Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shake69 wrote:Srbende, hocete li mi reci kako je ovo Janko fintirao da covjek tri godine aktivira protected ranking i stalno igra velike turnire pa se povuce zbog bolesti i komotno gusla ostatak godine? Fine pare uzima po osnovu PR a do ove godine nije uvezao 2-3 pobjede! Malo cudno! Mrsko mi citati pravilo a cini mi se da se PR moze razvuci kad prodje 12 mjeseci!
za info, da ima još 5 turnira zaštićenog ratinga...
Kako i na koji način, nikad mi neće biti jasno jer mi se čini da jako dugo koristi tu mogućnost.
Kako god, sinoć je igrao odlično i zaslužio je da dobije.
Srbende, hocete li mi reci kako je ovo Janko fintirao da covjek tri godine aktivira protected ranking i stalno igra velike turnire pa se povuce zbog bolesti i komotno gusla ostatak godine? Fine pare uzima po osnovu PR a do ove godine nije uvezao 2-3 pobjede! Malo cudno! Mrsko mi citati pravilo a cini mi se da se PR moze razvuci kad prodje 12 mjeseci!
na način da je novak u upravnom odboru tenisera...
shake69 wrote:Srbende, hocete li mi reci kako je ovo Janko fintirao da covjek tri godine aktivira protected ranking i stalno igra velike turnire pa se povuce zbog bolesti i komotno gusla ostatak godine? Fine pare uzima po osnovu PR a do ove godine nije uvezao 2-3 pobjede! Malo cudno! Mrsko mi citati pravilo a cini mi se da se PR moze razvuci kad prodje 12 mjeseci!
za info, da ima još 5 turnira zaštićenog ratinga...
Kako i na koji način, nikad mi neće biti jasno jer mi se čini da jako dugo koristi tu mogućnost.
Kako god, sinoć je igrao odlično i zaslužio je da dobije.
Da, oteli su mu poen u vaznom trenutku cetvrtog seta, bas oteli. Srbenda je, ali ne treba grijesiti dusu, pokraden je!
A fakat je zanimljivo da se lik naigra pod PR vec nekoliko godina, ne daj Boze nikome taj razlog, ali mu komotno vidim. Manje turnircice i ch ide s trenutnim rankingom, WC ili iz kvala i igra cova, a velike gdje je za prvo kolo po 40000 dolara ili 6-7000 fino kupi po osnoivu PR, ali da ima jos 5, e to ne mogu vjerovati jer je ove godine iskoristio, po mojoj racunici, 7 ili 8 s USO.
Mozda Kapiten ima pravo pa je preko Djovaka potegnuo srpski vitalni interes u ATP Board-u!
no što, no sam u vupra...
usput, to srbina viđelo nije...šara se kineskim znakovima pored onakve bogomdane ćirilice.
no ni po jada od tog posla, nego me sekira detalj jedan, niko ga ne priimjeti, do no moje oko sokolovo...nema mi krsta sa gore svete, oko vrata mlad junaka, nego neki broš đavoli, neko sunce, neki zraci...da mi nije u kakvu sektu upo, da nije počeo da psihodeliči, jana andersona da sluša...
kakvog gurua da nije pronaša, jadna li mu majka i svima nama, da nije u hari krišnu zaglavio?
Nadal je u strašnoj formi. Vrijeme je za 15. Pouille sljedeći, mislim da ne bi trebalo biti problema. I onda opet lakši protivnik (Monfils/Baghdatis). U polufinalu sa Novakom, iako Novak ima teži žrijeb (Tsonga, a i Edmund nije loš na betonu).
'Shot clock', novo pravilo koje pocinje sutra s juniorima na USO, 25 sekundi nakon sto je zavrsen poen moras servirati (kod zena 20). Nije mi toliko zbog Rafe sto ce morati preskociti izvlacenje vesa iz guze nego masovno koristenje peskira i maltretirannje ball boys poslije svakog poena. Ivanisevic se rugao tome rekavsi:'sta je ono, forehand i rucnik, backhand, rucnik, dragi ljudi'! Ovako ce odbrojavanje biti na semaforu pa bujrum!
shake69 wrote:'Shot clock', novo pravilo koje pocinje sutra s juniorima na USO, 25 sekundi nakon sto je zavrsen poen moras servirati (kod zena 20). Nije mi toliko zbog Rafe sto ce morati preskociti izvlacenje vesa iz guze nego masovno koristenje peskira i maltretirannje ball boys poslije svakog poena. Ivanisevic se rugao tome rekavsi:'sta je ono, forehand i rucnik, backhand, rucnik, dragi ljudi'! Ovako ce odbrojavanje biti na semaforu pa bujrum!
Moram se vala složiti sa tobom,stvarno je više postalo degutantno nakon svakog poena pa makar bio i as