uskoro novi album gunsa...
Moderator: _BataZiv_0809
-
stanibal
A sta ih je nagnalo na svadju???
Zasto se nisu sastali?
Meni je licno i Slash sad bezze,mislim nisu pjesme nesto,gdje je ona melodicnost?
Nadje se neka obicna melodija i on,kao odlican gitarista,samo napucava pjesmu nekim ''zacinima''(skale,razni efekti,dodane gitare...),dodacima,treba naci melodiju da pjesma bude dobra...
SOAD jedina dobra nova grupa,''nova''-sa znacenjem nastala poslije 1996...
Zasto se nisu sastali?
Meni je licno i Slash sad bezze,mislim nisu pjesme nesto,gdje je ona melodicnost?
Nadje se neka obicna melodija i on,kao odlican gitarista,samo napucava pjesmu nekim ''zacinima''(skale,razni efekti,dodane gitare...),dodacima,treba naci melodiju da pjesma bude dobra...
SOAD jedina dobra nova grupa,''nova''-sa znacenjem nastala poslije 1996...
- Murat Sabanovic
glupo mi bilo da pisem fc zeljo pa sam ti se obratio sa decko....
ali eto nema veza...
kazez eto da poznajes kompletno istoriju gunsa i axla
pa onda zasto covjeka napadas..... axl je uvijek piso kontra stranom
i nije mogo ni skim ,cak je kao momcic imo problema sa zakonom
te da mu poslije ni zatvor nije bio nepoznat.uvijek je bio depresivan te se je pokusavao izlijeciti raznoraznim lijekovima.cak je pokusavao alkohol i drogu da baci.axl je bolestan oduvjek bio.znao je cesto na turnejama gunsa da putuje odvojeno od ostatka grupe.nije mogo ni skim pa cak ni sa izzijem koji su bili vrlo bliski.
pa znas i sam kada su imali zajednicki koncert sa metallicom i kada je James
heatflied izgorio na sred bine , da se je axl povuko.nije htio da spasi koncert.izlazi na binu svadja se s publikom,baca mikrofon ...odjebe sve te zapali dzoju kao da nista nije bilo. ima jos milion stvari ..........
kada vec pratis gunse nije mi jasno ,zasto te cudi ovakav izgled odnosno ponasanje axla...
axl izdaje rock ,svoj imidz....to su gluposti
axl je bolestan i to ti je relanost....
pozdrav
ali eto nema veza...
te da mu poslije ni zatvor nije bio nepoznat.uvijek je bio depresivan te se je pokusavao izlijeciti raznoraznim lijekovima.cak je pokusavao alkohol i drogu da baci.axl je bolestan oduvjek bio.znao je cesto na turnejama gunsa da putuje odvojeno od ostatka grupe.nije mogo ni skim pa cak ni sa izzijem koji su bili vrlo bliski.
heatflied izgorio na sred bine , da se je axl povuko.nije htio da spasi koncert.izlazi na binu svadja se s publikom,baca mikrofon ...odjebe sve te zapali dzoju kao da nista nije bilo. ima jos milion stvari ..........
kada vec pratis gunse nije mi jasno ,zasto te cudi ovakav izgled odnosno ponasanje axla...
pozdrav
- Murat Sabanovic
stanibale mislim da si negdje naveo da imas 21 godinu ...
nemoj ko da te cuje od ovih malo starijih koji su prosli ili okrznuli taj zivot.dok su stariji momci od tebe u koje spadam i ja ubijali se, isli na raznorazne koncerte po 500-600km,pa cak i duze , ti si skupljo slicice i igro klikera.
nego reci ti meni imal u turskoj rock koncerta ?
nebi bilo lose navratiti....
nemoj ko da te cuje od ovih malo starijih koji su prosli ili okrznuli taj zivot.dok su stariji momci od tebe u koje spadam i ja ubijali se, isli na raznorazne koncerte po 500-600km,pa cak i duze , ti si skupljo slicice i igro klikera.
nego reci ti meni imal u turskoj rock koncerta ?
nebi bilo lose navratiti....
-
fczeljo
axl, na koncertu sa metallicom, nije tu sj.ebo jamesa tek tako, prvo je njemu james sjebo razglas pa je on jako lose zvuco, a nije se svadjo sa publikom nego sa hell`s angels, koji su tukli publiku!Murat Sabanovic wrote:glupo mi bilo da pisem fc zeljo pa sam ti se obratio sa decko....
ali eto nema veza...
pozdrav
upravo si napiso ono o cemu ja govorim. uvijek je bio buntovnik, jel ti ovo sad izgleda ko kakva pobuna? ili pus.enje raznim uticajnim faktorima(producentima i menadjerima). nema sumnje da ce ovaj album biti solidno prodan(solidno s obzirom na ulaganja), a axl je tu samo piun! drugi ce pokupit kajmak, a njemu sica+napravio je budalu od sebe.dobro si reko: bolestan je, ali za slavom. vrijeme mu je proslo, ali on to sebi ne moze da oprosti.
