evo par slicica koje ne odrazavaju ono sto bij ja zeljela...jer sve zavisi od prostora...koji jos nemam ali lijepo je pogledati
recimo kuhinja

ili kupatilo

Moderator: anex

to je cini mi se neki tajlandski fol...i meni se svidjatigris wrote:super je ovo nema staali mnogi od nas vjerovatno ne mogu prisustiti da kupe ovakvu kuhinju ili spavacu nebitno.....mene zanima kakve su mogucnosti da majstor napravi tako nesto...moze li se to postici ,da li je to jeftinija varjanta itd.
lace posebno mi se svidja ova spavaca sa carsafom(ili valjda baldahinom) iznad kreveta
![]()
Hocu ovako pepu bebuuuuuuu da imam.Harrys wrote:Cupka,mozda bi ti se svidjela ova slika![]()

skroz ste na pogresnom putu.cHupjahalic@ wrote:@mama29
Nisam skontala o cemu pitas pa je teze odgovoriti. Pokusaj FIS u Vitezu, prolazila sam sad preko ljeta i vidjela sam dosta stvarcica sto prodaju.
Isto tako navracala sam tu i vidjela da prodaju predivnu kombinaciju bosanske sobe... Imala sam zelju da pokupim sve sa sobom posto je stvarno predivno.
Lace ti spominje siniju/ sofru... Ako na to mislis onda moguce da to imaju.Progooglaj malo... moguce da nadjes.