usb mp3 1 GB
Moderator: Benq
- irfan2
#1 usb mp3 1 GB
gdje nac u saraevu povoljno...
bio u plusu, delfinu, onoj radnjici na m.dvoru....
bio u plusu, delfinu, onoj radnjici na m.dvoru....
- Sensei
Uh američkih cijena. Jesu li ovi normalni?zmijaIzmaj wrote:apple centar na akademiji lik. iPod shuffle 1 GB VPC 295 KM, nije da nema
![]()
imas npr. i iPodov 60 GB![]()
Black
912 KM
![]()
Samo radi poređenja http://www.everythingapple.com.au/catal ... p?cPath=33
- irfan2
e a koji je ono jezik...
prvo -
ev iz rezije mi javljaju da ima na jednom mjestu za 174 km uzet...vidjecemo na sta to lici
prvo -
a onda* Suporta urmatoarele formate audio....
i cijena je koja..vele il malo* Ecran LCD (128 x 32 full dot matrix; FSTN LCD display with 7 colors backlight)
ev iz rezije mi javljaju da ima na jednom mjestu za 174 km uzet...vidjecemo na sta to lici
- Alfons Kauders
Pripazi se dobro s tim, bolje je ne kupiti prejeftino, kvaliteta zvuka, izrade, losa ergonomija i sl... Da i ne pominjemo ekran, koji je cak na nekim modelima bez backlighta... U biti - ako budes plaho stedio najskuplje ces proci, vjeruj mi.irfan2 wrote:e a koji je ono jezik...
prvo -a onda* Suporta urmatoarele formate audio....i cijena je koja..vele il malo* Ecran LCD (128 x 32 full dot matrix; FSTN LCD display with 7 colors backlight)
Licno bi ti, iz iskustva, preporucio MSI Mega seriju, uopste nije rijec o sticku, vec o malo vecem playeru koji cita SD kartice (koje su sve jeftinije), ima LiIon bateriju i dobar OLED display. Jedini problem - malo je skuplji, ali je zato prosiriv karticama i pravo dobro uradjen. Ja imam stari model koji ne konta direktorije, ali ovi novi su valjda i to rijesili.