Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
muzicar_iz_parka
#1076 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ko će utješiti mladu fahrinu hanumu dok je on na službenom putu?
-
Vidal89
#1077 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
na jednoj strani željko , na drugoj bakir i fahro ... pa NEUPOREDIVO !!!muzicar_iz_parka wrote:O moralu ne bi, ali više razvijena pošto se više koristi, dok ljevica više služi kao pomoćna.-LIBERO- wrote:Zato nam je desnica, moralna, eticka, progresivna i adekvatnaBanksy wrote:
DF ne bi prešao cenzus, SDP bi prošao isto kao na prošlim, skoro da bih voljela da ih raspišu, da stavimo tačku, jednom zauvijek, na tu banditsku lažnu ljevicu ...
U OVAKOJ KONSTALACIJI SNAGA , SAMO LJEVICA, SAMO ŽELJKO !!!
- Mlohavi
#1078 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Blizi krug prijatelja.muzicar_iz_parka wrote:Ko će utješiti mladu fahrinu hanumu dok je on na službenom putu?
Nego, kakvo je celjade?
-
palermo
#1079 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Haj, pustite šuplje, nego dođe li t obavijest o tome je li produžen pritvor ili nije, men se čini da negdje pročitah da je rasprava zakazana za 16 sati danas.....šta toliko vijećaju
- trambusek88
#1080 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Brojanje dana do susreta Fahre i Zike u Zenici.

Last edited by trambusek88 on 27/01/2016 17:48, edited 1 time in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1081 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
trambusek88 wrote:Odbrojavanje do susreta Fahre i Zike u Zenici.
Hajmo anketa,koliko ce FahrO biti nevin u zatvoru
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1082 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
do prvog doFačanja saFuna

- XXS
#1083 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Vrijeme ocaja vrijeme nade
jedni ruse a drugi grade
prolaze ratovi padaju vlade
Fahrove ruke vise nisu mlade
Od Gusinja, do Zenice
To je ona druga slika, Fahro i to je BIHmerika
A kada umoran zaspe i vise se ne probudi
jedino za cime zudi je da
umjesto tornja i Bakirovog raja vidi zoru kako rudi
i sunce starog kraja...
Od Gusinja, do Zenice
jedni ruse a drugi grade
prolaze ratovi padaju vlade
Fahrove ruke vise nisu mlade
Od Gusinja, do Zenice
A kada umoran zaspe i vise se ne probudi
jedino za cime zudi je da
umjesto tornja i Bakirovog raja vidi zoru kako rudi
i sunce starog kraja...
Od Gusinja, do Zenice
Last edited by XXS on 27/01/2016 18:16, edited 1 time in total.
-
Moenx
-
sha_ba
- Tabhana
#1086 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Građani su u šoku, osim par forumaša koji uživaju u ovoj torturi prvog čovjeka sbb. Ni montirani procesi u vremenu golden age Bej-ha neće zaustaviti dalji razvoj koalicije koja je donijela mnogo dobroga za Bej-ha.
Tek sada može gospodin Izetbegović uvidjeti koliko ljudi i protiv njega rade, gospodin Radončić mu je otvorio oči, zakopali su ratne sjekiru, te mu je ukazao na rak ranu koju ima ovu država, a to je lični interes pojedinaca, umjesto interes države.
Izetbegovićeva smirenost, Radončićeva zrelost, te Čovićev dijalekt će ovu državu graditi kamenčić po kamenčić, dok se mozaik konačno ne složi u EU. Ni mrzitelji, ni strane sile neće uspjeti u uništavanje ove ideje, jer se Bej-ha kroz historiju pokazala neosovojivom. Tri čovjeka protiv ostalih, vi to možete, mi vama vjerujem.
Tek sada može gospodin Izetbegović uvidjeti koliko ljudi i protiv njega rade, gospodin Radončić mu je otvorio oči, zakopali su ratne sjekiru, te mu je ukazao na rak ranu koju ima ovu država, a to je lični interes pojedinaca, umjesto interes države.
