USA fan page

Post Reply
MyTao

#2801 Re: USA fan page

Post by MyTao »

L u c i f e r wrote:
MyTao wrote:
Jimmy McNulty wrote:98% slučajeva kada u Americi policajac koristi vatreno oružje je opravdano. 2% su uglavnom grozne omaške tipa taj iz Luizijane ili onda čak onaj crnac što je snimljen film po njegovoj priči (Fruitvale Station). Sestra mi živi u USA i vjerujte kad osoba puna ljubavi, topline i saosjećanja kaže "dabogda ih policija izrokala što više" da to ne govori dovoljno nego i previše o mentalitetu velikog broja afroamerikanaca...
Hmmm... osoba puna ljubavi zeli da policija roka afroamerikance. tesko onom ko osjeti tu ljubav.
jbg teško i onom ko osjeti ljubav tih afroamerikanaca...
Ne mogu da vjerujem da je 2016 a citam ove stvari... da nije tuzno bilo bi smijesno. Ti vjerovatno nikada nisi ni popricao sa jednim afroamerikancem, a tako razmisljas... tuzno stvarno. Posebno jer takvo razmisljanje dovodi do sranja..
L u c i f e r

#2802 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

MyTao wrote: Ne mogu da vjerujem da je 2016 a citam ove stvari... da nije tuzno bilo bi smijesno. Ti vjerovatno nikada nisi ni popricao sa jednim afroamerikancem, a tako razmisljas... tuzno stvarno. Posebno jer takvo razmisljanje dovodi do sranja..
čini mi se da me pogrešno shvataš

nemam ja ništa protiv afroamerikanaca niti crnaca, kao što nemam protiv npr srba

ali kao što imam protiv npr četnika, tako imam i protiv afroameričnih gangova, džankija i pankova
Fudo387

#2803 Re: USA fan page

Post by Fudo387 »

L u c i f e r wrote:
Fudo387 wrote:Ne postoji ni jedan grad, ili dio grada, u kojem su vecina a da ga nisu pretvorili u jebeni geto.
Nece u skolu, nece da radi, nece da misli, ma nice nista...i onda se zali kako ga sistem ugrozava jer je crnac?
Ovo naravno ne vazi za sve, ali ogromna vecina je totalno budalasta.
evo

ljudi mu hiljadu puta kažu baci pištolj, jok on kao gangsta

http://www.liveleak.com/view?i=246_1467927938
Ma nece sa njima da ima posla ni uspjesan crnac. Koliku su samo frku digli kad im je Bill Cosby odrzao predavanje, zamolio ih da ne ubijaju, da ne kradu, da se skoluju, da ne prave desetero djece za koje ih kasnije boli kita i privale ih na welfare...to je bio javni linch, ja sam mislio da ce mu glavu otfikarit.
Isto je prosao i Charles Barkley.
Mozes ti qrcu svirat, to je neka cudna furka, izgubljeni slucajevi.
Goni u pm, kloni se kretena i moli Boga da ne natrapas na kakvog zaosinutog prodavaca piratskih CD-ova kad mu nestane para za cracka.
MyTao

#2804 Re: USA fan page

Post by MyTao »

L u c i f e r wrote:
MyTao wrote: Ne mogu da vjerujem da je 2016 a citam ove stvari... da nije tuzno bilo bi smijesno. Ti vjerovatno nikada nisi ni popricao sa jednim afroamerikancem, a tako razmisljas... tuzno stvarno. Posebno jer takvo razmisljanje dovodi do sranja..

nemam ja ništa protiv afroamerikanaca niti crnaca, kao što nemam protiv npr srba

ali kao što imam protiv npr četnika, tako imam i protiv afroameričnih gangova, džankija i pankova
U Americi postoje gangovi iz svake rase, Kinezi drze pola Kalifornije, bjelci svako malo sjebu po citav grad negdje na Jugu... itd itd... Ako si vec protiv gangova onda tako reci, afroamerikanac nije gang, to je grupa ljudi koji su i doktori, inzinjeri, radnici u fabrici, zubari... pa presjednik drzave je afroamerikanac.... to se ne postize tako sto si dio jednog ganga.

Postoji razlog zasto crnci zive tako kako zive, i vjeruj mi... znam da je tesko to svatiti za neke, ali nema veze sa njihovom genetikom, Hitler ipak nije bio u pravu... Ovdje se pljuju ljudi sto se nisu digli iznad, a ne zaju da ne tako davno, ustvari djedovi i nane mnogih se sjecaju ropstva... A sta se desilo posle, i sta se desava danas je prica za sebe...