- Murat Sabanovic
da li su tu bili halls angels ili ne je nebitno
uglavnom james je izgorio i na gunsima je bilo da svirju3-4 sata,ali to oni odradise u kracoj verzij od 10-15 minuta. poslije nastaje haos.
govoris o buntovnistvu i slavi....mislim ipak da buntovnici ne mare toliko za slavom. oni svoju viziju jasno prikazuju a za slavom ih boli kurac.
(primjer stulic )gospodin rose ne moze biti bolesnik za slavom i buntovnik u isto vrijeme.
ta 2 pojma ne ide zajedno
covjek hoce da izda album s drugom ekipom i to je to.ne mogu da skontam ljude zasto se protive tome i podcijenjuju covjeka koji napiso svjetske hitove.mozda zato sto stari clanovi gunsa nece biti tu.........
na koncertu ce pjevati pjesme iz starih vremena
pozdrav
uglavnom james je izgorio i na gunsima je bilo da svirju3-4 sata,ali to oni odradise u kracoj verzij od 10-15 minuta. poslije nastaje haos.
govoris o buntovnistvu i slavi....mislim ipak da buntovnici ne mare toliko za slavom. oni svoju viziju jasno prikazuju a za slavom ih boli kurac.
(primjer stulic )gospodin rose ne moze biti bolesnik za slavom i buntovnik u isto vrijeme.
covjek hoce da izda album s drugom ekipom i to je to.ne mogu da skontam ljude zasto se protive tome i podcijenjuju covjeka koji napiso svjetske hitove.mozda zato sto stari clanovi gunsa nece biti tu.........
pozdrav
-
fczeljo
joj jarane, tebi izgleda treba sve nacrtat?Murat Sabanovic wrote:da li su tu bili halls angels ili ne je nebitno
pozdrav
bio je buntovnik! sad ga je nesto dobro opalilo pa bi da bude glavni i da dokaze svima da je on bio glavni u gunsima(sto i jest, naravno uz izzya), ali on je ocito posto gladan.
ja se ne protivim, sta me briga, nek izda stotinu albuma, ja sam samo izrazio misljenje da mi se ne svidja, i nevidim ikoga da ga je ovde podcijenio! al ti si se nesto pravo upalio...
moze on na kocertima pjevat stare pjesme, al to nije to. npr. riblja corba ima fantasticnih pjesama, ali ja nikad ne bi mogo otic na njihov koncert. zna se zasto. ne bih ovime da izjednacim boru corbu sa axl-om(bit je da pjesma nije odvojena i zasebna od licnosti,barem u rock muzici, u hiphopu mozda jest), ali hocu da ti kazem da nije isto kad axl pjeva pjesme gunsa i kad gunsi pjevaju pjesme gunsa. nije axl=guns. guns=axl+izzy+slash+duff+adler
- DaysleepeR
kakvi crni Hells Angelsi?
Prvi i zadnji koncert na kojem su Hells Angelsi radili security i tukli se sa ljudima je bio 1969 Altamont Concert kad su svirali Rolling Stonesi i Jefferson Airplane gdje je doslo do nepredvidjenih okolnosti gdje je jedan momak potegao pistolj na njih i onda ga je neko u guzvi izbo nozem.
Nakon te frke Hells Angelsi nikom nisu radili security na koncertu.
To je vrlo lako provjeriti.
Cesto ljudi mjesaju raznorazne bajkerske skupine sa Hells Angelsima.
Perhaps the most notorious event in Hells Angels history involved the 1969 Altamont Concert—partially documented in the 1970 film Gimme Shelter[1]—featuring Jefferson Airplane and the Rolling Stones. The Angels had been hired as crowd security for a fee which was said to include $500 worth of beer. A shoving match erupted near the stage during a rendition of the song "Under My Thumb" (not, as is commonly thought, "Sympathy for the Devil"), resulting in the stabbing death of Meredith Hunter, by an Angel, Alan Passaro. Passaro was later acquitted on grounds of self-defense.
After the concert, and critical media attention given to the HAMC, Sonny Barger went on a local California radio station to justify the actions of the HAMC and to present their side of the story. He claimed that violence only started once the crowd began vandalising the Hells Angels motorcycles.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hells_Angels
Prvi i zadnji koncert na kojem su Hells Angelsi radili security i tukli se sa ljudima je bio 1969 Altamont Concert kad su svirali Rolling Stonesi i Jefferson Airplane gdje je doslo do nepredvidjenih okolnosti gdje je jedan momak potegao pistolj na njih i onda ga je neko u guzvi izbo nozem.
