod na ulice....

I što je najgore, bojim se da će manipuliranjem izvesti par hiljada ljudi koji će biti u stanju svašta napraviti.

Imaju svoje članstvo koje će dovesti iz svakog sela, imaju korumpirane lopove poput Švrakića koji će izvesti stotinjak boraca i reći da vojska stoji iza Fahre.

Oni su spremni državu zapaliti za svoj uski interes, a sjećamo se i februara.

Ne znam, da sam tužitelj još danas bih uhapsio urednika Avaza
+1

Ljuidi ne razlikuju...jedno je davanje kritike a drugo vrsenje propagande i poticanje
JThomas

#1929 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

Čim smo završili radove, naša firma je potonula.
kako istina probija i kroz najnaručeniji članak... :D
frngla

#1930 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by frngla »

Goru propagandu širi Dnevni Avaz nego novine u Sjevernoj Koreji jbt :shock:

Pa šta je ovo?!?
jao_situacije

#1931 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

kad je čuo šta se desilo velikom vodži pozlilo čovjeku odmah

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/265 ... tiska.html
jao_situacije

#1932 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

JThomas wrote:
kako istina probija i kroz najnaručeniji članak... :D
ne znaju ni lagati :mrgreen:
Alfons Kauders

#1933 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

mousstapha wrote:Image
:-) :lol:
KB9

#1934 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by KB9 »

vazda mi se gadio avaz al ovo sto rade kako je fahrica pao prelazi sve granice :shock:
Alfons Kauders

#1935 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

jao_situacije wrote:
Hamid Musić, radnik "Vranice", dvije godine radio je za Radončića. Čuvao je kapiju, radio na zgradi, ali je bio zadovoljan uprkos fizičkom poslu....
Veliku ulogu odigrao je u našim životima i životima naših porodica. Kada sam mu rekao u kakvoj sam teškoj situaciji i da mi supruga nema posao, zaposlio ju je - kaže Musić.
:lol:
jaooooooooooooooooooooooooo

"unistio nam je firmu i sad smo na ulici, al et, dok smo radili za njeg, bio je ok"
jao_situacije

#1936 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

Alfons Kauders wrote:
jao_situacije wrote:
Hamid Musić, radnik "Vranice", dvije godine radio je za Radončića. Čuvao je kapiju, radio na zgradi, ali je bio zadovoljan uprkos fizičkom poslu....
Veliku ulogu odigrao je u našim životima i životima naših porodica. Kada sam mu rekao u kakvoj sam teškoj situaciji i da mi supruga nema posao, zaposlio ju je - kaže Musić.
:lol:
jaooooooooooooooooooooooooo

"unistio nam je firmu i sad smo na ulici, al et, dok smo radili za njeg, bio je ok"
kaže onaj lik, poslije nam je i neke sendviče slao kad nam je firma bila uništena
ovaj narod nije normalan :zid:
statixx

#1937 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by statixx »

Najjaci dio u tekstu je kada kazu kako su na posao isli s pjesmom, i kako im je slao sendvice dok su strajkovali. :D
Banksy

#1939 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Banksy »

daddy-kool wrote: Nisu oni klocevi, dobro znaju šta i koliko mogu, a i nemaju nekog izbora.

Najprije treba uzeti u obzir da je ovo privatna stranka i odlučujući glas je Radončićev. On nije siguran u spekulacije da mu ovo Izetbegović radi i sigurno računa da mu je bolje biti na vlasti i braniti se pred sudom, nego u opoziciji, bez političkog uticaja, kada se više niko ne bi ni počešao za njim. Ovo je primarni razlog zašto on neće iz koalicije.

Ostatak SBB, od kako su ušli u vlast i počeli se namirivati (drugi, treći i četvrti ešalon) i okusili slasti vlasti, neće lako odustati od toga. Sve to tim prije što im je jasno da je politički kapital značajno umanjen ulaskom u koaliciju, a sada hapšenjem vlasnika i osnivača i ono prestiža i težine što je ostalo se barem upolovilo. Računica je da treba iskoristiti priliku i povoljan trenutak i sada biti dio vlasti.

