USA fan page

daddy-kool
Posts: 9257
Joined: 30/07/2012 12:45

#26 Re: USA fan page

Post by daddy-kool » 23/12/2014 10:49

Cilj teme je podjebavanje proruskih elemenata. :D

Nego jedno pitanje za iste, da li vi zaista stojite iza svojih uvjerenja, pa npr učite ruski jezik ili nešto slično?
Ili je to ipak neki (mladalački) bunt?


User avatar
japin_mutapi
Posts: 10032
Joined: 11/06/2011 19:00
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#27 Re: USA fan page

Post by japin_mutapi » 23/12/2014 10:52

Jo vladimira ... sve nesto jak opasan za#eban a obuma ga prca sasvih strana
Jos mu prije nekoliko dana kaze da je slab sahista a vlado izmislio sah

Đeš niže

User avatar
Šveđanin
Posts: 5649
Joined: 13/06/2013 00:19

#28 Re: USA fan page

Post by Šveđanin » 23/12/2014 11:00

Odlika malih naroda je da se redovno uživljavaju u borbu svjetskih sila zdušno navijajući za neki tabor. Jedina gora stvar je kad neko kaže kako mu je neki drugi narod bratski.. to ne postoji. Sve ovo što danas radi amerika na svjetskoj sceni, to bi radila Rusija.. da može, ali izgleda ne može. Bosna je za oba tabora sitna boranija, obični kusur u njihovoj borbi.. značaj nula.

Vidio sam i američku bijedu, strašna jeste ali ako vam šta znači ruska bijeda je 3x gora.

User avatar
Helena2014
Posts: 1191
Joined: 22/09/2014 11:08

#29 Re: USA fan page

Post by Helena2014 » 23/12/2014 11:12

Image
Američka odluka da donese zakon o sankcijama protiv Rusije i planovi Ukrajine da odustane od svog neutralnog statusa radi mogućeg članstva u NATO iziskivaće odgovarajuću reakciju Rusije, napisao je
danas ruski premijer Dmitrij Medvedev na Fejsbuku.

Američki predsednik Obama je potpisao antiruski zakon kojim se svaki predsednik SAD ovlašćuje da u bilo kom trenutku uvede sankcije Rusiji, što će trovati odnose Rusije sa Amerikom narednih decenija, istakao je Medvedev.

Ukrajinski predsednik Porošenko je izneo pred skupštinu te zemlje predlog zakona kojim bi Ukrajina odustala od svog vanblokovskog statusa, odnosno u suštini aplicirala za prijem u NATO, što bi ovu zemlju učinilo potencijalnim neprijateljem Rusije, navodi premijer Medvedev.

"Obe ove odluke imaće izuzetno žalosne posledice i naša zemlja će na njih morati da reaguje", zaključuje Medvedev.

User avatar
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Posts: 40117
Joined: 09/05/2013 13:56
Location: ...da ti pricam prstima..kad padne haljina...

#30 Re: USA fan page

Post by _BataZiv_0809 » 23/12/2014 11:21

Šveđanin wrote:Odlika malih naroda je da se redovno uživljavaju u borbu svjetskih sila zdušno navijajući za neki tabor. Jedina gora stvar je kad neko kaže kako mu je neki drugi narod bratski.. to ne postoji. Sve ovo što danas radi amerika na svjetskoj sceni, to bi radila Rusija.. da može, ali izgleda ne može. Bosna je za oba tabora sitna boranija, obični kusur u njihovoj borbi.. značaj nula.

Vidio sam i američku bijedu, strašna jeste ali ako vam šta znači ruska bijeda je 3x gora.
Druze, govorim u soptsveno ime: volim Rusiju zbog: Dostojevskog, Tolstoja, Gogolja, Čajkovskog, Lenjina, Belke Strelke i ruskih zena, cija me je pripadnica ucinina muskarcem :D

Nisu nam braca ni jedni ni drugi, a Amerika ce nas hladno prodat kad joj bude interes.

