ne citas, ali ipak donosis zakljucke o meni. Jebote na koga me to podsjecakike wrote:Prestao sam te davno čitati![]()
Načitao sam se o bratstvu i jedinstvu i izjednačavanju krivnje dovoljno.
Od tada sam sretan čo ek![]()
Tu sreću preporučujem i ostalima, jer vidim da te svi gotive
Usanovic - izjava :(
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mostarac
-
Zvjezdica_M
HAHAHHAHAHAHAHakike wrote:Nisam ni Plavšičkinu knjigu pročitao, zamisli, i znam da je smeće
ova ti je dobra hihi
-
Zvjezdica_M
ma ko ce ga znati sa ovim iz saveza... nego, sta cemo mi jadni bez barbareza??
-
Lady_Godiva
Da ga sretnem na ulici - PLJUNULA BIH GA U LICE. Sram ga bilo. Kretencina jedna!

- alphonse kauders
kaže jedna lady...Lady_Godiva wrote:Da ga sretnem na ulici - PLJUNULA BIH GA U LICE. Sram ga bilo. Kretencina jedna!![]()
![]()
![]()
![]()
Podržavam!!
- helo
MUNIB UŠANOVIČ je jedan veliki alkoholičar kojem nije mjesto u BH reprezentaciji, i gluposti i nebuloze priča. Treba ga pod hitno kikati iz repke. Jer neprjatelji unutar naše reprezentacije nisu nam potrebni!!!! Puna nam je kurac cjeli život domači glupana i izdajica, i ljudi koji bi za flašu viskija prodali sve naše sveto.
-
xape
trebaju se skupiti svi navijaci iz svih gradova,pred nogomentni savez i bukvalno ih fizicki istjeratihelo wrote:MUNIB UŠANOVIČ je jedan veliki alkoholičar kojem nije mjesto u BH reprezentaciji, i gluposti i nebuloze priča. Treba ga pod hitno kikati iz repke. Jer neprjatelji unutar naše reprezentacije nisu nam potrebni!!!! Puna nam je kurac cjeli život domači glupana i izdajica, i ljudi koji bi za flašu viskija prodali sve naše sveto.
- dizZaster
#37 Re: Usanovic - izjava :(
Oštre reakcije na izjavu generalnog sekretara NSBiHxape wrote:na sportskom pregledu FTV-a ,kaze (parafraziram) "nasi navijaci su bili isti kao i navijaci koji su ih brutalno napali,jer su uzvratili na napade" i kao mogli se i utakmica prekinuti samo da su nasi trpili jos malo batina
pa nama su Zenicu dva puta branili radi mnogo manjih stvari a da ne napominjem da nijednom navijacu SCG nije falila dlaka sa glave kada su gostovali u Sarajevu
dokle vise trpiti ovakve kretene u NSBiH
ako je tema ponovljena ili sta ja znam nek je moderator izbrise
HADŽIHAFIZBEGOVIĆ: UŠUNOVIĆU, ZAR SE I 1992. NISMO TREBALI BRANITI
Kao građanin i navijač koji vatreno bodri bh. reprezentaciju već deset godina, a ne kao savjetnik federalnog premijera Ahmeta Hadžipašića, šokiran izjavom generalnog sekretara NSBiH Muniba Ušanovića, našoj redakciji jučer se obratio Emir Hadžihafizbegović.
Sumnjiva organizacija
- Izjava da su naši navijači krivi isto kao i fašisti koji su ih brutalno napali na Marakani jedna je od najnemoralnijih u posljednjih deset godina. Ako u ponedjeljak ne bude smijenjen, onda je NSBiH ideološki vrlo sumnjiva organizacija. Nešto ogavnije i drskije nisam čuo u posljednjih nekoliko godina - rekao je Hadžihafizbegović.
Prema njegovim riječima, Ušanović je "direktno poručio da se ni 1992. godine nismo trebali braniti već pustiti četnike da nas pobiju te tako završe posao koji je isplaniran u Akademiji srpskih nauka i umjetnosti".