Realno, ako negdje ne procuri da je Bake lično inicirao ovo hapšenje, koalicija ostaje sa odnosom snaga značajno pomjerenim prema SDA.
To je to.
Samprotivsviju

#1940 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

statixx wrote:Najjaci dio u tekstu je kada kazu kako su na posao isli s pjesmom, i kako im je slao sendvice dok su strajkovali. :D
Moraju paziti u Avazu jbga...nestat ce im Fahrinih pristalica za davanje izjava...pa ce morati izmisljati ljude
GAU8

#1941 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by GAU8 »

Fahro je svoju karijeru okončao.
Nema ga već ni na jednoj naslovnici (osim hAvaza, naravno)

Potrošna roba...
Na žalost su mnogo krupnije ribe još uvijek na slobodi...
jao_situacije

#1942 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

Samprotivsviju wrote:
statixx wrote:Najjaci dio u tekstu je kada kazu kako su na posao isli s pjesmom, i kako im je slao sendvice dok su strajkovali. :D
Moraju paziti u Avazu jbga...nestat ce im Fahrinih pristalica za davanje izjava...pa ce morati izmisljati ljude
to sam i ja kontao neki dan
kad im nestane lažova onda će paliti državu ponovo :izet:
GAU8

#1943 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by GAU8 »

Samprotivsviju wrote:
emmir1 wrote:Današnji Avaz je zaista odvratno manipulisanje i iskrivljivanje činjenica.

Oni danas udaraju na državu, najavljuju kraj države, pozivaju narod na ulice....

I što je najgore, bojim se da će manipuliranjem izvesti par hiljada ljudi koji će biti u stanju svašta napraviti.

Imaju svoje članstvo koje će dovesti iz svakog sela, imaju korumpirane lopove poput Švrakića koji će izvesti stotinjak boraca i reći da vojska stoji iza Fahre.

+1

Ljuidi ne razlikuju...jedno je davanje kritike a drugo vrsenje propagande i poticanje
I Bakir je spreman državu ne zapalit, nego prodat' zarad vlastitog interesa. Čisto da ne promakne
hizo ramidovic

#1944 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by hizo ramidovic »

dobroje reko umenemi moj ahbab sukro velion akose dokaze daje fahro kriv dobi ce kaznu inekaga uzatvoru akose dokaze danie kriv ondak treba covijeka puscat odma daizidze ikad covijek malo razmisli tako ijest
jao_situacije

#1945 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

hizo ramidovic wrote:dobroje reko umenemi moj ahbab sukro velion akose dokaze daje fahro kriv dobi ce kaznu inekaga uzatvoru akose dokaze danie kriv ondak treba covijeka puscat odma daizidze ikad covijek malo razmisli tako ijest
:thumbup: :bih:
iPod

#1946 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by iPod »

Shou, shou, shou :lol:

Code: Select all

http://m.avaz.ba/clanak/216974/karavelic-bojim-se-da-iza-ovog-stoje-sluzbe-koje-ruse-bih
Vahide, bojim se da nisi u pravu :lol:

Avaz ne zna vise kuda udara :lol:
Samprotivsviju

#1948 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

GAU8 wrote:
Samprotivsviju wrote:

+1

I Bakir je spreman državu ne zapalit, nego prodat' zarad vlastitog interesa. Čisto da ne promakne
Doce i Bakir na red, ali trenuto je ova riba se upecala :D

Propjevat ce ova :D
condy

#1949 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by condy »

Kako stvari sve jasnije izlaze na vidjelo, tek vidiš koliko je mafija i lopovluk zavladao zemljom. Ovo je anarhija, narod se sa ovima treba obračunati jednom za sva vremena.

I svaka " čast " svakom ko kupuje dnevni avaz. Domaći Gebelsov pamflet ne treba kupovati jer on je produžena ruka mafije.
GAU8

#1950 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by GAU8 »

Samprotivsviju wrote:
GAU8 wrote:
Samprotivsviju wrote:
+1

Doce i Bakir na red, ali trenuto je ova riba se upecala :D

Propjevat ce ova :D
A i Laktašenka, naravno... Da vidim Baketa i Dodu pred sudijom, pa da se ponovo rodim jbt....
Post Reply