Pozeljeti smrt ljudima jer si dosao iz Bosne i zivis tu 20 godina i mislis da si ugrabio svu pamet svijeta jer vidis kad se neka djeca rokaju na ulici je zastrasujuce... Nije nista crno i bijelo.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#2805 Re: USA fan page

Post by Jimmy McNulty »

Sad stvarno nije red da pričam o sestri i njenim djelima, humanitarinim akcijama koje je pokrenula i redovno pokreće iz USA, nije možda najbolje ni da pišem o tome šta je sve njena tamo porodica doživjela od ovih geto crnaca ali eto ako mislite da ja pretjerujem i uveliko kenjam pitajte naše ljude tamo u većim gradovima šta iskreno misle o afroamerikancima ali bez straha od osude pa ćete vidjet kad vam ljudi otvore dušu.

Ovo nikako nije napad na rasu nego na jedan dobar dobar dio te zajednice koja jednostavno ne želi ništa osim kriminala i thug lifea i zato uglavnom završavaju kako završavaju. Ne odobravam ubistva ni tih crnaca sve dok oni ne ugroze tuđi ili život službene osobe... a to se dešava jako često nažalost.
klaki

#2806 Re: USA fan page

Post by klaki »

meni je drug (crnac) ovako rekao, doduse on je englez zivi u londonu. imas crnce i crncuge, moli boga da ne naidjes na grupu crncuga. eto on je crnac normalan covjek skroz, pa ga ja presrela hrpa "crncuga" u sred bijela dana i otela mu sve, mescini su ga i prebili, jos je london opet pitomiji sto se tice toga.

vjerujem da je u americi situacija i gora u odredjenim regijama

#BLM pokret je usrao sa ovim

Imali su dobru sansu da podrze svoj pokret sa svirepim ubistvom onog covjeka u autu koji je najavio da ima pistolj i dozvolu za nosenje, pa ubijen iz cista mira. al jok bolje podrzavati ubistva policajaca
Last edited by klaki on 08/07/2016 13:22, edited 1 time in total.
MyTao

#2807 Re: USA fan page

Post by MyTao »

Jimmy McNulty wrote:Sad stvarno nije red da pričam o sestri i njenim djelima, humanitarinim akcijama koje je pokrenula i redovno pokreće iz USA, nije možda najbolje ni da pišem o tome šta je sve njena tamo porodica doživjela od ovih geto crnaca ali eto ako mislite da ja pretjerujem i uveliko kenjam pitajte naše ljude tamo u većim gradovima šta iskreno misle o afroamerikancima ali bez straha od osude pa ćete vidjet kad vam ljudi otvore dušu.

Ovo nikako nije napad na rasu nego na jedan dobar dobar dio te zajednice koja jednostavno ne želi ništa osim kriminala i thug lifea i zato uglavnom završavaju kako završavaju. Ne odobravam ubistva ni tih crnaca sve dok oni ne ugroze tuđi ili život službene osobe... a to se dešava jako često nažalost.
ovo je osjetljivo jer ti se radi o sestri, ne kazem da je losa osoba, mozda je izrevoltirana necim bila pa tako rekla... ali moras se sloziti da je pogresno tako nesto reci. U svakoj rasi postoje dobri i losi ljudi... kada sretnes lose vazno je ostati otvorenog uma da nisu svi takvi... ja sam imao i losih i dobrih susreta i sa crncima, i bijelcima i ostalim... Vecina tih ljudi su dobri ljudi, koji kao i svi ostali zele bolje za sebe i svoje.

Ubistva se desavaju upravo zbog ovog stereotipa da su crnci divljaci uvijek spremni da ubiju... ne kazem da se policija probudi i ide traziti crnca za ubiti... ali dao sam primjer gdje bjelci pucaju jedno na drugu policija nista... da su kojim slucajem bili crnci nebi pitali nista, vec bi ih ubili zbog straha koje stvaraju ljudi... Nije zivot film jbt u kojem je svaki crnac ubica...
L u c i f e r

#2808 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

MyTao wrote:
L u c i f e r wrote:

U Americi postoje gangovi iz svake rase, Kinezi drze pola Kalifornije, bjelci svako malo sjebu po citav grad negdje na Jugu... itd itd... Ako si vec protiv gangova onda tako reci, afroamerikanac nije gang, to je grupa ljudi koji su i doktori, inzinjeri, radnici u fabrici, zubari... pa presjednik drzave je afroamerikanac.... to se ne postize tako sto si dio jednog ganga.