Ali imam pravo da vise volim Tolstoja nego Stivena Kinga i da mi se vise svidja Cajkovski od Gersvina :thumbup:

I da Olga Kurlienko je jedina Bondova djevojka koja ga nije dobila od Bonda :oops:

User avatar
jao_situacije
Posts: 17650
Joined: 29/03/2014 19:20

#31 Re: USA fan page

Post by jao_situacije » 23/12/2014 11:51

Meni je drago što je na ovim slikama Bake pokazao koliki je laf i onom papku iz tornja i stožerniku, o laktašenku neću ni da pričam. Momak je u društvu "velikih državnika" i nimalo se nisam postidio kako predstavlja državu barem vizuelno, čovjek baš izgleda kao državnik.
Ja se iskreno ne sjećam kad je ovo bilo i ne znam da sam igdje o ovome čitao ili slušao, kad je ovo bilo ?

User avatar
Helena2014
Posts: 1191
Joined: 22/09/2014 11:08

#32 Re: USA fan page

Post by Helena2014 » 23/12/2014 11:57

jao_situacije wrote:Meni je drago što je na ovim slikama Bake pokazao koliki je laf i onom papku iz tornja i stožerniku, o laktašenku neću ni da pričam. Momak je u društvu "velikih državnika" i nimalo se nisam postidio kako predstavlja državu barem vizuelno, čovjek baš izgleda kao državnik.
Ja se iskreno ne sjećam kad je ovo bilo i ne znam da sam igdje o ovome čitao ili slušao, kad je ovo bilo ?

NATO samit u Velsu, septembar 2014


ImageU svome obraćanju na Samitu istakao

"Kao zemlja koja je od NATO-a dobila značajnu sigurnosnu pomoć, smatramo da je naša odgovornost da aktivno učestvujemo u operacijama kolektivne sigurnosti pod vodstvom NATO-a. Bosna i Hercegovina je mala zemlja s ograničenim resursima, ali vjerujemo da smo napravili vrijedan i kredibilan doprinos NATO misiji u Afganistanu", kazao je Izetbegović.

Izetbegović se u svome obraćanju dotakao i procesa reforme odbrane BiH te podsjetio da je "ovaj kompleksan i tekući proces snažno podržan od NATO-a u cjelini, kao i od njegovih individualnih članica i partnera na bilateralnoj osnovi".

"Reformu odbrane smo pokrenuli da bi omogućili integraciju naše zemlje u NATO. Vodeći princip bila je želja da budemo kredibilan partner NATO-u. To je urodilo plodom, dajući nam sposobnosti za doprinos koje su relevantne za današnje sigurnosno okruženje", pojasnio je Izetbegović i podsjetio na to da je od 2009. do danas 433 pripadnika Oružanih snaga BiH aktivno učestvovalo u ISAF-u, da je bh. pješadijska jedinica osiguravala dansku vojnu bazu u provinciji Helmand.

"Naši vojni policajci izvodili su operacije u partnerstvu s bataljonom vojne policije Sjedinjenih Američkih Država. Vršili smo artiljerijsku i vojno-policijsku obuku afganistanskih nacionalnih sigurnosnih snaga i donirali im značajne količine oružja. Smatramo da je to respektabilan rezultat koji predstavlja dobru osnovu za naš budući doprinos. Želim naglasiti da smo unutar Bosne i Hercgovine svo vrijeme imali puni politički konsenzus za naše učešće u ISAF-u", pojasnio je Izetbegović.

Dodao je da to BiH nije uradila sama nego da je imala veliku podršku i pomoć ali da je još izazova pred BiH.

"Odlučni smo u namjeri da te izazove prevaziđemo i nastavimo biti cijenjen i vrijedan partner NATO-a. Vjerujemo da su naš nastup i naši rezultati pokazali da ciljana podrška manjim partnerima može dati direktne koristi u vidu operativnih sposobnosti za angažman u međunarodnim misijama", poručio je Izetbegović.