Izetbegovićeva smirenost, Radončićeva zrelost, te Čovićev dijalekt će ovu državu graditi kamenčić po kamenčić, dok se mozaik konačno ne složi u EU. Ni mrzitelji, ni strane sile neće uspjeti u uništavanje ove ideje, jer se Bej-ha kroz historiju pokazala neosovojivom. Tri čovjeka protiv ostalih, vi to možete, mi vama vjerujem.
- iPod
#1087 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Da, narod je zaista u šoku, ovo je snimljeno danas pred Sudom BiHTabhana wrote:Građani su u šoku, osim par forumaša koji uživaju u ovoj torturi prvog čovjeka sbb. Ni montirani procesi u vremenu golden age Bej-ha neće zaustaviti dalji razvoj koalicije koja je donijela mnogo dobroga za Bej-ha.
Narod je u šoku jer on nije dao da se ide na narod
- Tabhana
#1088 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Da i jesu, masovne peticije se pišu, bilo bi ih i 10-tak tisuća da se maloljetnici mogu upisivati jer su mladi prepoznali nadu za bolje sutra.
- XXS
#1089 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ti si moja zakletva, ti si moj bogTabhana wrote:Građani su u šoku.....
Izetbegovićeva smirenost, Radončićeva zrelost, te Čovićev dijalekt će ovu državu graditi kamenčić po kamenčić.........
Tri čovjeka protiv ostalih, vi to možete, mi vama vjerujem......
tvoje ime sja sa ramena mog
a ti, a ti, a ti
sokiras me majke mi
Koji ste to vi sto im vjerujete?
- Freamon Lester
#1090 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mene samo fascinira nedostatak botova koji ce spinovati na forumu za FahrON-a... Pa jebena skola je imala botove da je brane, a FahrON sam. Fahro sta's se stisko... 
- Tabhana
#1091 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
@Pici me opisao kao SDA jugend, hajde vjerovat ću mu da sam SDA jugend, iako sam više patriotsko turski opredjeljen, ne smeta mi to.XXS wrote:Ti si moja zakletva, ti si moj bogTabhana wrote:Građani su u šoku.....
Izetbegovićeva smirenost, Radončićeva zrelost, te Čovićev dijalekt će ovu državu graditi kamenčić po kamenčić.........
a ti, a ti, a ti
sokiras me majke mi
Mi smo većina sa kojom je SDA pobijedio izbore, mi smo većina sa kojom je sbb dobilo 150.000 glasova, mi smo većina sa kojoj je Čović pobijedio.
A tko se vi? Manjina, nebitna stvar, mrzitelji volje naroda koji pljujete na svaku odluku koju je legitimno narod izabrao.
Ne poštujete izbornu volju građana BiH, kažete seljaci glasaju samo za njih, a jedete krompiru sa sela, luk sa sela????
ha, šta ćeš sada?
- XXS
#1092 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nista, odoh popit kafu.Tabhana wrote: ha, šta ćeš sada?
- Tabhana
#1093 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
piši kao naši predaci, kaže se kahva, ne kafa, pošto smo u koaliciji moRe i kava.XXS wrote:Nista, odoh popit kafu.Tabhana wrote: ha, šta ćeš sada?
Hajde, uživaj
- Smail Aga Cengic
#1094 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nije Fahro cvjecka ali cudno je da ga zatvaraju kad su se Bosnjaci ujedinili i nastupaju kao jedan...Eto Fahro je lopov a ovi na slobodi su cvjecke...Otvorite malo oci..
- Tabhana
#1095 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Smail je dobro uvidio srž problema.Smail Aga Cengic wrote:Nije Fahro cvjecka ali cudno je da ga zatvaraju kad su se Bosnjaci ujedinili i nastupaju kao jedan...Eto Fahro je lopov a ovi na slobodi su cvjecke...Otvorite malo oci..
