"Usluge" preko Oglasa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
karanana

#1 "Usluge" preko Oglasa

Post by karanana »

cao raja,

Citam Superoglase od proslog petka i vidim 2 oglasa gdje "atraktivne i mlade dame" nude raznorazne usluge za musku populaciju. Interesuje me jeli iko koristio ovakve servise i kakvi su utisci (u BiH samo - znam za vas dijasporu)?
Drumer

Post by Drumer »

Evo ja cu prvi. Nisam mogo odolit pa sam se uvezo sa jednom djevojkom, i dogovor je bio oralno na brzaka u mom autu i mogu vam reci da nije bilo lose i kostalo je svega 15 maraka i prevoz do mjesta koje je ona odabrala. Cura izgleda skroz profinjeno i iznenadilo me je sto se takva cura bavi takvim poslom...
edu

Post by edu »

Drumer wrote:Evo ja cu prvi. Nisam mogo odolit pa sam se uvezo sa jednom djevojkom, i dogovor je bio oralno na brzaka u mom autu i mogu vam reci da nije bilo lose i kostalo je svega 15 maraka i prevoz do mjesta koje je ona odabrala. Cura izgleda skroz profinjeno i iznenadilo me je sto se takva cura bavi takvim poslom...
toliko si bio iznenadjen da si pomisljao da joj das cvaju.. :D :D :D
Drumer

Post by Drumer »

Dao sam joj plus pataka da si kupi maramice da se moze obrisat i popit nesto poslije...
edu

Post by edu »

Drumer wrote:Dao sam joj plus pataka da si kupi maramice da se moze obrisat i popit nesto poslije...
i ti se rasipas.. :D :D :D
Drumer

Post by Drumer »

A sta ces moze se :D :D :D Al izgleda da nije skontala da su novci laznjak... :lol: :lol:
karanana

Post by karanana »

Drumer wrote:Dao sam joj plus pataka da si kupi maramice da se moze obrisat i popit nesto poslije...
Mislim da nece kupiti jogurt za popiti. A jesi je bas nasao preko ovih oglasa? Jeli bas cura iz Sarajeva, i ono, vidis li je nekad kako se seta s frajerom po Ferhadiji?
anais_nin

Post by anais_nin »

sorry, ali meni je i nudjenje i koristenje takvih usluga uzasno.... :roll: :roll: :roll:
Drumer

Post by Drumer »

karanana wrote:
Mislim da nece kupiti jogurt za popiti. A jesi je bas nasao preko ovih oglasa? Jeli bas cura iz Sarajeva, i ono, vidis li je nekad kako se seta s frajerom po Ferhadiji?
Sto je najsmjesnije jesam je vidio al ne sa momkom vec sa kolegicama. Al ono kao neznamo se. Ne znam da li je rodjena SA ali zivi u SA. I nikad ne bi reko da se takve cure bave sa takvim poslom. Izgleda da postajemo prava metropola.... :D :D :D
edu

Post by edu »

Drumer wrote:
karanana wrote:
Sto je najsmjesnije jesam je vidio al ne sa momkom vec sa kolegicama. Al ono kao neznamo se. Ne znam da li je rodjena SA ali zivi u SA. I nikad ne bi reko da se takve cure bave sa takvim poslom. Izgleda da postajemo prava metropola.... :D :D :D
haj kad je vidis sljedeci put pitaj je kaci li je pdv? :D :D :D
Drumer

Post by Drumer »

anais_nin wrote:sorry, ali meni je i nudjenje i koristenje takvih usluga uzasno.... :roll: :roll: :roll:
Pa niko te ne tjera. Pa bolje i to nego krasti da bi zaradio. Ovo je ipak postenije. :D :D :D :D :D
Drumer

Post by Drumer »

edu wrote:
Drumer wrote:
karanana wrote: Mislim da nece kupiti jogurt za popiti. A jesi je bas nasao preko ovih oglasa? Jeli bas cura iz Sarajeva, i ono, vidis li je nekad kako se seta s frajerom po Ferhadiji?
haj kad je vidis sljedeci put pitaj je kaci li je pdv? :D :D :D
Kaci nju PDV od kako je pocela radit, jer imaju svog pimpa...On uzima proviziju... :lol:
edu

Post by edu »

a spoji se ugodno sa korisnim.. :D :D :D
Drumer

Post by Drumer »

edu wrote:a spoji se ugodno sa korisnim.. :D :D :D
Josh da im uplacuje penziono i zdravstveno dje bi im kraj bio... :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Drumer wrote:
anais_nin wrote:sorry, ali meni je i nudjenje i koristenje takvih usluga uzasno.... :roll: :roll: :roll:
Pa niko te ne tjera. Pa bolje i to nego krasti da bi zaradio. Ovo je ipak postenije. :D :D :D :D :D
da, srecom niko me ne tjera...dosta drugih zena neko ipak tjera na to....i onda ima onaj mali broj onih kojima je to valjda neka furka...ne zvuci mi kao da ta cura o kojoj ti pricas radi to da bi "prezivjela"....