- Ako se javno ne izvini našim navijačima, Ušanoviću bi se u narednih nekoliko dana trebalo zahvaliti ne samo na obavljanju funkcija u NSBiH već i u sportu uopće. Neka ne misli da smo budale. U njegovoj izjavi prepoznali smo naredbu Milana Jelića - rekao je Hadžihafizbegović.
Naši heroji
"Zgrožen izjavom" je i član Izvršnog odbora NSBiH Semir Temim, koji je bio na utakmici u Beogradu.
- Sve vrijeme sam gledao šta se dešava sa našim herojima. Nije im bilo spasa nego da se stolicom pokriju po glavi. Njihova reakcija je krenula mnogo kasnije. Trebalo je izdržati sve što je na njih bačeno - rekao je Temim.
Doživotne ulaznice
Hažihafizbegović i Temim jučer su bili jedinstveni u stavu da navijači koji su bodrili našu reprezentaciju u Beogradu trebaju dobiti doživotnu počasnu propusnicu za sve utakmice bh. reprezentacije. /Avaz Aj. DELIĆ/
-
Lady_Godiva
Hvala lijepo na obavijesti kada i gdje se seta, ali sam mu rekla sve sto sam imala, doduse bez psovki na press konferenciji koja se nedavno odrzala. Ne radim u sportskoj redakciji, al sam maksuz otisla na tu pressicu da mu svasta kazem i sto je najljepse - nisam bila jedina!
- Brando
sinoc kod senada na cd-u bio usanovic... ne znam ko je gledao ko nije al ja sam se izivciro ko nikad...pljunucu ga kad ga vidim na cesti...
nakon sto je senad napravio uvod i rekao da je ovaj majmun bio u beogradu i potpisao nekakvu zajednicku izjavu sa fssicg... kaze senad pa munibe jadan ne bio sta ces ti u beogradu...ovaj suti ko kreten desetak sekundi ne zna bil pobjego ili propo u zemlju...
i tako dalje... najveci kreten u istoriji koji se pojavio na nekom mediju...u po frke kad ga je senad razvuko i izbruko ko niko tipa ti munibe imas tremu od javnih nastupa i nemas znanja dovoljno pa te je lako unistiti pitanjima za dvije minute...kaze munib (koji se inace znojio ko da je u sauni...valjda od brlje koju je cugno prije svog velicanstvenog nastupa) elem kaze munib onako inteligentno...nemoj mene molim te nisam ja ovo ono...

MUNIBE IDI BACI SE SA BOSMALA I POVEDI SVOJE SEFOVE... DA KONACNO URADIS NESTO DOBRO ZA COVJECANSTVO!!!!
nakon sto je senad napravio uvod i rekao da je ovaj majmun bio u beogradu i potpisao nekakvu zajednicku izjavu sa fssicg... kaze senad pa munibe jadan ne bio sta ces ti u beogradu...ovaj suti ko kreten desetak sekundi ne zna bil pobjego ili propo u zemlju...
i tako dalje... najveci kreten u istoriji koji se pojavio na nekom mediju...u po frke kad ga je senad razvuko i izbruko ko niko tipa ti munibe imas tremu od javnih nastupa i nemas znanja dovoljno pa te je lako unistiti pitanjima za dvije minute...kaze munib (koji se inace znojio ko da je u sauni...valjda od brlje koju je cugno prije svog velicanstvenog nastupa) elem kaze munib onako inteligentno...nemoj mene molim te nisam ja ovo ono...
MUNIBE IDI BACI SE SA BOSMALA I POVEDI SVOJE SEFOVE... DA KONACNO URADIS NESTO DOBRO ZA COVJECANSTVO!!!!
- Chopper_Horrace
Noc prije Senada je bio na H.A.O.S.-u (sportska emisija na NTV Hayat) i kaze kreten ko isao je preko Beograda za CIrih jer mu je karta 300 eura jeftinija nego preko Zagraba, s tim sto je u Beogradu morao da ceka 8 sati na presjedanje u drugi avion ya Cirih, pa kaje otiso malo do ambasade ko eto slucajno tamo dgovorio sastanak sa generalnim sekretarom FSSCiG....
