Jel' neko zna gdje ce biti koncert, nadam se samo da nece u Coloseumu
Urban u Sarajevu - 6.5.2005.
Moderator: _BataZiv_0809
- vedderedi
#1 Urban u Sarajevu - 6.5.2005.
Vidjeh na monitoru!
-
blues_woman
e da vala nece biti u slozi! dosta mi je guranja i ozujske! kako godo drago mi je da dolazi.jedva cekam 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nije Slozi nego Slogi... peasants 
- vedderedi
Evo sad vidjeh na http://glazba.monitor.hr/ da Urban 6.5. nastupa u Rijeci, jel' ovo znaci da nema nista od najavljenog koncerta u SA za isti datum, ili su ga klonirali?!? U tom slucaju ko dobija originalnog Urbana, mi ili Rijeka, garant Rijeka!?

- vedderedi
Fakat nista od Urbana u SA!U riječkoj tvornici papira 6. svibnja dogodit će se vrlo zanimljivi glazbeni festival 'Hartera' na kojem će nastupiti rock-imena kao što su kultni slovenski bend Laibach, Let 3 (koji će svojim nastupom najaviti objavljivanje svog novog studijskog albuma 'Bombardiranje Srbije i Čačka'), te Urban & 4 i The Beet Fleet. Svi ovi bendovi najavili su kako će posebno za ovu prigodu upriličiti nesvakidašnje koncertne nastupe i predstaviti se publici u nešto drugačijem svjetlu. Svoj će obol cijelom događaju dati i predstavnici elektronske glazbe, kao i atraktivni strani DJ-i (njemački duo M.A.N.D.Y. iz Berlina). Riječka gradska uprava već se duže vrijeme bavi idejom o prenamjeni Tvornice papira u kulturno okupljalište mladih, a festival 'Hartera' trebao bi opravdati postojanje takve ideje. Držimo fige!
monitor.hr