US OPEN 2016

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#651 Re: US OPEN 2016

Post by ultima_palabra »

Ostavise radosnog samog na liniji... samo ne znam sto se nervira toliko ako je ocekivao poraz i ako je finale dobar rezultat :?
Dr Baltazar

#652 Re: US OPEN 2016

Post by Dr Baltazar »

radostan dan wrote:Cuj iz prajma...sta osta od.onakve.sile...nije.vise.pitanje.koliko je h2h, nego - a koliko je h2h u prajmu... :lol:
Sta je prajm? To je ono.kad onaj moj vodi protiv onog tvog, a kad vise ne vodi, onda se to zove - e jebi ga, nije mi - prajm-... :lol:
Bjez ne.prosipaj se, ko onaj poo...ili kako vec. :mrgreen:
Samo ću reći STANIMAL!
Dr Baltazar

#653 Re: US OPEN 2016

Post by Dr Baltazar »

golman wrote:Wawrinka atipičan teniser..više mi liči na bodljikavo prase nego na nekog ozbiljnijeg sportistu,ali eto,noćas je bio bolji i zasluženo pobjedio.Mislim da je ovo njegov maksimalan domet..sad će opet nastupiti par godina zimskog sna :zzzz:

i ne znam zašto ovoliko svršavanje na pobjedu Stana..o čemu se radi?

nije neki šampion kao npr.Nadal,Federer...itd
Očito ne pratiš. Čovjek je u vrhu zadnjih par godina i jedini koji je ugrožavao veliku četvorku. Del Potro je kuburio sa povredama, pa ga ne računam (opet uzeo je 1 GS). Da je Stan imao malo više sreće, naročito u par maratonskih mečeva protiv Novaka, danas bi imao par GS-ova više.

A i siguran sam da je u dosta mečeva puštao Federera zbog poznate povezanosti.
Last edited by Dr Baltazar on 12/09/2016 08:15, edited 1 time in total.
radostan dan

#654 Re: US OPEN 2016

Post by radostan dan »

Dr Baltazar wrote:
radostan dan wrote:Cuj iz prajma...sta osta od.onakve.sile...nije.vise.pitanje.koliko je h2h, nego - a koliko je h2h u prajmu... :lol:
Sta je prajm? To je ono.kad onaj moj vodi protiv onog tvog, a kad vise ne vodi, onda se to zove - e jebi ga, nije mi - prajm-... :lol:
Bjez ne.prosipaj se, ko onaj poo...ili kako vec. :mrgreen:
Samo ću reći STANIMAL!
i prajm... :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#655 Re: RE: Re: US OPEN 2016

Post by konektovan »

ultima_palabra wrote:Ostavise radosnog samog na liniji... samo ne znam sto se nervira toliko ako je ocekivao poraz i ako je finale dobar rezultat :?
Emocije potisnule sve ono, sto je ranije rekao i ne treba mu to zamjeriti, i radosni je covjek.[emoji6] [emoji4]

poslano sa Sonija Ze
Dr Baltazar

#656 Re: RE: Re: US OPEN 2016

Post by Dr Baltazar »

konektovan wrote:
ultima_palabra wrote:Ostavise radosnog samog na liniji... samo ne znam sto se nervira toliko ako je ocekivao poraz i ako je finale dobar rezultat :?
Emocije potisnule sve ono, sto je ranije rekao i ne treba mu to zamjeriti, i radosni je covjek.[emoji6] [emoji4]

poslano sa Sonija Ze
A bio zadovoljan četvrtinom finala i ležanjem na jahti. Ukazao se Stan sinoć, inače ko bi ih mogao slušati danima. Ovako svi u rupe pobjegli osim radosnog. Linija koju je Kenjac pominjao brzo se raspala, ništa neobično za tu junačku liniju :mrgreen: :bih:
shmizlica

#657 Re: US OPEN 2016

Post by shmizlica »

jel ovo meza na uranku :D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#658 Re: US OPEN 2016

