Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
VjecitiStudent

#1101 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by VjecitiStudent »

Smail Aga Cengic wrote:Nije Fahro cvjecka ali cudno je da ga zatvaraju kad su se Bosnjaci ujedinili i nastupaju kao jedan...Eto Fahro je lopov a ovi na slobodi su cvjecke...Otvorite malo oci..
"ujedinjenje" koje se dešava pod direktnom prijetnjom zatvora.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1102 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

@Pici me opisao kao SDA jugend, hajde vjerovat ću mu da sam SDA jugend, iako sam više patriotsko turski opredjeljen, ne smeta mi to.
merHaba

Tabhana

#1103 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

MyTao wrote:
Tabhana wrote:
Smail Aga Cengic wrote:Nije Fahro cvjecka ali cudno je da ga zatvaraju kad su se Bosnjaci ujedinili i nastupaju kao jedan...Eto Fahro je lopov a ovi na slobodi su cvjecke...Otvorite malo oci..
Smail je dobro uvidio srž problema.

Kada je koalicija najjača, onda se hapsi čovjeka.

Ovo je montirano i malo po malo, svi ljudi će uvidjeti to.
Sve zbog vode :)
Ko puni vode u Bej-ha...???

Aham, malo po malo ulazimo dublje u korijen problema. Nije kriv Keljmendi, uticaj na svjedoke, nego je krivo jedinstvo Bošnjačkog naroda koji kupuje domaće umjesto strano.

Kako je koaliciji krenula, Klas se preporodio, klasova hurmašića najbolja na balkanu.
palermo

#1104 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

Tabhana wrote:
@Pici me opisao kao SDA jugend, hajde vjerovat ću mu da sam SDA jugend, iako sam više patriotsko turski opredjeljen, ne smeta mi to.

Mi smo većina sa kojom je SDA pobijedio izbore, mi smo većina sa kojom je sbb dobilo 150.000 glasova, mi smo većina sa kojoj je Čović pobijedio.

A tko se vi? Manjina, nebitna stvar, mrzitelji volje naroda koji pljujete na svaku odluku koju je legitimno narod izabrao.

Ne poštujete izbornu volju građana BiH, kažete seljaci glasaju samo za njih, a jedete krompiru sa sela, luk sa sela????

ha, šta ćeš sada?
Eto te k'o Eno Gretin :D haj ne zajebaji pošten svijet
XXS

#1105 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by XXS »

Tabhana wrote: piši kao naši predaci
Jel' ovo neka turska rijec pa je ne razumijem :oops: :P
kamen spoticanja

#1106 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by kamen spoticanja »

mali_milojica wrote:
trambusek88 wrote:Odbrojavanje do susreta Fahre i Zike u Zenici.
Image
:pisnuo:
Hajmo anketa,koliko ce FahrO biti nevin u zatvoru :D
:lol: :lol:
hajd u qrac...pupak mi se od smjeha odvez'o
Tabhana

#1107 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

@Pici

Merhaba.

Turska je jedini istinski prijatelj BiH. Sav turizam moRemo njima zahvaljivati, jer ljudi dolaze da slikaju Stari most i baščaršiju, nisu Mepas i BBI.

hvala braći turcima.
muzicar_iz_parka

#1108 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by muzicar_iz_parka »

I Vuk Drašković je iz Gacka, sigurno je povezan sa gatačkim klanom, a oni svi najvjerovatnije produžena ruka srbijanskih tajnih službi koji žele urušiti šansu za oporavak naše napaćene zemlje orkestriranjem hapšenja Radončića Fahre. :D
MyTao

#1109 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by MyTao »

Ma Tabhana se zeza... ironija i to :):) Nema sanse da je ozbiljan.
Tabhana

#1110 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

XXS wrote:
Tabhana wrote: piši kao naši predaci
Jel' ovo neka turska rijec pa je ne razumijem :oops: :P
Ti razumiješ samo preci?

Vidim da si odustao od jezika naših prijašnjih predaka Kotromanića, stidi se što ne poznaješ sopstvenu povijest.
Tabhana

#1111 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

MyTao wrote:Ma Tabhana se zeza... ironija i to :):) Nema sanse da je ozbiljan.
Image
Tabhana

#1112 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

palermo wrote:
Tabhana wrote:

Mi smo većina sa kojom je SDA pobijedio izbore, mi smo većina sa kojom je sbb dobilo 150.000 glasova, mi smo većina sa kojoj je Čović pobijedio.

A tko se vi? Manjina, nebitna stvar, mrzitelji volje naroda koji pljujete na svaku odluku koju je legitimno narod izabrao.

