Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Navodno po obliku sape kazu da nece narasti preveliki. O njima se brinula jedna strankinja koja nazalost odlazi, i izgleda da su vec privremeno "udomljeni" u kafileriji.
Molim vas da kontaktirate Lissy na 062 385 471 i preuzmete jednog od ovih ljepotana.
Ja cika Velju ne mogu dobit na telefon, al nastavicu zvati dok ga ne uganjam, da makar on preuzme ovu djecu dok im ne nadjemo dom.
Ja pokusala ubijediti dvoje ljudi da uzmu po jedno i nista
Jedna ima tri macke u dvoristu pa eto ne moze zbog toga , a druga nece zato sto vec ima jedan cuko koji je dobro star, pa eto nema kao da hrani dvoje, mada sam nudila da ja obezbjedim hranu svaki mjesec za malog..opet nista
Mislim da ce bar dvoje sutra naci novi dom, jer su pravog uzrasta i medeni, bas me zanima kakve rase imaju u sebi, kao da nisu cisti avlijanerchici. Nadam se bar da ce ih uzeti neko kome ne treba slatki cuko dok ne poraste, nego zivotinja o kojoj ce se brinuti..al daj sta das..ne moze se birati sada..
Navodno po obliku sape kazu da nece narasti preveliki. O njima se brinula jedna strankinja koja nazalost odlazi, i izgleda da su vec privremeno "udomljeni" u kafileriji.
Molim vas da kontaktirate Lissy na 062 385 471 i preuzmete jednog od ovih ljepotana.
Ja cika Velju ne mogu dobit na telefon, al nastavicu zvati dok ga ne uganjam, da makar on preuzme ovu djecu dok im ne nadjemo dom.
Svi psici su na danasnjem udomljavanju nasli novi dom.
nadam se da ce svi tamo i ostati.