Post by konektovan »

Bajram Serif Mubarek Olsun uvazenoj forumskoj raji, koja slavi!!!!!:-)

poslano sa Sonija Ze
recto-verso

#659 Re: US OPEN 2016

Post by recto-verso »

golman wrote:Wawrinka atipičan teniser..više mi liči na bodljikavo prase nego na nekog ozbiljnijeg sportistu,ali eto,noćas je bio bolji i zasluženo pobjedio.Mislim da je ovo njegov maksimalan domet..sad će opet nastupiti par godina zimskog sna :zzzz:

i ne znam zašto ovoliko svršavanje na pobjedu Stana..o čemu se radi?

nije neki šampion kao npr.Nadal,Federer...itd
Ja mislim da ti licis na trudnu foku.
radostan dan

#660 Re: US OPEN 2016

Post by radostan dan »

konektovan wrote:Bajram Serif Mubarek Olsun uvazenoj forumskoj raji, koja slavi!!!!!:-)

poslano sa Sonija Ze

Image
radostan dan

#661 Re: RE: Re: US OPEN 2016

Post by radostan dan »

konektovan wrote:

poslano sa Sonija Ze

ne, ne, greška...moja primjedba je išla na ponašanje leopolda.
i to je sve. ove što upadaju jednom u godinu i po, nemam problem sa tim/njima.

što sam rekao pred turnir, toga sam se držao i u finalu - nije spreman za titulu. a ako ćemo i po prikazanom - nije je ni zaslužio.
dr socrates

#662 Re: US OPEN 2016

Post by dr socrates »

Potpuno zaslužena pobjeda Vavrinke,Đoković je do finala došao uz dosta povoljniji raspored i ovakav ishod nije pretjerano iznenađenje s obzirom na igre koje je pokazao na turniru.Mislim da je on emotivno ispražnjen poslije osvajanja Rolan Garosa i od tada ne pruža partije na svom nivou.
Bez obzira na sve mislim da će i narednih par godina biti dominantan jer nema tenisera koji može u kontinuitetu da postiže rezultate kao on.Inače koliko ja vidim dobar dio forumaša prati tenis samo zbog Novaka ,ovi iz većeg entiteta navijaju protiv Đokovića a iz manjeg za njega.
Ima i izuzetaka naravno,ljudi koji istinski prate i vole tenis, ali oni ne mogu da dođu do izražaja pored junoša sa obje strane.Treba sačekati nekolike godine da se Novak povuče pa će na ovu temu početi da dolaze oni koji tenis istinski vole.

Slavljenicima čestitam na porazu Đokovića,nije mala stvar osvojiti US Open i bez sumnje se radi o još jednom historijskom slavlju.

Ako već nemaju sportiste za koje će da navijaju,koji će da osvajaju medalje zar nije logičan njihov izbor da navijaju protiv najboljeg.

Evo ove godine recimo imaju osvojena dva Gren slema,malo li je?!

Nemaju ni ovi iz manjeg entiteta više osvojenih!
shake69

#663 Re: US OPEN 2016

Post by shake69 »

I meni neshvatljivo da je Radosni ovdje ostao sam na bojisnici, gdje su Kenjalo i ostali srpski prvoborci? :zoka:
Nego, RG skvadra ovdje treba biti zadovoljna ishodom jer da je Djovak dobio, bio bi to udar na integritet tenisa kojim se sve podlostima Srbijanac sluzio ne bi li u cetvrtom setu izbacio iz takta Stanoja. :? Nije to lijepo vidjeti od velikog sampiona da na covjekov servis traziti MTO za sumnjivu povredu (prvo prepone pa odjednom zuljevi)! To me razocaralo a da mi je godra ishodom kao i cijelom Bazelskom kantonu, jeste! :mrgreen:
radostan dan

