U Robnoj kuci bice brandovi: Zara", "Bersha", "Aldo", "Massimo Dutti",“Oviesse”,Ulla popken, Lindex, O'Neal, City time, Sportina, New Yorker, i otali.

Moderator: anex

Mozda tebi nije, ali ima onom kome jesti bitno.Priorat wrote:ma to je strasno bitno....
znas sta...nije smijesno...sve zavisi ko je osoba koja "grana pos'o".sarajevsko_pivo wrote:Smijesno je da ce BL imati Zaru, a Sarajevo jos ne...
pustopoljina wrote:znas sta...nije smijesno...sve zavisi ko je osoba koja "grana pos'o".sarajevsko_pivo wrote:Smijesno je da ce BL imati Zaru, a Sarajevo jos ne...
i srbija i crna gora imaju zaru, hrvatska (koliko znam...) nema...EDIT: ima, evo pise im na stranici. moja greska. ali ostaje to da neko jednostavno izabere u kojem ce gradu otvoriti prodavnicu.
to jednostavno vodi osoba sa svojim licnim preferencama.
jednoj zari je svejedno u kojem su dijelu bosne- rizik i troskovi su isti. zavisi samo od ljudi na terenu.
Cestitam, mislim da zasluzujes titulu "najgluplji post 2010".Cyber-harambashica wrote:Sta ce im Ulla Popken? To je za debele zene
e bas ti FALA, ima li kakva nagrada,,ja bih volela da budem Moderator pa da vise nemam smisla za humor i da sam nadrndana po ceo dan?ladyblue18 wrote:Cestitam, mislim da zasluzujes titulu "najgluplji post 2010".Cyber-harambashica wrote:Sta ce im Ulla Popken? To je za debele zene
Cyber-harambashica wrote: e bas ti FALA, ima li kakva nagrada,,ja bih volela da budem Moderator pa da vise nemam smisla za humor i da sam nadrndana po ceo dan?
Ako ce te mi opet BAN zbog ovog kao zbog onog (kad sam pitala zasto banujete momka na temi religija) jer AMAN ovde ne sme da se kritikuje, a ja nisam ni kritikovala, VEC PITALA....
Pa ja bih onda tebe lepo da molim , ne kritikuj NI TI MENE
Ja sam malo krupnija zena, znas..zato znam za taj butik....Lady....
znaci, ja sam se malo nasalila, a ti nisi skontala pa s me malo uvredila, na sta sam onda ja tebi kontra, pa ti meni sad da ja nisam skontala...ladyblue18 wrote:Cyber-harambashica wrote: e bas ti FALA, ima li kakva nagrada,,ja bih volela da budem Moderator pa da vise nemam smisla za humor i da sam nadrndana po ceo dan?
Ako ce te mi opet BAN zbog ovog kao zbog onog (kad sam pitala zasto banujete momka na temi religija) jer AMAN ovde ne sme da se kritikuje, a ja nisam ni kritikovala, VEC PITALA....
Pa ja bih onda tebe lepo da molim , ne kritikuj NI TI MENE
Ja sam malo krupnija zena, znas..zato znam za taj butik....Lady....ti bi mogla da se ne palis tek tako bez razloga, i da lupas o mojoj poziciji, jer to sto ti ja napisah nema veze sa mojom pozicijom.
![]()
Moja recenica se odnosila na tvoju koja glasi "sta ce im to, to je za debele zene" isto kao da u BL-u ili BiH nema debelih zena.
Hajd sad dobro skontaj jos jednom sta si napisala, pa onda i dalje pricaj kako sam nadrndana i kako nemam smisla za humor.
Ovo nije tacno!Chemist wrote:Jednu Zaru apsolutno nije briga za rizik. Ti se pojavis, kazes hoces zastupnistvo i radnju. Oni kazu, OK, evo ti spisak najpopularnijih predmeta iz prosle sezone, uplati i nosi...
Pa Banja Luka je imala i Mango mnogo prije Sarajeva, a kako je robna kuca Deltina, to je sasvim logicno jer oni drze zastupnistvo za Inditex grupu -Zara, Massimo Duti i Bershka. Ako donesu i ostale brendove koje imaju u Delti u Bg, to ce biti divno, skoknes do BL na kaficu i shopping.sarajevsko_pivo wrote:Smijesno je da ce BL imati Zaru, a Sarajevo jos ne...
Vapiano kao Caffe-bar ili ima neka modna marka Vapiano za koju ja nisam cula???sarajevsko_pivo wrote:U Alti ce biti Vapiano Mango i New Yorker, za ove radnje Delta ima licence.
Znam, bila sam u Njemackoj u jednom ovakvom restoranu i odusevlila sesarajevsko_pivo wrote:^^ Talijanski restoran, veoma popularan po Europi.
w w w.va p i an o.c om/
Da, oni su iz Njemacke.inspire_me wrote:Znam, bila sam u Njemackoj u jednom ovakvom restoranu i odusevlila sesarajevsko_pivo wrote:^^ Talijanski restoran, veoma popularan po Europi.
w w w.va p i an o.c om/..Cool