uskoro novi album gunsa...

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

edu

#1 uskoro novi album gunsa...

Post by edu »

"Guns N' Roses" jedna od najvećih planetarnih heavy metal atrakcija, nakon višegodišnjeg odsustvovanja sa svjetske scene najavila je objavljivanje novog dugoočekivanog albuma "Chinese Demokracy".
Novi album bi se na tržištu trebao pojaviti idući mjesec, a što su službeno objavili gitarista Slash i frontmen benda Axl Rose, koji inaće već duže vremena nisu baš u najboljim odnosima.

Pojavila se i informacija kako je u njujorškom klubu već preslušan cijeli album. Axl Rose, njegove bendovske kolege i nekolicina ljepotica su 12. februara slavili njegov 44. rođendan kad su se pojavili na vratima kluba u Chelseju, vlasnika Barry Mullineauxa i Mike Satskyja gdje su do osam ujutro feštali preslušavajući novi album "Chinese Demokracy".
FENA

ha ja..jebo papke.. :D :D ..slusajmo gunse! :-) :-) :-)
Drumer

#2 Re: jebo kustu i neleta..uskoro novi album gunsa...

Post by Drumer »

edu wrote:"Guns N' Roses" jedna od najvećih planetarnih heavy metal atrakcija, nakon višegodišnjeg odsustvovanja sa svjetske scene najavila je objavljivanje novog dugoočekivanog albuma "Chinese Demokracy".
Novi album bi se na tržištu trebao pojaviti idući mjesec, a što su službeno objavili gitarista Slash i frontmen benda Axl Rose, koji inaće već duže vremena nisu baš u najboljim odnosima.

Pojavila se i informacija kako je u njujorškom klubu već preslušan cijeli album. Axl Rose, njegove bendovske kolege i nekolicina ljepotica su 12. februara slavili njegov 44. rođendan kad su se pojavili na vratima kluba u Chelseju, vlasnika Barry Mullineauxa i Mike Satskyja gdje su do osam ujutro feštali preslušavajući novi album "Chinese Demokracy".
FENA

Heavy metal?????????????
fczeljo

#3 Re: jebo kustu i neleta..uskoro novi album gunsa...

Post by fczeljo »

edu wrote:"Guns N' Roses" jedna od najvećih planetarnih heavy metal atrakcija, nakon višegodišnjeg odsustvovanja sa svjetske scene najavila je objavljivanje novog dugoočekivanog albuma "Chinese Demokracy".

FENA

slash???
pa slash vise i nije u gunsima. slash svira u velvet revolveru, a axl se sprema vec evo treca ili cetvrta godina da izda taj chinese demokracy. izgleda nezna ni on sam sta hoce od tog albuma.
DaysleepeR

#4 Re: jebo kustu i neleta..uskoro novi album gunsa...

Post by DaysleepeR »

Drumer wrote:

FENA

Heavy metal?????????????
Ovo je i meni zapalo za oko.

Hard Rock ili u najgore slucaju Hard n' Heavy al Heavy Metal nikako.

I ovo nisu uopste Gunsi, sto se mene tice Gunsi imaju novi bend i zove se Velvet Revolver, ovo moze samo biti Axl rose & Band.

A inace ovaj album se najavljuje da ce uskoro izaci vec ravno 3 godine pa nikako.
cevapXXL

Post by cevapXXL »

hehehe pa to ce biti haos :D
Bas me interesuje dali ce im album biti dobar ko i appettite for destrucion :D

Samo moram te malo ispraviti: Najveci heavy metal band IRON MAIDEN :thumbup:
Drumer

Post by Drumer »

cevapXXL wrote:hehehe pa to ce biti haos :D

Potpisujem. Svaka cast....
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

a sleš dobro praši s ovim novim bendom
shin

Post by shin »

Hoće li opet biti rasizam i fašizam u tekstovima?
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

shin wrote:Hoće li opet biti rasizam i fašizam u tekstovima?
Sto vise to bolje :D