Ne poštujete izbornu volju građana BiH, kažete seljaci glasaju samo za njih, a jedete krompiru sa sela, luk sa sela????

ha, šta ćeš sada?
Eto te k'o Eno Gretin :D haj ne zajebaji pošten svijet
Ja sam dio te mase koji su glasali za te. Mene briga boli što ljudi nisu izlazili na izbore, nego su se žalili preko fejsbuka da uvijek jedni te isti pobjeđuju. Umalo sam dao glas Peđi Kojoviću, no smatram da političar treba imati osim govora i malo muške frizure, osim u slučaju da žensko.

I da Dennis ne mEre biti Denis, ni Deniz, porijeklom Turkmen predstavnik bilo čega.
jefff

#1113 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jefff »

Vazduh trepti kao da nebo gori.
Vidal89

#1114 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Vidal89 »

Tabhana wrote:

Montirano od koga? Opozcije DF i Sdp ili mozda je posredovao Denis Gratz???
:lol: :lol: :lol:
XXS

#1115 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by XXS »

Tabhana wrote: Ti razumiješ samo preci?

Vidim da si odustao od jezika naših prijašnjih predaka Kotromanića, stidi se što ne poznaješ sopstvenu povijest.
Nisam ja odustao od njih nego su ih tvoji Turci davno pobili. :wink:
Odluci se, hoces' piskit ili kakit.
palermo

#1116 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

Tabhana wrote:
Ja sam dio te mase koji su glasali za te. Mene briga boli što ljudi nisu izlazili na izbore, nego su se žalili preko fejsbuka da uvijek jedni te isti pobjeđuju. Umalo sam dao glas Peđi Kojoviću, no smatram da političar treba imati osim govora i malo muške frizure, osim u slučaju da žensko.

I da Dennis ne mEre biti Denis, ni Deniz, porijeklom Turkmen predstavnik bilo čega.
Ja nešto kontam druže, kad Fahra izađe iz tvorza da ga mi metnemo za predsjednika Veleža, ako nam on ne pomogne neće valahi niko
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1117 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

jefff wrote:Vazduh trepti kao da nebo gori.
kemo sine kupi pite
Tabhana

#1118 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

Vidal89 wrote:
Tabhana wrote:

Montirano od koga? Opozcije DF i Sdp ili mozda je posredovao Denis Gratz???
Montirano od tajne organizacije kome smeta jaka koalicija s kojom gradimo evropski put.

Vrijeme stoji u BiH već drugi dan, sve zahvaljujući tim zlobnicima koji uhapsiše čovjeka bez bilo kakve mrlje u političkoj karijeri. Evo da su uhapsil nekog drugog koji je krao, prepsivao imovinu, gradio centre i još mnogo toga, ne, oni uhapsiše čovjeka koji je stoji uz BiH od rata pa do dana današnjeg.

Čovjek je znao da će biti uhapšen, mogao je pobjeći, no ostaje je dostojanstv, da se brani u ovom korumpiranoj državi, vjerujući ipak u pravdu.

Mi smo Fahrini, Fahro je naš,.
Samprotivsviju

#1119 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Tuzilac predocio razgovore Fahre i Dautbasica na 120 stranica :shock:

Haha placite avazovci :lol:
Tabhana

#1120 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

XXS wrote:
Tabhana wrote: Ti razumiješ samo preci?

Nisam ja odustao od njih nego su ih tvoji Turci davno pobili. :wink:
Odluci se, hoces' piskit ili kakit.
Moji turci nisu nikoga pobili.

Moji turci su izgradili ono što je bosna danas. Dali su im sve, samo nasi sve do koaliciji nisu znali sta ce. Sada znaju, a nekima to smeta pa uhapsiše čovjeka.

Najveći i najpoznatiji veliki vezir je bio bošnjak Sokolović, eto koliko su ih samo pobili. Čovjek zapisan zlatnim slovima u povijest evropske historije je iz Bej-ha.

Stidi se, ne znaš vlastiti povijest.
Tabhana

#1121 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

palermo wrote:
Tabhana wrote:

Ja nešto kontam druže, kad Fahra izađe iz tvorza da ga mi metnemo za predsjednika Veleža, ako nam on ne pomogne neće valahi niko
Ne, ovo je idealan scenar za Nermina Nikšića. Nije on kriv što se dovode talenti iz treće lige Srbije, nije on kriv što je upitan novac za FK Velež i što su nekad čisti računa i bez dugovanja prešli u dugovanja.

Razbijanje koalicije će dovesti do jačanje opozicije koja želi narodu pokazati nemogućnost funkcionisanja koalicije za državu i kao takvi će dobiti izbore i eto nam Veleža u prvoj ligi opet.
palermo

#1122 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by palermo »

Tabhana wrote:
palermo wrote:
Tabhana wrote:

Ne, ovo je idealan scenar za Nermina Nikšića. Nije on kriv što se dovode talenti iz treće lige Srbije, nije on kriv što je upitan novac za FK Velež i što su nekad čisti računa i bez dugovanja prešli u dugovanja.

