"Usluge" preko Oglasa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

karanana wrote:eh hvala ljudi. to su vec konkretniji odgovori koji se drze same teme. Uzelo vas je samo mjesec i po da mi date da ili ne odgovor.

A valjaju li? Za te pare bolje da da
ja sam upoznala dvije djevojke na kursu njemackog jezika. :-) One su ustvari go-go plesacice i vec sta sve ide uz to.
Jedna je bila mrak djevojka. Zaista prelijepa. Druga je srednja zalost.
Poceli smo se predstavljat (znate kako to vec ide na kursevima)i onda je jedna od njih rekla da je plesacica, tj. umjetnica. Fakat, ja pomislila da je balerina (zemljo otvori se). :D
karanana

Post by karanana »

nemas slucajno broj mobitela od te balerine?
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

karanana wrote:nemas slucajno broj mobitela od te balerine?
he, he... nemam.
Ono sto me je kod nje iznenadilo jeste da djevojka izgleda preinteligentno, urabano i sl . Da nije rekla cime se tacno bavi, ja bih ostala u ubjedjenju da je balerina :lol:
karanana, imas po Sarajevu normalnih, prelijepih djevojaka, sta si se "balerina" dokopo.
anais_nin

Post by anais_nin »

Image
Tsunami

Post by Tsunami »

ja kazem da si ti jedna uzasno agresivna zenka koja napada sve sto ima cunu i sto hoda na dvije noge..... nebi vala tebe pojebo taman kad bi mi zadnje bilo :D

ujela bi me za njega kolko si zagorila :P
Panasonic

Post by Panasonic »

1. sto se homoseksualaca tice (ko o cemu, ti o tome, mada tema nema veze s tim...ali eto) kod te populacije postoji problem samo ukoliko covjek ne moze normalno funkcionisati, ako se on sam lose osjeca zbog te svoje seksualnosti...inace po meni to nije problem....niti je bolest...
Zasto se to ne moze definisati kao neka mentalna bolest? Ipak, covjeku je urodjeno da se kombinuje sa zenama, cak je i priroda potpomogla, i onda kad nekoga muskarca vuce da se shuta sa muskom, zar to nije anormalno?

Mislim, to se jedino moze objasniti kao mentalni poremecaj. Da je prirodno, onda bi pederi nastajali cim se rode, a ne vremenom.

:?
anais_nin

Post by anais_nin »

Panasonic wrote: Zasto se to ne moze definisati kao neka mentalna bolest? Ipak, covjeku je urodjeno da se kombinuje sa zenama, cak je i priroda potpomogla, i onda kad nekoga muskarca vuce da se shuta sa muskom, zar to nije anormalno?

Mislim, to se jedino moze objasniti kao mentalni poremecaj. Da je prirodno, onda bi pederi nastajali cim se rode, a ne vremenom.

TO, tj homoseksualnost vec odavno vise nije kategorisano kao mentalna bolest...i homoseksualac se ne postaje vremenom, svi se radjamo sa odredjenim seksualnim sklonostima...onda se neke stvari "nijansiraju" tokom naseg zivota, zbog okolnosti, dogadjaja, nase licnosti....ali homoseksualci se radjaju takvi kao sto jesu....

a pojmo normalno, MORALNO, bolest itd itd su drustevno definisani i nametnuti i nemaju nikakve veze sa PRIRODNIM :roll:
Zadig

Post by Zadig »

kakve veze pederi imaju sa prostitucijom iz oglasa?
:D
anais_nin

Post by anais_nin »

Zadig wrote:kakve veze pederi imaju sa prostitucijom iz oglasa?
pitaj edua :lol: :D ma ovo se panasonic nakacio na jedan moj odgovor edu...edu mene opet prozivao zbog onog sto jednom napisah na jednoj raspravi i homoseksualnosti....da samo zelim da mi je dijete zivo, zdravo i veselo, a da me nije briga kakve ce seksualne sklonosti imati :D
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Iznenadili bi se koliko djevojaka, naizgled ok, normalnih i finih, bavi se tim poslom da bi zaradili novac za stan, studije, markiranu odjecu i kafice po centralu. Ne opravdavam ali je to sasvim normalno. Znam ih par koje su se time bavile i sada su nasle neke momcice i pred udajom su...sumnjam da ce im muzevi ikada saznati.
U Banja Luci je jos otvorenije...kada god sam otisao tamo taksisti i recepcioneri u hotelu me ljubazno pitaju "da li zelim da mi posalju zabavu u sobu".
Postajemo europska zemlja...sve ovo je sasvim normalno.
anais_nin

Post by anais_nin »

Elitni vojnik wrote:Iznenadili bi se koliko djevojaka, naizgled ok, normalnih i finih, bavi se tim poslom da bi zaradili novac za stan, studije, markiranu odjecu i kafice po centralu. Ne opravdavam ali je to sasvim normalno. Znam ih par koje su se time bavile i sada su nasle neke momcice i pred udajom su...sumnjam da ce im muzevi ikada saznati.
U Banja Luci je jos otvorenije...kada god sam otisao tamo taksisti i recepcioneri u hotelu me ljubazno pitaju "da li zelim da mi posalju zabavu u sobu".
vec rekoh pojam "normalnog" je relativan....sami ga definisemo....je li ocekivano? jeste...je li normalno? meni bas i nije... :roll: prodavanje tijela i seksualnih usluga, bilo da je od strane zene, muskarca, dijeteta, dobrovoljno ili prisilno meni nikad nece spadati pod sferu "normalnog" :roll:

a to hoce li im muzevi saznati ili nece (hmmm istina cesto sama zna isplivati na povrsinu) nije bitno koliko cinjenica da ce one uvijek znati....
Zadig

Post by Zadig »

Elitni vojnik wrote:Iznenadili bi se koliko djevojaka, naizgled ok, normalnih i finih, bavi se tim poslom da bi zaradili novac za stan, studije, markiranu odjecu i kafice po centralu. Ne opravdavam ali je to sasvim normalno. Znam ih par koje su se time bavile i sada su nasle neke momcice i pred udajom su...sumnjam da ce im muzevi ikada saznati.
jos mi samo reci dje se nalazi ta banjaluka?
mr2

Post by mr2 »

Panasonic wrote:
1. sto se homoseksualaca tice (ko o cemu, ti o tome, mada tema nema veze s tim...ali eto) kod te populacije postoji problem samo ukoliko covjek ne moze normalno funkcionisati, ako se on sam lose osjeca zbog te svoje seksualnosti...inace po meni to nije problem....niti je bolest...
Zasto se to ne moze definisati kao neka mentalna bolest? Ipak, covjeku je urodjeno da se kombinuje sa zenama, cak je i priroda potpomogla, i onda kad nekoga muskarca vuce da se shuta sa muskom, zar to nije anormalno?

cuj ovoga bisera :lol: :lol: :lol: da ne zivis u vatikanu......
Post Reply