i extra mi je da je vama to tema za sprdanje i zajebanciju...meni je problem prostitucije kod nas prije za plakat....
karanana

Post by karanana »

Drummer, posalji mi njen broj, da joj dajdza pokaze
edu

Post by edu »

anais_nin wrote:
Drumer wrote:
da, srecom niko me ne tjera...dosta drugih zena neko ipak tjera na to....i onda ima onaj mali broj onih kojima je to valjda neka furka...ne zvuci mi kao da ta cura o kojoj ti pricas radi to da bi "prezivjela"....

i extra mi je da je vama to tema za sprdanje i zajebanciju...meni je problem prostitucije kod nas prije za plakat....
jeste..i ako se mi ne budemo sprdali problem ce biti rijesen..jasta!..uostalom..zar ti nisi rekla da je tebi najvaznije da ti je dijete zdravo..a svejedno ti je da li ce ona biti prostitutka (sam svoj majstor)..ili lezbejka?!
Drumer

Post by Drumer »

anais_nin wrote:
Drumer wrote:

Ma nije problem ja se dobrovoljno javljam da ja i ti budemo na plakatu. O pozi cemo se dogovorit.. :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

edu wrote: jeste..i ako se mi ne budemo sprdali problem ce biti rijesen..jasta!..uostalom..zar ti nisi rekla da je tebi najvaznije da ti je dijete zdravo..a svejedno ti je da li ce ona biti prostitutka (sam svoj majstor)..ili lezbejka?!
neke teme fakat nisu smjesne...i mozda nece biti rijesen, ali ovakvim pristupom toj tematici totalno se minimilazira njeno znacenje i vaznost...moje misljenje...i jeste meni je najbitnije da mi dijete bude zdravo...i stavljas mi rijeci u usta...nisam nikad spomenula prostituciju...nisam nigdje napisala da bi mi bilo svejedno da li ce mi dijete biti prostitutka ili ubica ili kriminalac....i ne mogu da vjerujem da to poistovjecujes sa homoseksualnoscu... :shock: edu, nekad si stvarno zaista....
Drumer

Post by Drumer »

karanana wrote:Drummer, posalji mi njen broj, da joj dajdza pokaze
Ne moze tako, nazoves oglas pa koja ti zapadne... :D :D :D
Drumer

Post by Drumer »

Al ako si bas loshe nafake zapasce te kakva zvonarka bogorodicne crkve. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rasta

Post by rasta »

dijasporu si odmah iskljucio a ja ti se htio pohvalit...ne ozbiljno pa to je ovde pravi biznis , u oglasima imas pored vikendica i auta i te tete...
aj moze bit da su neke natjerane i da su zrtve trgovine bijelim robljem al brate ima ih koje su se pravo uzivile u poso... :D
mislim da bi i kod nas to sto prije trebalo legalizovati jer drzava bi imala koristi automatski i gradjani i ovi politicari koji deru drzavu :D a i same tete jer i sa tim zakonom i bez njega najstarijeg zanata ce biti...
karanana

Post by karanana »

ma nemojte da idemo preduboko s ovom temom...

Ramazan prolazi i bio sam fini djecak, sad bi volio da malo zgrijesim i nesto odradim onako bez ikakvih obaveza, pa me interesuje jesu li ove dvije ponude u Superoglasima legitimne ili neko nekog zajebaje i daje pogresne telefone. Drummeru ako imas Superoglase, mozes li pogledati i reci da li je to jedan od kontakt telefona?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Drumer wrote:Al ako si bas loshe nafake zapasce te kakva zvonarka bogorodicne crkve. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
makar ga nece puno kostat...

nego ima li toga kod nas u tz ? :D
edu

Post by edu »

anais_nin wrote:
edu wrote: jeste..i ako se mi ne budemo sprdali problem ce biti rijesen..jasta!..uostalom..zar ti nisi rekla da je tebi najvaznije da ti je dijete zdravo..a svejedno ti je da li ce ona biti prostitutka (sam svoj majstor)..ili lezbejka?!
neke teme fakat nisu smjesne...i mozda nece biti rijesen, ali ovakvim pristupom toj tematici totalno se minimilazira njeno znacenje i vaznost...moje misljenje...i jeste meni je najbitnije da mi dijete bude zdravo...i stavljas mi rijeci u usta...nisam nikad spomenula prostituciju...nisam nigdje napisala da bi mi bilo svejedno da li ce mi dijete biti prostitutka ili ubica ili kriminalac....i ne mogu da vjerujem da to poistovjecujes sa homoseksualnoscu... :shock: edu, nekad si stvarno zaista....
nisam rekao da si rekla..upitnik je na kraju upravo zbog toga sto nisam siguran za ovo prvo (za drugo..nazalost jesam..) i ne vidim gdje sam ja poistovjetio ove dvije nenormalne stvari???
Post Reply