Pojasnio je da su Oružane snage BiH kroz angažman u Afganistanu i drugdje postigle institucionalno i profesionalno usavršavanje, razvijajući specijalizirane sposobnosti i kapacitete za podršku međunarodnim mirovnim i sigurnosnim operacijama.

"Ponosni smo što su NATO i drugi međunarodni partneri prepoznali Bosnu i Hercegovinu kao zemlju koja prihvata, razumije i doprinosi sistemu kolektivne sigurnosti. Odlučni smo da nastavimo jačati raspoložive kapacitete da angažujemo napredne sposobnosti u oblastima kao što su uklanjanje eksplozivnih naprava, civilno-vojna saradnja, deminiranje, te inženjerijske i medicinske operacije i aktivnosti", kazao je Izetbegović.
Pojasnio je da je BiH kompleksna zemlja u kojoj postoje različiti unutrašnji stavove o mnogim pitanjima.

Naše prisustvo na ovom samitu, kao i sastav naše delegacije, pokazuju da o ovom pitanju imamo jedinstven stav. Članstvo u NATO-u je naš strateški cilj. Bosna i Hercegovina je država sa složenim ustavno-pravnim poretkom u kojem se sve odluke iz oblasti odbrane i vanjske politike donose konsensuzom", kazao je Izetbegović.

Pojasnio je da u BiH postoji održiv dugoročni konsenzus o provođenju potrebnih aktivnosti za prijem u NATO.

"Taj konsenzus čvrsto je utvrđen u našem Zakonu o odbrani i potvrđen je jednoglasnom odlukom Predsjedništva Bosne i Hercegovine 2008. godine da podnese zahtjev za prijem Bosne i Hercegovine u NATO-ov Akcioni plan za članstvo. Unatoč svim političkim, institucionalnim, ekonomskim i budžetskim izazovima sa kojima smo se suočavali i dalje se součavamo, ostvarili smo stabilan napredak u ispunjavanju naših obaveza prema NATO-u i dostizanju standarda potrebnih za članstvo u NATO-u. Značajni rezultati koje smo postigli u čitavom nizu segmenata rezultirali su unaprjeđenjem ukupnih sposobnosti u našem sistemu odbrane", kazao je Izetbegović.

Tokom proteklih osam godina članstva u NATO Partnerstvu za mir, Bosna i Hercegovina je bila privržen i aktivan partner NATO-a, spremna i sposobna da odigra svoju ulogu.

"Prolazimo kroz složenu transformaciju našeg odbrambenog sektora za čiju punu realizaciju će trebati vremena. Napredak koji smo postigli u ispunjavanju tehničkih ciljeva pokazuje našu predanost i rastući kapacitet za interoperabilnost s NATO saveznicima i partnerima", pojasnio je Izetbegović.

Dodao je da će biti nastavljen angažman u Afganistanu doprinoseći u mjeri u kojoj to dozvoljavaju resursi i sposobnosti – NATO-voj misiji "Odlučna podrška” za obuku, savjetovanje i pomoć afganistanskim nacionalnim sigurnosnim snagama kako bi nastavili graditi kapacitete da u potpunosti preuzmu sigurnost zemlje u svoje ruke.

"Znamo da je ovo mukotrpan zadatak za koji treba vremena i koji se može ispuniti samo putem međusobnog poštivanja i razumijevanja. Pozivamo sve strane u Afganistanu da se uključe u ovaj proces kako bi ostvarili ono što građani Afganistana žele - mir, sigurnost i prosperitet za sebe i za svoju djecu", kazao je Izetbegović u obraćanju na NATO samitu u Velsu.