I na kraju se razmahao nekim papirom tj izvjestajem koji je dostavio FIFI i kaze svi se slozili sa tim izvjestajem od nasih novinara pa do fanaticosa, pa do nase g rpedsjednika fudbalskog saveza...
jutros gledam vijestii intervju sa nekim nasim novinarima kao i sa predsjednikom fudbalskog saveza i svi kazu da to nikad nisu vidjeli niti procitali....
I na kraju se razmahao nekim papirom tj izvjestajem koji je dostavio FIFI i kaze svi se slozili sa tim izvjestajem od nasih novinara pa do fanaticosa, pa do nase g rpedsjednika fudbalskog saveza...
jutros gledam vijestii intervju sa nekim nasim novinarima kao i sa predsjednikom fudbalskog saveza i svi kazu da to nikad nisu vidjeli niti procitali....
-
Belminator
Ma Munib je samo marioneta. Iz saveza ga vjerovatno potkupe samim mjestom na kojem sjedi, kojim litrom ljute i eventualno kakvom maloljetnom kurvom jer pijandura ti je najgori tip covjeka taj bi i mater prodao za tako nesto a kamo li vlastiti obraz, uostalom i nema ga, da ima obraza ponasao bi se kao porodican covjek u onim godinama. Dakako da Munibu kao degeneriku nije mjesto u NSBiH ali i ako ode ne brinite naci ce oni drugog Muniba. Cak i goreg Muniba koji ce za razliku od ovog smoklje biti namazaniji i nece se provaljivati u medijima. Ne znam samo zasto Senad nije nastavio sinoc onaj bi definitivno pao, naceo ga je... vec je i rekao kada je Senad mu odbrusio da se celnici kriju iza njegovih leđa; ima tu istine Senade... samo je trebao dalje nastaviti i on bi se izlajao. Dakle riba smrdi od glave, pa tako da treba se pokupiti vrh u paketu sa sekretarom Usanovicem, i dovesti nase asove pa cemo se makar plasirati na prvenstvo ako nista drugo, jer imamo mi sasvim solidne igrace za tako nesto... Ne smije ni zamisliti kako se Platini, Bekenbauer i drugi asovi koji bilo da sjede u FIFI bilo da predstavljaju saveze svojih zemalja smiju kada im dođu na sastanke ovi levati koji nemaju nikakvu fudbalsku karijeru. Sigurno da bi nas i oni drugacije posmatrali kada bi nas predstavljali, hajde ne treba Osim iskreno mi se je i on popeo na neku stvar sa svojim preseravanjem kao i onaj supak Vaha, ali recimo Pape, Katalinski, Ristic, Mesa...
-
Prenj
Slazem se, Usanovica treba smijeniti i protjerati iz zemlje.
Istovremeno, nije mi jasno zasto ste svi spremni da dizete bunu samo zbog fudbala?
Svjedoci smo besramne pljacke drzave - prodaje/poklona Energopetrola Hrvatskoj.
I svi sutite, hebe vas se za to.
Zbog takvog stava i jesu nas zajahali Usanovic i njemu slicni.

Istovremeno, nije mi jasno zasto ste svi spremni da dizete bunu samo zbog fudbala?
Svjedoci smo besramne pljacke drzave - prodaje/poklona Energopetrola Hrvatskoj.
I svi sutite, hebe vas se za to.
Zbog takvog stava i jesu nas zajahali Usanovic i njemu slicni.
-
Belminator
Ma u to nema sumnje kakva drzava takav je i sport u njoj. Nisu zalud stari Rimljani govorili narodu daj hljeba i igara, i onda vjerovatno tu slijedi nastavak u smislu mozemo raditi sta hocemo no narod zaboli nasli smo im zabavu gdje ce lijeciti svoje frustracije. Zadovoljit ce se npr. gledanjem nesto drugacije prehrane velikih macaka, opet po leđima sirotih gladijatora, a imaju i hljeba, nisu gladni. E sad zamisli koliki su nitkovi ovi sto nas vode nedaju nam ni hljeba ni igara...