Perhaps the most notorious event in Hells Angels history involved the 1969 Altamont Concert—partially documented in the 1970 film Gimme Shelter[1]—featuring Jefferson Airplane and the Rolling Stones. The Angels had been hired as crowd security for a fee which was said to include $500 worth of beer. A shoving match erupted near the stage during a rendition of the song "Under My Thumb" (not, as is commonly thought, "Sympathy for the Devil"), resulting in the stabbing death of Meredith Hunter, by an Angel, Alan Passaro. Passaro was later acquitted on grounds of self-defense.
After the concert, and critical media attention given to the HAMC, Sonny Barger went on a local California radio station to justify the actions of the HAMC and to present their side of the story. He claimed that violence only started once the crowd began vandalising the Hells Angels motorcycles.
- DaysleepeR
One dvije slike nisu najgore Axlove koje se mogu naci na netu.fczeljo wrote:joj kad sam vidio ove slike...neznam kako ga nije sramota? imo je on i ranije bisera sa frizurom("welcome to the jungle"), ali ovo je stvarno bruka i sramota. ni on mi s ovim stajlignom ne izgleda previse sretan na ovim slikama.stanibal wrote:Pa ljudi sta je ovo?
Ne mogu da vjerujem!!!
Kako da niko ne kaze radikalno:
Axl je poludio!
Sta,kako,mislim sta predstavljaju ove slike?Je li fotomontaza u pitanju ili sta?
Kakav je ovo album?Ova ''pjesma'' Better?
Da mu nije ko platio da unisti imidz Gansa?
Kunem se da mi je doslo da povratim kad vidjoh ovu budalastinu u stilu Ali-G-ja...
Od onakvog rokercine i krasnog momcica i jednog od najljepsih muskaraca-svojevremeno...da izadje ova nakaza-kakva je ovo furka????
Ne kontam...
Zasto uopste raspravljate o ovoj nakazi/
Ne kontam sta se desava...
Boze pomozi mu i nama svima...ccc...
bolje mu je da je doso kod nas da pjeva narodnu![]()
![]()
za njega je bolje da se povuce u "ilegalu", nesto kao izzy, da se ne bruka. s ovim albumom se pati ima 5-6 godina, ocito ne zna sta ce sa sobom. ipak gunsi bez slasha,izzya i duffa nisu vise gunsi. sto kazu treba znati kada i kako reci goodbye!
A on cak i kad je obucen za stage ne izgleda bajno...

I nije svezo pletenice nego je to nadogradnja - covjek vec godinama nema dugu kosu.
I dres nije slucajnost, on samo i nosi hokejaske dresove jer mu je stomak ogroman.
- DaysleepeR
Cobain je u oprostajnom pismu napisao kultnu recenicustanibal wrote:Jeste plastican bas:)...
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato su se Cobain i Morison i ubili na vrhuncu?
"it's better to burn out than to fade away"
BTW. Morrison se nije ubio.
-
fczeljo
ok. i ja sam provjerio. naznam naumpali mi oni, znam da su bili neki bajkeri. helem, htio sam da kazem da su gunsi na tom koncertu bili sabotirani, i sta onda ocekivat od axla? da pomogne jamesu?DaysleepeR wrote:kakvi crni Hells Angelsi?
-
trag
Gdje je password za files? Files su zasticeni i potrebno je da se password ukuca.Da'l mozes da napises pass?The_Fluid wrote:
Guns'n Roses - Chinese Democracy 320kbps
Setlist CD 1 [avp2]
1. Chinese Democracy
2. Madagascar
3. Riyadh and the Bedouins
4. Oh My God
5. The Blues
6. Silkworms
7. Thyme
8. Leave Me Alone
9. There Was a Time
10. Ides of March
11. Interview
Setlist CD 2 [avp2]
1. Live And Let Die (new)
2. Since I Don't Have You (new)
3. Sympathy For The Devil (new)
4. I Don't Care About You
5. One In A Million (extended)
6. Civil war (new)
7. Chinese Democracy (radio edit)
8. Interview
http://rapidshare.de/files/16786516/avp ... 1.rar.html
http://rapidshare.de/files/16782766/avp ... 2.rar.html
http://rapidshare.de/files/16851714/avp ... 1.rar.html
http://rapidshare.de/files/16794209/avp ... 2.rar.html
Napomena: ovo je jos uvijek demo snimak, malo bolje obradjen i sada sa poptunijom llistom pjesama.
I izgleda da se uopce ne radi o navedenim pjesmama nego da je u pitanju neki program.Unutra su neki .exe fijlovi i vise lici da se radi o programu nego o pjesmama a datum pored fijlova je cak iz 2001.
Hvala za pokusaj ali je dobro uvijek provjeriti prije nego sto se postavi linkovi.