User avatar
jao_situacije
Posts: 17650
Joined: 29/03/2014 19:20

#33 Re: USA fan page

Post by jao_situacije » 23/12/2014 12:00

Helena2014 wrote:
jao_situacije wrote:Meni je drago što je na ovim slikama Bake pokazao koliki je laf i onom papku iz tornja i stožerniku, o laktašenku neću ni da pričam. Momak je u društvu "velikih državnika" i nimalo se nisam postidio kako predstavlja državu barem vizuelno, čovjek baš izgleda kao državnik.
Ja se iskreno ne sjećam kad je ovo bilo i ne znam da sam igdje o ovome čitao ili slušao, kad je ovo bilo ?

NATO samit u Velsu, septembar 2014

U svome obraćanju na Samitu istakao

"Kao zemlja koja je od NATO-a dobila značajnu sigurnosnu pomoć, smatramo da je naša odgovornost da aktivno učestvujemo u operacijama kolektivne sigurnosti pod vodstvom NATO-a. Bosna i Hercegovina je mala zemlja s ograničenim resursima, ali vjerujemo da smo napravili vrijedan i kredibilan doprinos NATO misiji u Afganistanu", kazao je Izetbegović.

Izetbegović se u svome obraćanju dotakao i procesa reforme odbrane BiH te podsjetio da je "ovaj kompleksan i tekući proces snažno podržan od NATO-a u cjelini, kao i od njegovih individualnih članica i partnera na bilateralnoj osnovi".

"Reformu odbrane smo pokrenuli da bi omogućili integraciju naše zemlje u NATO. Vodeći princip bila je želja da budemo kredibilan partner NATO-u. To je urodilo plodom, dajući nam sposobnosti za doprinos koje su relevantne za današnje sigurnosno okruženje", pojasnio je Izetbegović i podsjetio na to da je od 2009. do danas 433 pripadnika Oružanih snaga BiH aktivno učestvovalo u ISAF-u, da je bh. pješadijska jedinica osiguravala dansku vojnu bazu u provinciji Helmand.

"Naši vojni policajci izvodili su operacije u partnerstvu s bataljonom vojne policije Sjedinjenih Američkih Država. Vršili smo artiljerijsku i vojno-policijsku obuku afganistanskih nacionalnih sigurnosnih snaga i donirali im značajne količine oružja. Smatramo da je to respektabilan rezultat koji predstavlja dobru osnovu za naš budući doprinos. Želim naglasiti da smo unutar Bosne i Hercgovine svo vrijeme imali puni politički konsenzus za naše učešće u ISAF-u", pojasnio je Izetbegović.

Dodao je da to BiH nije uradila sama nego da je imala veliku podršku i pomoć ali da je još izazova pred BiH.

"Odlučni smo u namjeri da te izazove prevaziđemo i nastavimo biti cijenjen i vrijedan partner NATO-a. Vjerujemo da su naš nastup i naši rezultati pokazali da ciljana podrška manjim partnerima može dati direktne koristi u vidu operativnih sposobnosti za angažman u međunarodnim misijama", poručio je Izetbegović.

Pojasnio je da su Oružane snage BiH kroz angažman u Afganistanu i drugdje postigle institucionalno i profesionalno usavršavanje, razvijajući specijalizirane sposobnosti i kapacitete za podršku međunarodnim mirovnim i sigurnosnim operacijama.

"Ponosni smo što su NATO i drugi međunarodni partneri prepoznali Bosnu i Hercegovinu kao zemlju koja prihvata, razumije i doprinosi sistemu kolektivne sigurnosti. Odlučni smo da nastavimo jačati raspoložive kapacitete da angažujemo napredne sposobnosti u oblastima kao što su uklanjanje eksplozivnih naprava, civilno-vojna saradnja, deminiranje, te inženjerijske i medicinske operacije i aktivnosti", kazao je Izetbegović.
Pojasnio je da je BiH kompleksna zemlja u kojoj postoje različiti unutrašnji stavove o mnogim pitanjima.

