Uskoro BHLiga za PES

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
victiM

#1 Uskoro BHLiga za PES

Post by victiM »

Sa radom je poceo sajt http://www.BHpes.com , nije jos skroz zavsen ima nekih manjih gresaka, ali to cemo brzo popraviti! Uskoro ubacujemo BiH Premier Ligu za PES 6, zato pozivamo sve igrace PESa da se registruju i daju svoju podrsku ovom velikom projektu !
Uzivajte,
BHpes.com web team
Fleischfresser

Post by Fleischfresser »

A sta cemo sa onima koji vec igraju PES 7 ;)
Fleischfresser

Post by Fleischfresser »

veca_sa wrote:
Fleischfresser wrote:A sta cemo sa onima koji vec igraju PES 7 ;)
oni ce da nam kazu gdje su nabavili pes 7

ja igram we11 trenutacno
A ako oni to stvarno ne mogu reci!!! Ja sam mislio da je to regularno vec izaslo, jer ja sam to dobio od rodjaka koji ni meni nece da kaze odakle njemu. Al sam mislio da se zajebava i da je to stvarno izaslo.
Fleischfresser

Post by Fleischfresser »

Znas kako meni je rodjak programerski specijalista za US AID, i on je meni dao original DVD kad sam instalirao dobio sam neki link od KONAMI-ja na koji sam kliknuo i pisalo je instalacija uspjesna, i da je nemoguce instalirati na drugom PC. E sad ja sam kontao, posto je on cesto u Americi i svugdje po svijetu, da je on to negdje kupio i donio jednostavno original, posto ja nisam bas Up to Date sto se tice toga kad sta izlazi mislio sam fakat da se zeza kad mi nije htio da kaze odakle je to nabavio.
Uglavnom mogu ti reci da su Kaka i Cristiano Ronaldo onako najbolji igraci, i jos mozda ako koga interesuje da od klubova iz bivse Juge ima Partizan, Zvezda i Dinamo, a Hajduk ispusio.
I nema! licencirane Engleske lige :sad:
Post Reply