Postoji razlog zasto crnci zive tako kako zive, i vjeruj mi... znam da je tesko to svatiti za neke, ali nema veze sa njihovom genetikom, Hitler ipak nije bio u pravu... Ovdje se pljuju ljudi sto se nisu digli iznad, a ne zaju da ne tako davno, ustvari djedovi i nane mnogih se sjecaju ropstva... A sta se desilo posle, i sta se desava danas je prica za sebe...

Pozeljeti smrt ljudima jer si dosao iz Bosne i zivis tu 20 godina i mislis da si ugrabio svu pamet svijeta jer vidis kad se neka djeca rokaju na ulici je zastrasujuce... Nije nista crno i bijelo.
relativiziraš i pametuješ bezze

porediti crnačke i azijske bande u usa je smiješno i pokazatelj je nepoznavanja materije

želim smrt svakom ko ubija nedužne ljude bilo gdje, u bosni ili usa, bilo koje nacije ili boje bio
MyTao

#2809 Re: USA fan page

Post by MyTao »

klaki wrote:meni je drug (crnac) ovako rekao, doduse on je englez zivi u londonu. imas crnce i crncuge, moli boga da ne naidjes na grupu crncuga. eto on je crnac normalan covjek skroz, pa ga ja presrela hrpa "crncuga" u sred bijela dana i otela mu sve, mescini su ga i prebili, jos je london opet pitomiji sto se tice toga.

Imali su dobru sansu da podrze svoj pokret sa svirepim ubistvom onog covjeka u autu koji je najavio da ima pistolj i dozvolu za nosenje, pa ubijen iz cista mira. al jok bolje podrzavati ubistva policajaca
Pa to samo potvrdjuje da postoje dobri i losi, kao u svakoj rasi... Moliti boga treba da ne naletis na lose, nevazno kojoj rasi pripadali... ima na youtube, kada budem imao vise vremena postavit cu pa da vidis sta rade bjelci kada se skupa i napiju.;)

Ljudi se plase nepoznatog, mediji su od crnaca napravili gengstere, iako je to recimo nesto sto su proizveli bjelci...
L u c i f e r

#2810 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

klaki wrote:meni je drug (crnac) ovako rekao, doduse on je englez zivi u londonu. imas crnce i crncuge, moli boga da ne naidjes na grupu crncuga. eto on je crnac normalan covjek skroz, pa ga ja presrela hrpa "crncuga" u sred bijela dana i otela mu sve, mescini su ga i prebili, jos je london opet pitomiji sto se tice toga.

suma sumarum :thumbup:
L u c i f e r

#2811 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

dupli
MyTao

#2812 Re: USA fan page

Post by MyTao »

L u c i f e r wrote:

porediti crnačke i azijske bande u usa je smiješno i pokazatelj je nepoznavanja materije

želim smrt svakom ko ubija nedužne ljude bilo gdje, u bosni ili usa, bilo koje nacije ili boje bio
ozbiljno? crnacke bande su nula za azijske... informisi se malo.

Ti nisi rekao zelis smrt onima koji ubijaju, rekao si zelis smrt afroamerikancima.
Fudo387

#2813 Re: USA fan page

Post by Fudo387 »

MyTao wrote:

Pa to samo potvrdjuje da postoje dobri i losi, kao u svakoj rasi... Moliti boga treba da ne naletis na lose, nevazno kojoj rasi pripadali... ima na youtube, kada budem imao vise vremena postavit cu pa da vidis sta rade bjelci kada se skupa i napiju.;)

Ljudi se plase nepoznatog, mediji su od crnaca napravili gengstere, iako je to recimo nesto sto su proizveli bjelci...
Mediji od crnaca napravili gangstere? :lol:
Sta, CNN svakog vikenda pobije 100 ljudi u Chicagu?
L u c i f e r

#2814 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

MyTao wrote:
L u c i f e r wrote:

ozbiljno? crnacke bande su nula za azijske... informisi se malo.

Ti nisi rekao zelis smrt onima koji ubijaju, rekao si zelis smrt afroamerikancima.
informiši se ti, meni se ne da roviti po statistikama da ti dokazujem bilo šta, niti imam potrebe

de ne laži sam sebe bolan, mislio da si pametniji, dajder taj moj citat gdje sam to rekao
MyTao

#2815 Re: USA fan page

Post by MyTao »

Fudo387 wrote:
MyTao wrote:

Eh da je sve tako crno i bijelo zivot bi bio puno laksi zar ne?

