Uglavnom, to me je potaklo da otvorim ovu temu u kojoj bih zelio da pisemo o nekim cudnim, intrigantnim pricama u Sarajevu. Neke urbane legende, koje su mozda realne a mozda ne...
Urbane legende Sarajevskih ulica
-
Rajvosa26
#1 Urbane legende Sarajevskih ulica
Nedavno sam citao knjigu, koju jako preporucujem, a vjerovatno ste mnogi i culi za nju.- Tajna dzema od malina od Karima Zaimovica. Jako su mi se svidjele njegove price, koje su tako dobro i slikovito objasnjenje, da se zapitas da li su mozda i realne..
Uglavnom, to me je potaklo da otvorim ovu temu u kojoj bih zelio da pisemo o nekim cudnim, intrigantnim pricama u Sarajevu. Neke urbane legende, koje su mozda realne a mozda ne...
- alcho
#2 Re: Urbane legende Sarajevskih ulica
Cek sta si se to ti tacno zapitao? Da li je fakat bilo vampira u Sarajevu?Rajvosa26 wrote:Nedavno sam citao knjigu, koju jako preporucujem, a vjerovatno ste mnogi i culi za nju.- Tajna dzema od malina od Karima Zaimovica. Jako su mi se svidjele njegove price, koje su tako dobro i slikovito objasnjenje, da se zapitas da li su mozda i realne..
-
Rajvosa26
#3 Re: Urbane legende Sarajevskih ulica
@ alcho, drago mi je da si procitao knjigu. Nije, pitao se jel ima gigantskih pacova, kad vidi ima
Mislis da ja listam 100.000 tema, ako je bila stavi je pod urbani kljuc legendo.
Mislis da ja listam 100.000 tema, ako je bila stavi je pod urbani kljuc legendo.
-
Max Bunker
#4 Re: Urbane legende Sarajevskih ulica
Jedino tacno u knjizi, jeste ono za silne tunele ispod grada. Ovi malo upuceniji, govore da je tlo ispod Sarajevo suplje, k'o svicarski sir ( sto malo JNA tuneli, sto puno vise majka priroda ).Rajvosa26 wrote:@ alcho, drago mi je da si procitao knjigu. Nije, pitao se jel ima gigantskih pacova, kad vidi ima![]()