Naše prisustvo na ovom samitu, kao i sastav naše delegacije, pokazuju da o ovom pitanju imamo jedinstven stav. Članstvo u NATO-u je naš strateški cilj. Bosna i Hercegovina je država sa složenim ustavno-pravnim poretkom u kojem se sve odluke iz oblasti odbrane i vanjske politike donose konsensuzom", kazao je Izetbegović.

Pojasnio je da u BiH postoji održiv dugoročni konsenzus o provođenju potrebnih aktivnosti za prijem u NATO.

"Taj konsenzus čvrsto je utvrđen u našem Zakonu o odbrani i potvrđen je jednoglasnom odlukom Predsjedništva Bosne i Hercegovine 2008. godine da podnese zahtjev za prijem Bosne i Hercegovine u NATO-ov Akcioni plan za članstvo. Unatoč svim političkim, institucionalnim, ekonomskim i budžetskim izazovima sa kojima smo se suočavali i dalje se součavamo, ostvarili smo stabilan napredak u ispunjavanju naših obaveza prema NATO-u i dostizanju standarda potrebnih za članstvo u NATO-u. Značajni rezultati koje smo postigli u čitavom nizu segmenata rezultirali su unaprjeđenjem ukupnih sposobnosti u našem sistemu odbrane", kazao je Izetbegović.

Tokom proteklih osam godina članstva u NATO Partnerstvu za mir, Bosna i Hercegovina je bila privržen i aktivan partner NATO-a, spremna i sposobna da odigra svoju ulogu.

"Prolazimo kroz složenu transformaciju našeg odbrambenog sektora za čiju punu realizaciju će trebati vremena. Napredak koji smo postigli u ispunjavanju tehničkih ciljeva pokazuje našu predanost i rastući kapacitet za interoperabilnost s NATO saveznicima i partnerima", pojasnio je Izetbegović.

Dodao je da će biti nastavljen angažman u Afganistanu doprinoseći u mjeri u kojoj to dozvoljavaju resursi i sposobnosti – NATO-voj misiji "Odlučna podrška” za obuku, savjetovanje i pomoć afganistanskim nacionalnim sigurnosnim snagama kako bi nastavili graditi kapacitete da u potpunosti preuzmu sigurnost zemlje u svoje ruke.

"Znamo da je ovo mukotrpan zadatak za koji treba vremena i koji se može ispuniti samo putem međusobnog poštivanja i razumijevanja. Pozivamo sve strane u Afganistanu da se uključe u ovaj proces kako bi ostvarili ono što građani Afganistana žele - mir, sigurnost i prosperitet za sebe i za svoju djecu", kazao je Izetbegović u obraćanju na NATO samitu u Velsu.
:thumbup:

UnscarD
Posts: 3235
Joined: 27/12/2002 00:00
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#34 Re: USA fan page

Post by UnscarD » 23/12/2014 12:25

Ja mislim da bi ova tema trebala ici na Ljubav&Sex podforum ... :D Salim se , USA su super ...bile. Do Bozica 1913.

Znate li u kojoj drzavi svijeta, drzava ima pravo da vas kao gradjanina te drzave uhapsi i da vas beskonacno dugo drzi pritorenim bez da vam se procita optuznica ili omoguci pristup advokatu ?
U Kafkinoj imaginarnoj zemlji opisanoj u knjizi Proces? - Halo pricamo o realnim i stvarnim zemljama. - Aha, ok , ok onda mozda u Sj. Koreji, mozda Iranu ? Aaaa, znam u Saudijskoj Arabiji ? Zao mi je, nije tacno.
Odgovor je u US of A ...jeeeee. dong-dong-dong
Za detalje vidjeti :
National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2012, National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2013, National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2014 and Howard P. "Buck" McKeon National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2015 (H.R. 4435; 113th Congress)Znate li u kojoj drzavi svijeta je moguce da vlada te drzave bez sudjenja i(ili) odbrane ubija sasvim legalno svoje sopstvene gradjane?
A znam, to je moguce u Talkinovom Mordoru? Halo...nema fiktivnih zemalja kao odgovora. - Pa ne znam ... da nije hmmm USA ?
Jeeree, bravo-bravo ...osvojili ste odmor u neogranicenom trajanju u jednoj predivnoj egzoticnoj karibskoj zemlji....idete u Guantanamo bayyyyyyy...
Za detalje googlati :
Authorization to Use Military Force zakon iz 2001.
http://en.wikipedia.org/wiki/Targeted_killing