Izgleda da nisi bas shvatio pjesmu "One in a million"
black

Post by black »

ma kakvi gunsi nikad ih nisam mogao..i kakav heavy...oni spadaju u sweet metal.. :D vecinom ih vole djevojcice.. :D a Iron Maiden potpisujem! :thumbup:
shin

Post by shin »

DaysleepeR wrote:
shin wrote:Hoće li opet biti rasizam i fašizam u tekstovima?
Sto vise to bolje :D

Izgleda da nisi bas shvatio pjesmu "One in a million"
Megadeth
Iron Maiden

GnR je za curice
Stitch__

Post by Stitch__ »

kolega, cast maidenu, ali moram izraziti duboko neslaganje :D i tu tituli dodijeliti bandu koji je redefinirao pojam Heavy metal - METALLICA :D iliti Alchoholica :D u pocetnom stadiju
shin

Post by shin »

Stitch__ wrote:

kolega, cast maidenu, ali moram izraziti duboko neslaganje :D i tu tituli dodijeliti bandu koji je redefinirao pojam Heavy metal - METALLICA :D iliti Alchoholica :D u pocetnom stadiju

Poslije napster afere ne slusam tu MTV gamad.

Usput poslije And justice... samo ide dole.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Dobar si ti shin, dobar skroz

pozdrav
The_Fluid

Post by The_Fluid »

nije uskoro, nego evo:

Chinese Democracy
http://rapidshare.de/files/13646504/Gun ... O.rar.html

ovo je nezvanicna verzija novog albuma Guns N' Roses benda.
:):)
Lace

Post by Lace »

black wrote:ma kakvi gunsi nikad ih nisam mogao..i kakav heavy...oni spadaju u sweet metal.. :D vecinom ih vole djevojcice.. :D a Iron Maiden potpisujem! :thumbup:
i ja sam curica al ganse nikad nisam posebno gotivila... zato je tu bio aerosmith (sexy zvaljo cika stiven)...skid row (glatka prsa sebastiana bacha :-) )...a kasnije maidn (holly smoke smels good :-? :D ) i metallica al tek kad se james osisao :D (jes da sam od svih imala samo po jedan album ili kasetu al i to je nesto :D

da ne zaboravim i cika alice coopera...i njegove horror performanse :D

a sta vise ocekivati od tada 14-o godisnje curice :D
ado-šampion

Post by ado-šampion »

Samo mala ispravka: Najveći heavy metal bend i jedini priznat je Black Sabbath. Koji je najbolji zavisi od ukusa. Čisto da ne miješate pojmove...
vedderedi

Post by vedderedi »

shin wrote:
Stitch__ wrote:

Poslije napster afere ne slusam tu MTV gamad.

Usput poslije And justice... samo ide dole.
Isto, ogadili su mi se.
da pamtis

Post by da pamtis »

nije uskoro, nego evo:

Chinese Democracy
http://rapidshare.de/files/13646504/Gun ... O.rar.html

ovo je nezvanicna verzija novog albuma Guns N' Roses benda.
:):)
druze fujdo :D ne mmoze ovo, kazu da ces u prdekanu :D ....moze li novi link plizzz
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Na linku ispod je CD u demo verziji i puna verzija pjesme Better:

http://www.megaupload.com/?d=EL0AUKWB
--------

ili samo Better pjesma:
http://rapidshare.de/files/13979382/BETTERDEMO.rar.html
---------

Image
'Axl'n'Friends' - Chinese Democracy (Demo Leak)

http://d01.megashares.com/?d01=86dd52ae ... efc2640669
Nesferatu

Post by Nesferatu »

Najveći heavy metal bend i jedini priznat je Black Sabbath. Koji je najbolji zavisi od ukusa. Čisto da ne miješate pojmove...

Na vrh
To ko sto je Rolling Stone najbolji rock band jel?

Zna se ko su ocevi Heavy Metala. Zovu se Led Zeppelin i Deep Purple. Poslje njih Iron Maiden i Motorhead. Malo kasnije Metallica sa Dave Mustainom koji je formirao Megadeath. AC/DC u Australiji. Poslje njih Slayer. I onda sijaset bendova. Meni iskreno govoreci tri najjaca, Rammstein, Machine Head i Fear Factory.

