Pozdrav forumaši da li mi mozete pomoci u vezi jedne stvari?. Da li znate koje radnje imaju najkvalitetniji usb kabal ali koji podrzava fast charging( brzo punjenje)
Kupovao sam dosad na 50 60 usb kablova ali ni jedan mi se nije svidio. Jel nije kvalitetan i brzo se pokvari onaj ulaz
Usb kablovi
Moderator: Benq
-
adsubzero
#2 Re: Usb kablovi
Anker, ali su skupi.duffy_duck wrote:Pozdrav forumaši da li mi mozete pomoci u vezi jedne stvari?. Da li znate koje radnje imaju najkvalitetniji usb kabal ali koji podrzava fast charging( brzo punjenje)
Kupovao sam dosad na 50 60 usb kablova ali ni jedan mi se nije svidio. Jel nije kvalitetan i brzo se pokvari onaj ulaz
Od drugih brendova kome bih dao povjerenje su recimo blitzwolf, aukey, nillkin. To su od ovih sto sam probao i nisam imao problema. Ponajbolji mozda blitzwolf.
-
duffy_duck
#3 Re: Usb kablovi
Blitzwolf koliko je on ? Paraadsubzero wrote: Anker, ali su skupi.
Od drugih brendova kome bih dao povjerenje su recimo blitzwolf, aukey, nillkin. To su od ovih sto sam probao i nisam imao problema. Ponajbolji mozda blitzwolf.
-
adsubzero
#4 Re: Usb kablovi
Pa nisi rekao konkretno kakav ti treba. Usb-c to c, usb-c to usb-a, micro usb?duffy_duck wrote:Blitzwolf koliko je on ? Paraadsubzero wrote: Anker, ali su skupi.
Uglavnom potrazi na aliexpress.