Niko ne spori da postoji problem, ali on je dublji od toga da "crnci vole da ubijaju"... Za svakog gengstera postoji pozitivna licnost. Pa udju u jednu bolnicu u SAD-u neces se iznenaditi ako vidis da je sestrica crnkinja, ako je doctor crnac... postoje pozitivne price, ali ti, i policija to ne zelite svatiti pa dolazi do pucanja svaki put kada vidis crnca... zbog STRAHA, ne zbog rasizma... ljudi se plase.

vidis kako pisu ovi nasi bosanci koji crnce poznaju samo preko filma... pricaju o niima kao da se radi o zivotinjama iz zoloskog vrta. Ja licno poznajem crnce koji su doktori, zubari, inzinjeri... i vidim iz prve ruke kako drugi gledaju na njih a kako na mene iako radimo isti posao (mislim na ljude koji ih ne poznaju). Ja kada vozim nikada nismo zaustavljeni... kada se vozim sa kolegom inzinjerom koji je crnac policija nas zaustavi po tri puta dok dodjemo negdje... sve zbog straha.
MyTao

#2816 Re: USA fan page

Post by MyTao »

L u c i f e r wrote:
informiši se ti, meni se ne da roviti po statistikama da ti dokazujem bilo šta, niti imam potrebe

de ne laži sam sebe bolan, mislio da si pametniji, dajder taj moj citat gdje sam to rekao
E jbg Lucifer :) cim budem imao vremena pokazat cu ti ko vlada u Californiji recimo... crnacke bande su neorganizovane, tu se ne zna ko pije a ko placa, ti ljudi provedu zivot u jednom kvartu i umro a da nikada nisu izasli iz tog kvarta... za organizovani criminal najjaci su latinosi, bjelci i azijati... Kad si zadnji put cuo za crnca king pina? :) nema ih, to su balavci sa pistoljima koji se ubijaju, prodaju drogu koju dobiju od ovih organizovani i zadnja su rupa na sviralu... naravno ima grupa, ali su nista sprem ovih ostalih.

a slozio si se da afroamerikance (ne one koji ubijaju, nije tako pisalo) treba ubijati na svakom koraku... Mozda is pogresio ali eto idi nazad i vidjet ces kako je tu ruzno zvucalo.
Fudo387

#2817 Re: USA fan page

Post by Fudo387 »

MyTao wrote:
Fudo387 wrote:
MyTao wrote:

Eh da je sve tako crno i bijelo zivot bi bio puno laksi zar ne?

Niko ne spori da postoji problem, ali on je dublji od toga da "crnci vole da ubijaju"... Za svakog gengstera postoji pozitivna licnost. Pa udju u jednu bolnicu u SAD-u neces se iznenaditi ako vidis da je sestrica crnkinja, ako je doctor crnac... postoje pozitivne price, ali ti, i policija to ne zelite svatiti pa dolazi do pucanja svaki put kada vidis crnca... zbog STRAHA, ne zbog rasizma... ljudi se plase.

vidis kako pisu ovi nasi bosanci koji crnce poznaju samo preko filma... pricaju o niima kao da se radi o zivotinjama iz zoloskog vrta. Ja licno poznajem crnce koji su doktori, zubari, inzinjeri... i vidim iz prve ruke kako drugi gledaju na njih a kako na mene iako radimo isti posao (mislim na ljude koji ih ne poznaju). Ja kada vozim nikada nismo zaustavljeni... kada se vozim sa kolegom inzinjerom koji je crnac policija nas zaustavi po tri puta dok dodjemo negdje... sve zbog straha.
Ozbiljno?
Od milon auta na cesti, drotovi zaustavljaju bas tebe jer se vozis u drustvu crnca? Ni manje ni vise vec tri puta?
Sta, krenete na rucak i dok prodjete dva bloka tri puta vas zaustave?
:lol:
L u c i f e r

#2818 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

MyTao wrote:
L u c i f e r wrote:

E jbg Lucifer :) cim budem imao vremena pokazat cu ti ko vlada u Californiji recimo... crnacke bande su neorganizovane, tu se ne zna ko pije a ko placa, ti ljudi provedu zivot u jednom kvartu i umro a da nikada nisu izasli iz tog kvarta... za organizovani criminal najjaci su latinosi, bjelci i azijati... Kad si zadnji put cuo za crnca king pina? :) nema ih, to su balavci sa pistoljima koji se ubijaju, prodaju drogu koju dobiju od ovih organizovani i zadnja su rupa na sviralu... naravno ima grupa, ali su nista sperm ovih ostalih.