Ovo je muzicki govoreci.

Black Sabbath samo ima mjesto u ikonografiji metala, i po nekom generalnom imageu koji je prosjecan jedan bend sto su oni bili, spasao od anonimnosti. A, sve je preuzeto od Beatlesa (kasniji stage - travara), uz dodavanje sejtanske i mracne neke niti, koja je valjda ljude trebala privuci. Danas je Black Sabbath samo organizator Ozzfesta kao najveceg metal festivala koji putuje po svijetu. Sto se tice Velvet Revolvera, Guns and Roses su za njih bili band i pol, otisao sam na koncert, vidjeo Disturbed prije nego sto je Velvet Revolver trebao svirati, i fino sam se pokupio kuci, sta imam Slasha gledati sa cigarom sto se dimi zadjenuta na vrat gitare, za mene je on i Dave Navaro, iz Alice in Chaines dva najveca morona. Nema tu mnogo kvaliteta, samo lakse je svirati gitaru i karati gruppies nego negdje raditi 9-5. To je to. Njihovo vrijeme je proslo, Guns and Roses, Motley Crue etc...i mogu komotno u penziju. Treba ostaviti prostora novim klinicima da operiraju.

Moja preporuka za slusanje: Disturbed, Ill Nino, Avenged Sevenfold, Mastodon i Queens of the Stone Age.
KONSPIRATOR

Post by KONSPIRATOR »

sve to je ok al dave navaro je iz janes adictiona...
normalno ne slazem se sa tobom :) glede slasha i njega....al zna se, ukusi su razliciti...
da pamtis

Post by da pamtis »

Image

:D
knight*

Post by knight* »

Gunsi su mi najbolji band svih vremena. Ali ovaj album koji je izdao Axl je ko k... Skino sam da sa neta i srvarno je katastrofa.

A što se tiče ovog Heavy metal prepiranja. Gunsi su prije par godina od strane MTV-a dobili nagradu za najbolji Heavy metal album svih vremena. E sad vi prosudite. Riječ je o Appettite for distruction. Meni lično fenomenalan album. Onakvu produkciju i kvalitet Metallica je mogla samo da sanje 80.tih godina. Ne osporavam Metallicu i uspjehe koji su napravili ali meni Metallica i Gunsi nemaju veze jedno sa drugim i nemogu se porediti. Šta je bolje... to je već subjektivno mišljenja svakog od nas
ado-šampion

Post by ado-šampion »

Još ja boldovao najveći i neko opet kaže najbolji. Izvini ali nisi u pravu! Prvo, Led Zeppelin i Deep Purple jesu očevi Heavy Metala. Eh poslije njih je Black Sabbath i to je prva prava i najveća Heavy Metal grupa. Kasnije tek dolazi Maiden, pa onda još kasnije Metallica, sa interpretacijama na temu Heavy Metala koji su postavili Zeppelin, Purple i Sabbath. I Rolling Stonesi jesu najveći, opet podvlačim "najveći", Rock bend svih vremena. Meni je najbolji bend Deep Purple, ali ne govorim da su najveći jer je to besmisleno.

Ovo za Velvet Revolver se slažem: Prava kita grupa, za razliku od Gunsa. Glavni Gunsi su bili Axl i Izzy, koji su napisali skoro sve što su Gunsi izdali (naravno, dok Izzy nije otišao), Slash je napisao možda 5%. Zato džaba Slash, Adler i McKagan, kad nema Axl-a i Izzy-ja.

Da razjasnim malo za asociranje Gunsa sa Heavy Metalom. Dakle, Gunsi su trebali biti Heavy Metal grupa, ali su Hair Metalu (neki to zovu i Glam Metal ili Pop Metal) dodali primjese Rocka i Bluesa, pa je to više ličilo na Hard Rock, nego na Heavy Metal. Dakle, teoretski, Gunsi su Hair Metal sa primjesama Rocka i Bluesa.
Post Reply