Usb kablovi

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
duffy_duck

#1 Usb kablovi

Post by duffy_duck »

Pozdrav forumaši da li mi mozete pomoci u vezi jedne stvari?. Da li znate koje radnje imaju najkvalitetniji usb kabal ali koji podrzava fast charging( brzo punjenje)
Kupovao sam dosad na 50 60 usb kablova ali ni jedan mi se nije svidio. Jel nije kvalitetan i brzo se pokvari onaj ulaz
adsubzero

#2 Re: Usb kablovi

Post by adsubzero »

duffy_duck wrote:Pozdrav forumaši da li mi mozete pomoci u vezi jedne stvari?. Da li znate koje radnje imaju najkvalitetniji usb kabal ali koji podrzava fast charging( brzo punjenje)
Kupovao sam dosad na 50 60 usb kablova ali ni jedan mi se nije svidio. Jel nije kvalitetan i brzo se pokvari onaj ulaz
Anker, ali su skupi.
Od drugih brendova kome bih dao povjerenje su recimo blitzwolf, aukey, nillkin. To su od ovih sto sam probao i nisam imao problema. Ponajbolji mozda blitzwolf.
duffy_duck

#3 Re: Usb kablovi

Post by duffy_duck »

adsubzero wrote: Anker, ali su skupi.
Od drugih brendova kome bih dao povjerenje su recimo blitzwolf, aukey, nillkin. To su od ovih sto sam probao i nisam imao problema. Ponajbolji mozda blitzwolf.
Blitzwolf koliko je on ? Para
adsubzero

#4 Re: Usb kablovi

Post by adsubzero »

duffy_duck wrote:
adsubzero wrote: Anker, ali su skupi.
Blitzwolf koliko je on ? Para
Pa nisi rekao konkretno kakav ti treba. Usb-c to c, usb-c to usb-a, micro usb?
Uglavnom potrazi na aliexpress.
Post Reply