Razbijanje koalicije će dovesti do jačanje opozicije koja želi narodu pokazati nemogućnost funkcionisanja koalicije za državu i kao takvi će dobiti izbore i eto nam Veleža u prvoj ligi opet.
:thumbup: :mrgreen:
The Realist

#1123 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by The Realist »

Vidal89 wrote: Montirano od koga? Opozcije DF i Sdp ili mozda je posredovao Denis Gratz???
Pogrešne riječi koriste. Ono je pušteno u određenom trenutku, a pitanje je radi čega.

Skoro protiv svih njih ima dovoljno dokaza da idu u zatvor, ali se ništa ne čini, dok ili ne bude vrijeme, ili nekome ne stanu na žulj, a ima i treća opcija, a to je da nikada i ne dođe do optužnice.

I vrlo lako da je i sada pokrenuto sve iz drugih razloga, ali sam 100% siguran da dokazi koje imaju nisu montirani.
pumica

#1124 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pumica »

Seizović: U BiH 20 godina traje "konstitutivno bezvlašće"
Faruk Međedović

27.01.2016. 10:53

Izvor: N1

Hapšenje Fahrudina Radončića dovest će do nove političke destabilizacije, rekao je Zarije Seizović, stručnjak za međunarodno pravo i profesor na Fakultetu političkih nauka.
Seizović je gostujući u Novom danu rekao da se na Tužilaštvo BiH vrše dvije vrste pritiska.
"Prva vrsta pritiska vrši se preko medija - posredstvom njihovog izještavanja o hapšenju. Drugu vrstu pritiska vrše oni (a tu spadaju i članovi SBB-a) koji tvrde da je ovo politički montiran proces".
Profesor Seizović smatra da je jednako pogrešno tvrditi za nekog da je nevin kao i tvrditi da je kriv, bez prethodno donesene pravosnažne sudske presude. Isto tako javnost, posebno osobe na visokim političkin funkcijama, moraju shvatiti odgovornost i težinu njihovih izjava i komentara i suzdržati se bilo kakvih kvalifikacija.
"Tužilaštvo BiH ranije nije bilo na visini zadatka. Glavni problem u ovoj zemlji je pitanje odgovornosti, odnosno preuzimanje odgovornosti. Za hapšenje gosp. Radončića i slične slučajeve trebalo bi da postoji čitav niz dokaza koji dovode do ovih "spektakularnih" hapšenja" - no, često na kraju nije bilo nikakvih presuda. Najbolji je primjer slučaj g. Živka Budimira koji je prerastao u svojevrsnu burlesku. Od ozbiljnog predmeta i optužbi o kojima se govorilo, sve se svelo na nekakav pistolj i malu količinu novca".
Vasvija Vidović, braniteljica Fahrudina Radončića, jučer je rekla da je hapšenje lidera SBB-a politički montiran proces. Prof. Seizović je mišljenja kada bilo ko ustvrdi da je neki proces "politički montiran" mora biti spreman za to snositi i konsekvence.
"Reći da je proces politički montiran znači da se te tvrdnje mogu i dokazati, zato što ovakva izjava implicira da su policija ili tužilaštvo korumpirani", a to je ozbiljna konstatacija
.
:zzzz:

Hapšenje g. Radončića svakako znači političku destabilizaciju u BiH, međutim, i bez toga, koalicija SDA-SBB bi, kako tvrdi gost Novog dana, svakako bila osuđena na propast, kao i mnoge druge koalicije do sada.
"Hapšenje je, čini se, ostavilo bez daha koaliciju SDA i SBB-a. U BiH, koja je inače neozbiljna država, već 20 godina traje "konstitutivno bezvlašće". Ovakve i slične koalicije su osuđene na propast - danas ili za nekoliko mjeseci, to je neminovno", ističe profesor.
:zzzz:

Seizović se osvrnuo i na upad pripadnika SIPA-e u redakciju Dnevnog Avaza koju su osudili skoro svih bh. mediji.
"Činjenica da policija sa dugim cijevima ulazi u redakciju nekog medija nije primjerena, ali ne mora nužno značiti da je to sprečavanje medija da objektivno izvještavaju. Ne slažem se sa stavovima da mediji mogu izvještavati neobjektivno i da im na to ne treba skretati pažnju. Ne može niko, pa ni mediji, pisati i izvještavati bez odgovornosti, a ono o čemu izještavaju mediji moraju biti spremni i dokazati, u protivnom podliježu građansko-pravnoj odgovornosti, jer su uvreda i kleveta depenalizirane".
Na kraju je objasnio koliko iznosi predviđena kazna za ometanje rada pravosudja.
"Koliko se sjećam, zakon za ometanje rada pravosudja predviđa kaznu zatvora od 1-10 godina". :bih:
@Tabhana nekako zvucis kao da ometas rad pravosudja :-D
Last edited by pumica on 27/01/2016 19:07, edited 1 time in total.
Freamon Lester

#1125 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Freamon Lester »

Ovakvi budalastina na 120 strana... :lol:
Post Reply