#664 Re: US OPEN 2016

Post by radostan dan »

upalili traktore na 3-0 u drugom,moj šejk...i misliš meni je lako, sam na ljubinom grobu, a milena dravić kasni da mi pruži MT?
elk

#665 Re: US OPEN 2016

Post by elk »

Oj golmana,sunce ti zarko
KB9

#666 Re: US OPEN 2016

Post by KB9 »

radostan dan wrote:
konektovan wrote:Bajram Serif Mubarek Olsun uvazenoj forumskoj raji, koja slavi!!!!!:-)

poslano sa Sonija Ze

Image
:bih:
sjedi 1

#667 Re: US OPEN 2016

Post by sjedi 1 »

shake69 wrote:I meni neshvatljivo da je Radosni ovdje ostao sam na bojisnici, gdje su Kenjalo i ostali srpski prvoborci? :zoka:
Nego, RG skvadra ovdje treba biti zadovoljna ishodom jer da je Djovak dobio, bio bi to udar na integritet tenisa kojim se sve podlostima Srbijanac sluzio ne bi li u cetvrtom setu izbacio iz takta Stanoja. :? Nije to lijepo vidjeti od velikog sampiona da na covjekov servis traziti MTO za sumnjivu povredu (prvo prepone pa odjednom zuljevi)! To me razocaralo a da mi je godra ishodom kao i cijelom Bazelskom kantonu, jeste! :mrgreen:
Nije sam moj Šeki nego jednostavno nekad treba iskulirati najezdu raznoraznih štakora da čovjek ne dođe u situaciju da se spušta na nivo koji ne želi a bilo je kasno,vruća glava,razočaranje...
Drugo a trebalo je biti prvo
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Sretan Bajram svim dobronamjernim ljudima i neka ga zajedno sa svojim najbližim proslave u rahatluku i veselju
E sad,duga i teška noć,nažalost pobijedio je bolji sinoć i tu nema nikakve priče-
Čestitke Stanu na pa gotovo perfektnoj partiji :thumbup:
S druge strane što se tiče Novaka mislim da je ovo u ovom trenutku bio maksimum maksimuma
1.loša forma
2.malo povrede ali ne da su bile presudne
3.i ono što najviše brine,postao je najtanje tamo gdje je nekad bio najjači-vugla.
On u zadnjih par mjeseci nije u stanju odservirati gem kad je u pitanju ostanak u setu ili da ga završi
O neiskorištenim brejk prilikama da i ne govorim,20% na nekih 20 brejk šanse je jedenostavno nedopustivo
Ništa,pokušate se sad malo restartovati do Šangaja i polako
U svakom slučaju čestitke majstore za sve što pokazuješ i za sve što si do sad uradio :thumbup:
Dr Baltazar

#668 Re: US OPEN 2016

Post by Dr Baltazar »

@sjedi 1

Samo ti je trebalo "Stan je bio bolji", sve ostalo su budalaštine. Kakve povrede ? Pa Srbi mu se smiju zbog onih situacija sinoć. Govori Stanu kao ne može da stoji, 30 sekundi poslije udara lopticu najbolje u meču. Jednostavno Stana je sve išlo, ima igru za Novaka to je sad jasno.

2 najgora foliranta na ATP Touru: Džumhur i Đoković.
radostan dan

#669 Re: US OPEN 2016

Post by radostan dan »

tvoja mržnja prema beograđaanima je neopjevana... :mrgreen:
Reisova

#670 Re: US OPEN 2016

Post by Reisova »

Ok Mats Wilander sada svima prica kako je bio u pravu. Ocekujem atentat od strane nekog Gavrila :)
Ozbiljno sa Nole nije napravio zajeb sa onom zenskom mislim da bi bio mnogo opasniji. Jednostavno vidi se da je izasao iz svog balansa i lakse i duze se nervira. Naravno na momente odigra nevjerovatno a onda pad, jedostavno tenis trazi emocionalnu stabilnost kao preduvjet za kontinuitet. To o cemu pricam je recept kod svih vrhunskih tenisera. Naredni mjeseci ce biti interesantni, jer su drugi teniseri vidjeli da je i on postao ranjiv....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dr Baltazar