a slozio si se da afroamerikance (ne one koji ubijaju, nije tako pisalo) treba ubijati na svakom koraku... Mozda is pogresio ali eto idi nazad i vidjet ces kako je tu ruzno zvucalo.
daj citat il priznaj da si preletio, nemoj naprdivat bezze, nit sam reko nit sam se složio to što si ti mislio da sam ja mislio

ti kao ateist bi trebao više znati o logičkim pogrešakama, a počinio si jednu: jumping to conclusions

al ok je, svi smo ljudi, svima se nekad dešava
dječak sa šibicama

#2819 Re: USA fan page

Post by dječak sa šibicama »

Kod nas se omladina lozi na afroamericke mangupe, Compton Dr. Dre i ta ekipa, snimili film kao oni zrtve policija ih maltretira kme kme, a u svakom mogucem trenutku duvaju travu, smrcu kokain, za pojasom utoka, ali kme kme zlocesta policija nas ne voli jer smo crni kme.
MyTao

#2820 Re: USA fan page

Post by MyTao »

Fudo387 wrote:
Ozbiljno?
Od milon auta na cesti, drotovi zaustavljaju bas tebe jer se vozis u drustvu crnca? Ni manje ni vise vec tri puta?
Zar su detalji bitni? druzim se sa ljudim izvan posla... i nisam rekao da vozim ja, vec oni. Recimo kada idemo na put od nekih 200 mile to se desi.

Ne znam ja koliko vozis i gdje zivis, ali postoje mjesta kroz koje kada ides, zaustavite policija i kaze da se gubis iz tog grada... ti ako mislis da je sve bajno u Americi varas se...
L u c i f e r

#2821 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

MyTao

#2822 Re: USA fan page

Post by MyTao »

L u c i f e r wrote:
daj citat il priznaj da si preletio, nemoj naprdivat bezze, nit sam reko nit sam se složio to što si ti mislio da sam ja mislio

ti kao ateist bi trebao više znati o logičkim pogrešakama, a počinio si jednu: jumping to conclusions

:D

Ovo sam ja napisao:

Hmmm... osoba puna ljubavi zeli da policija roka afroamerikance. tesko onom ko osjeti tu ljubav.
Ovako si ti odgovorio

Jbg, mozes spinovati kako hoces, i mozda stvarno nisi mislio na cijelu jednu grupu, ali si se slozio sa osobom koja jeste, na koju sam ja reagirao...
Fudo387

#2823 Re: USA fan page

Post by Fudo387 »

MyTao wrote:
Fudo387 wrote:
Ozbiljno?
Zar su detalji bitni? druzim se sa ljudim izvan posla... i nisam rekao da vozim ja, vec oni. Recimo kada idemo na put od nekih 200 mile to se desi.

Ne znam ja koliko vozis i gdje zivis, ali postoje mjesta kroz koje kada ides, zaustavite policija i kaze da se gubis iz tog grada... ti ako mislis da je sve bajno u Americi varas se...
Oj hljebu... :lol:
Nikad mi se nista slicno nije desilo, a da sam na tvom mjestu ja bih mu rekao, jaro ne ulazi mi u auto. :D
Pretjerujes, al' bas.
L u c i f e r

#2824 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r »

MyTao wrote:
L u c i f e r wrote:

:D

Ovo sam ja napisao:

Ovako si ti odgovorio

Jbg, mozes spinovati kako hoces, i mozda stvarno nisi mislio na cijelu jednu grupu, ali si se slozio sa osobom koja jeste, na koju sam ja reagirao...
jbg ti preskačeš riječi kad čitaš haman
MyTao

#2825 Re: USA fan page

Post by MyTao »

L u c i f e r wrote:ako laže lucifer, ne laže rog

Image
https://en.wikipedia.org/wiki/Race_and_ ... ted_States
Nije sve crno i bijelo moj Lucifer :) Kao sto sam ti vec napisao... crnci idu u zatvor jer su zadnja rupa na sviralu, za kesicu marihuana... dok bjelac siluje curu na collegu i prodje sa opomenom (http://www.cnn.com/2016/06/06/us/sexual ... -stanford/)
Post Reply