Kada je koalicija najjača, onda se hapsi čovjeka.
Ovo je montirano i malo po malo, svi ljudi će uvidjeti to.
-
Idriz
#1096 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
znaci ista prica kao i u slucaju covica - napadaju se hrvati ili u slucaju dodika - napadaju se srbi.Tabhana wrote:Smail je dobro uvidio srž problema.Smail Aga Cengic wrote:Nije Fahro cvjecka ali cudno je da ga zatvaraju kad su se Bosnjaci ujedinili i nastupaju kao jedan...Eto Fahro je lopov a ovi na slobodi su cvjecke...Otvorite malo oci..
sjajno.
- MyTao
#1097 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sve zbog vodeTabhana wrote:Smail je dobro uvidio srž problema.Smail Aga Cengic wrote:Nije Fahro cvjecka ali cudno je da ga zatvaraju kad su se Bosnjaci ujedinili i nastupaju kao jedan...Eto Fahro je lopov a ovi na slobodi su cvjecke...Otvorite malo oci..
- Drvosjeca iz Dejcica
#1098 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mijenjaj te droge pod hitno.Tabhana wrote:@Pici me opisao kao SDA jugend, hajde vjerovat ću mu da sam SDA jugend, iako sam više patriotsko turski opredjeljen, ne smeta mi to.XXS wrote:Ti si moja zakletva, ti si moj bogTabhana wrote:Građani su u šoku.....
a ti, a ti, a ti
sokiras me majke mi
Mi smo većina sa kojom je SDA pobijedio izbore, mi smo većina sa kojom je sbb dobilo 150.000 glasova, mi smo većina sa kojoj je Čović pobijedio.
A tko se vi? Manjina, nebitna stvar, mrzitelji volje naroda koji pljujete na svaku odluku koju je legitimno narod izabrao.
Ne poštujete izbornu volju građana BiH, kažete seljaci glasaju samo za njih, a jedete krompiru sa sela, luk sa sela????
ha, šta ćeš sada?
- GeeTnT
#1099 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
joooj sto nemogu patetike....cuj sebe nazvao smailAga a porucuje Bosnjacima da otvore oci...puuu bem ti internet, na sta smo spali..Smail Aga Cengic wrote:Nije Fahro cvjecka ali cudno je da ga zatvaraju kad su se Bosnjaci ujedinili i nastupaju kao jedan...Eto Fahro je lopov a ovi na slobodi su cvjecke...Otvorite malo oci..
- Tabhana
#1100 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
@Idriz
Ne, napadaju se Bošnjaci i Hrvati, jedini koji misle dobro Bej-ha, koji gledaju na Bej-ha kao na svoju državu, napada se najjača koalicija koju je ikada Bej-ha imala.
Koalicija je trn u oku mnogima, evropski put Bej-ha je njima prijetnja, jer znaju da Eu neće dozvoliti neka otcjepljenja i ratnu retoriku, isto kao što je nisu dozvolili 1992. godine, jer koalicija neće dati da bilo ko iskorištava ovu državu više sa kupnjom novih automobila, sa bijelim kruhom, sa radnim odnosima na deset funkcija, ne, nema šanse.
Ne, napadaju se Bošnjaci i Hrvati, jedini koji misle dobro Bej-ha, koji gledaju na Bej-ha kao na svoju državu, napada se najjača koalicija koju je ikada Bej-ha imala.
Koalicija je trn u oku mnogima, evropski put Bej-ha je njima prijetnja, jer znaju da Eu neće dozvoliti neka otcjepljenja i ratnu retoriku, isto kao što je nisu dozvolili 1992. godine, jer koalicija neće dati da bilo ko iskorištava ovu državu više sa kupnjom novih automobila, sa bijelim kruhom, sa radnim odnosima na deset funkcija, ne, nema šanse.