Uspavaj me toplim mlijekom mamice....
Moderator: anex
-
Stitch__
#1 Uspavaj me toplim mlijekom mamice....
...jel ko gledo onu reklamu sa bebama sto pjevaju, za pelene neke? luda je skroz, odavno nesto originalnije nije bilo na nasim tv 
-
papak_eliminator
#2 Re: Uspavaj me toplim mlijekom mamice....
a zamisli obrade Karleushinu pjesmuStitch__ wrote:...jel ko gledo onu reklamu sa bebama sto pjevaju, za pelene neke? luda je skroz, odavno nesto originalnije nije bilo na nasim tv
Molfix ima dosta originalne reklame za pelene
-
papak_eliminator
Pjesma se zove Nisi u pravuStitch__ wrote:karleushinu pjesmu?![]()
sa novog albuma...
a ona je naravno tu pjesmu klepila od nekoga...a potpisana je pretpostavljam Leontina....
- Saian
e sad da se ischupash kazes, rekla mi rodica iz trgovachke i chekash da vidish hoce li proc, iako su shanse slim to nonepapak_eliminator wrote:Pjesma se zove Nisi u pravuStitch__ wrote:karleushinu pjesmu?![]()
![]()
sa novog albuma...
a ona je naravno tu pjesmu klepila od nekoga...a potpisana je pretpostavljam Leontina....
- pitt
Ma jok....koljega papak slusa tu muzikuSaian wrote:e sad da se ischupash kazes, rekla mi rodica iz trgovachke i chekash da vidish hoce li proc, iako su shanse slim to nonepapak_eliminator wrote:Pjesma se zove Nisi u pravuStitch__ wrote:karleushinu pjesmu?![]()
![]()
sa novog albuma...
a ona je naravno tu pjesmu klepila od nekoga...a potpisana je pretpostavljam Leontina....![]()
-
BigusDickus
aaaaaj, dobar im je onaj karaoke fazon skroz...
...odavno me reklama nije onako nasmijala... 
-
papak_eliminator
Za razliku od mnogih koji smatraju da je samo Rambo amadeus IN, slusam sve sto mi dodje pod ruke....Saian wrote:e sad da se ischupash kazes, rekla mi rodica iz trgovachke i chekash da vidish hoce li proc, iako su shanse slim to nonepapak_eliminator wrote:Pjesma se zove Nisi u pravuStitch__ wrote:karleushinu pjesmu?![]()
![]()
sa novog albuma...
a ona je naravno tu pjesmu klepila od nekoga...a potpisana je pretpostavljam Leontina....![]()
sta ja mogu kad nemam komplekse...
o JK mogu samo reci: Steta sto nema glasa jer za nju kradu najbolje pjesme...
i strasno mi je smijesno kad se neki gnusaju njene pjesme ZA TVOJE OCI a istu pjesmu na meni nepoznatom jeziku NON STOP PUSTAJU u autu....
naravno, i tu je pjesmu neko klepio za Jelenu....
- pitt
priznaj bolan da visis u bosni, kod cige, kod kajevica, bazenima...i ostalnim elitnim mjestimapapak_eliminator wrote:Za razliku od mnogih koji smatraju da je samo Rambo amadeus IN, slusam sve sto mi dodje pod ruke....Saian wrote:e sad da se ischupash kazes, rekla mi rodica iz trgovachke i chekash da vidish hoce li proc, iako su shanse slim to nonepapak_eliminator wrote: Pjesma se zove Nisi u pravu![]()
sa novog albuma...
i strasno mi je smijesno kad se neki gnusaju njene pjesme ZA TVOJE OCI a istu pjesmu na meni nepoznatom jeziku NON STOP PUSTAJU u autu....
naravno, i tu je pjesmu neko klepio za Jelenu....
-
papak_eliminator
sta visim? dio sam inventarapitt wrote: priznaj bolan da visis u bosni, kod cige, kod kajevica, bazenima...i ostalnim elitnim mjestima:D:D
-
papak_eliminator
to u riejtkim trenucima.... nego, idem offline, pocinje mi Grand Prodaksn, gdje cu to da propustimpitt wrote:i mikrofona cujem:D
lijep pozdrav
-
Stitch__
josh smjeshnije je sto je taj "nepoznati jezik" grchki, a "nepoznata pjevacica", pogodi ko - isto KarleusaZa razliku od mnogih koji smatraju da je samo Rambo amadeus IN, slusam sve sto mi dodje pod ruke....
naravno, i tu je pjesmu neko klepio za Jelenu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ono nije karleushin glas...ako zelis, mogu ti nabaviti taj CDStitch__ wrote: josh smjeshnije je sto je taj "nepoznati jezik" grchki, a "nepoznata pjevacica", pogodi ko - isto Karleusakoja je snimila citav album na grchkom
to je jedna od rijetkih reklama koja je ostavila pozitivan utisak...
juce sam gledala reklamu za Head&Shoulders....
kosa joj je tako...uhmm...svilenkasta (tu se ona uvija oko njega kao zmija i prica kako koristi H&S)...na sta on kaze: A sta mislis da ne odemo na zabavu? (i zagonetno je zagrli)
ponavljam...
Ye8anje ye8anje...domaci exeri
Molfix, molped i suprims imaju fine reklame...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sad nesto kontam...tek je onda situacija GROZNA...jer SVI se loze na grcku verziju, a kao jelenu ne mogu ocima gledati...Stitch__ wrote: josh smjeshnije je sto je taj "nepoznati jezik" grchki, a "nepoznata pjevacica", pogodi ko - isto Karleusakoja je snimila citav album na grchkom
licemjerstvo
-
Duh sa sjekirom
Kako se moze uploadovati ova pjesma (mp3) ovdje, lijepo bih zamolio upucene da podijele saznanje te daju short user guide.
Da malo obradujem mame a i tate tutkan
Da malo obradujem mame a i tate tutkan