User avatar
japin_mutapi
Posts: 10032
Joined: 11/06/2011 19:00
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#35 Re: USA fan page

Post by japin_mutapi » 23/12/2014 12:39

USA lajk :thumbup: :bih:

veri najs gud

LDLT
Posts: 627
Joined: 30/06/2013 18:33

#36 Re: USA fan page

Post by LDLT » 23/12/2014 14:06

Zar u Srbiji to ne zovu "Milosrdni anđeo" ?


btw Murica

LDLT
Posts: 627
Joined: 30/06/2013 18:33

#37 Re: USA fan page

Post by LDLT » 23/12/2014 14:09

Azorian

http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Azorian


In April 1968, Soviet Pacific Fleet surface and air assets were observed conducting a surge deployment to the North Pacific Ocean that involved some unusual search operations. The activity was evaluated by the Office of Naval Intelligence (ONI) as a possible reaction to the loss of a Soviet submarine. Soviet surface ship searches were centered on a location known to be associated with Soviet Golf II Class SSB strategic ballistic missile diesel submarine patrol routes. These submarines carried three nuclear missiles in an extended sail/conning tower and routinely deployed to within missile range of the U.S. west coast. The American SOSUS (Sea Spider) hydrophone network in the northern Pacific was tasked with reviewing its recordings in the hopes of detecting an implosion (or explosion) related to such a loss. Naval Facility (NAVFAC) Point Sur, south of Monterey, California, was able to isolate a sonic signature on its low frequency array (LOFAR) recordings of an implosion event that had occurred on March 8, 1968 (for which they received a Meritorious Unit Commendation in 1969).[citation needed] Using NavFac Point Sur's date and time of the event, NavFac Adak and the U.S. West Coast NAVFAC were also able to isolate the acoustic event. With five SOSUS lines-of-bearing, Naval Intelligence was able to localize the site of the K-129 wreck to the vicinity of 40° N latitude and 180° longitude (International Date Line)

After weeks of search, the Soviets were unable to locate their sunken boat, and Soviet Pacific Fleet operations gradually returned to a normal level. In July 1968, the U.S. Navy initiated "Operation Sand Dollar" with the deployment of USS Halibut from Pearl Harbor to the wreck site. Sand Dollar's objective was to find and photograph the K-129. In 1965, Halibut had been configured to use deep submergence search equipment, the only such specially-equipped submarine then in U.S. inventory. Despite a SOSUS-provided locus containing over 1,200 square miles (3,100 km2) of search area, and a wreck located over 3 miles (4.8 km) in depth, Halibut located the wreck after only three weeks of at-depth visual search utilizing robotic remote-controlled cameras. (Compare this to almost 5 months of open and unrestricted search required to locate the wreck of the U.S. nuclear-powered submarine Scorpion in the Atlantic, also in 1968). Halibut is reported to have spent the next several weeks taking over 20,000 closeup photos of every aspect of the K-129 wreck, a feat for which Halibut received a special classified Presidential Unit Citation signed by Lyndon B. Johnson in 1968.

User avatar
It_is_a_Leclerc
Posts: 19220
Joined: 23/05/2012 23:51
Location: Osmatračnica

#38 Re: USA fan page

Post by It_is_a_Leclerc » 23/12/2014 14:12

Kako su Rusi prekrižili Dodika i Vučića sa kružnim tokom, tako im i kola krenuše nizbrdo.

Urekle ga oči preCjedničke, republičkosrpske.

User avatar
fosna2014
Posts: 6211
Joined: 28/05/2014 15:17
Location: ... u Francuskoj revoluciji.