#671 Re: US OPEN 2016

Post by Dr Baltazar »

radostan dan wrote:
tvoja mržnja prema beograđaanima je neopjevana... :mrgreen:
Džumhur je Sarajlija. Ilija je davno odapeo, a o načertaniji nema ništa ;-) :bih:
radostan dan

#672 Re: US OPEN 2016

Post by radostan dan »

prajmaš... :mrgreen:
Dr Baltazar

#673 Re: US OPEN 2016

Post by Dr Baltazar »

Za Džumhura je prirodno da navijam, ali je činjenica da je već sada negativno etiketiran na Touru zbog stvari koje sam rekao.

O Novaku sve isto važi, samo što je momak ostvario velike rezultate. Ali to ne mijenja stvar da ga drugi igrači ne podnose - ponajviše zbog onih stvari koje je sinoć sa Stanom provodio.
drndalo

#674 Re: US OPEN 2016

Post by drndalo »

Dr Baltazar wrote:Za Džumhura je prirodno da navijam, ali je činjenica da je već sada negativno etiketiran na Touru zbog stvari koje sam rekao.

O Novaku sve isto važi, samo što je momak ostvario velike rezultate. Ali to ne mijenja stvar da ga drugi igrači ne podnose - ponajviše zbog onih stvari koje je sinoć sa Stanom provodio.
Pretjerujes...

Neki ga ne podnose jer ih lupa godinama ko Maksim diviziju... Kad je to on bio nesto narocito prgav, ciganio, vrsio pritiske na sudije itd...? Sinoc nisam gledao 4 set pa ne znam jel malo siljio pokusavajuci ostati u mecu, ali sta i ako jeste? Samo je covjek, i to prema onome zadnjih godina vidjenom, dobar covjek... Kakvih smo se sve folova nagledavali dosad od mnogih igraca, ne mislim da im je bio i blizu...

Koliko je on puta imao manu kao i svi s ovih prostora, i vecinu establismenta protiv sebe? Vise puta nego sto je neko siljio za njega...

Wilander? Ne znam sta ima protiv Novaka, ali zadnje 2 sezone se slomi tvrdeci da je bezze, a ovaj mu kontrira rezultatima... Sad je ubo par turnira i Olimpijadu kad je Novak pao, ali se nadam da ce ipak jos dosta puta Mats morati progutati ...... :mrgreen:
Last edited by drndalo on 12/09/2016 11:17, edited 1 time in total.
Dr Baltazar

#675 Re: US OPEN 2016

Post by Dr Baltazar »

drndalo wrote:
Dr Baltazar wrote:Za Džumhura je prirodno da navijam, ali je činjenica da je već sada negativno etiketiran na Touru zbog stvari koje sam rekao.

Pretjerujes...

Neki ga ne podnose jer ih lupa godinama ko Maksim diviziju... Kad je to on bio nesto narocito prgav, ciganio, vrsio pritiske na sudije itd...? Sinoc nisam gledao 4 set pa ne znam jel malo siljio pokusavajuci ostati u mecu, ali sta i ako jeste? Samo je covjek, i to prema onome zadnjih godina vidjenom, dobar covjek...

Koliko je on puta imao manu kao i svi s ovih prostora, i vecinu establismenta protiv sebe? Vise puta nego sto je neko siljio za njega...
Ma nije nikad glumio astme kad bi gubio. Pa ni sinoć nije znao na kojoj nozi mu je povreda, pa skinuo obje čarape :lol: :lol: :lol: A 3 minute prije se žalio na preponu.

Zato mu aplaudiraju na duple greške na najvećim svjetskim turnirima. Je li i publiku lupa ko Maksim diviziju ?? :lol:

Budi ozbiljan.
Locked