#39 Re: USA fan page

Post by fosna2014 » 23/12/2014 14:14

It_is_a_Leclerc wrote:Kako su Rusi prekrižili Dodika i Vučića sa kružnim tokom, tako im i kola krenuše nizbrdo.

Urekle ga oči preCjedničke, republičkosrpske.
Pusti raša tudej, jesu li ova naša govna smislili priču za narod kako će autonomaše ubaciti u vladu?

LDLT
Posts: 627
Joined: 30/06/2013 18:33

#40 Re: USA fan page

Post by LDLT » 23/12/2014 14:48

Apollo 16
5. slijetanje na Mjesec, 1972.
Astronaut faila na Mjesecu


User avatar
It_is_a_Leclerc
Posts: 19220
Joined: 23/05/2012 23:51
Location: Osmatračnica

#41 Re: USA fan page

Post by It_is_a_Leclerc » 23/12/2014 15:24

Predlažem Baćuški da nastavi da se slika sa drogiranim tigrovima, dok se odrasli igraju politike i množe ruski utjecaj s nulom.

LDLT
Posts: 627
Joined: 30/06/2013 18:33

#42 Re: USA fan page

Post by LDLT » 23/12/2014 16:24

Najbolja kupnja nekretnine ikada.
1867. kupovina Aljaske od Ruskog carstva za 7,2 milijuna dolara (prilagođeno inflaciji, otprilike 121 milijuna dolara danas)
Aljaska je 1959. primljena kao 49. savezna država federacije.

Image

User avatar
japin_mutapi
Posts: 10032
Joined: 11/06/2011 19:00
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#43 Re: USA fan page

Post by japin_mutapi » 23/12/2014 16:47

šta će glupi ameri
jesu im ga rusi šuknuli sa aljaskom drama

User avatar
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Posts: 40117
Joined: 09/05/2013 13:56
Location: ...da ti pricam prstima..kad padne haljina...

#44 Re: USA fan page

Post by _BataZiv_0809 » 23/12/2014 17:08

Nikita Hruscov poklanja Dvajtu Ajzenhaueru repliku uredjaja iz sovjetskog svemirskog programa koju je u kosmos poslao Luna 2.

Image

Prvi covjek u kosmosu

Image

Lajka

Image

Belka i Strelka, psi koji su se vratili zivi iz kosmosa u projektu Sputnjik 5. Strelka je imala 5 kučića, od kojih je jednog kćer Nikite Hruščova poklonila Džonu Kenediju (prc Milojka :D )

Image

User avatar
japin_mutapi
Posts: 10032
Joined: 11/06/2011 19:00
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#45 Re: USA fan page

Post by japin_mutapi » 23/12/2014 17:33

Image

LDLT
Posts: 627
Joined: 30/06/2013 18:33

#46 Re: USA fan page

Post by LDLT » 23/12/2014 17:47

Image

L u c i f e r
Posts: 11305
Joined: 30/11/2013 14:50

#47 Re: USA fan page

Post by L u c i f e r » 23/12/2014 18:12

Image

User avatar
It_is_a_Leclerc
Posts: 19220
Joined: 23/05/2012 23:51
Location: Osmatračnica

#48 Re: USA fan page

Post by It_is_a_Leclerc » 23/12/2014 18:16

Rusi - narod koji je mislio da može sakriti nuklearnu katastrofa.

Thanks for the cancers, you idiots !

User avatar
Streptokok
Posts: 3470
Joined: 27/10/2014 08:18

#49 Re: USA fan page

Post by Streptokok » 23/12/2014 18:18

u izboru izmedju usa, rusije i kine biram usa.

User avatar
Streptokok
Posts: 3470
Joined: 27/10/2014 08:18

#50 Re: USA fan page

Post by Streptokok » 23/12/2014 18:20

u izboru izmedju usa, rusije i kine biram usa.

Post Reply