Urban & 4 - Retro
Moderator: _BataZiv_0809
-
Kompljikator
#1 Urban & 4 - Retro
Imal ko da je sluso novi album Urbana volio bih da cujem impresije, ja na netu nisam nista uspio nac osim ove recenzije, koja potvrdjuje izlazak albuma iako jos nisam nikog naso ko ga je sluso
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=3569
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=3569
- metal_rules_cura
Nabavice se i ovo vrlo skoro,nisam slusala.
Ali kad dobijem,javim ti utiske.Ako se neko prije mene ne sjeti.
Ali kad dobijem,javim ti utiske.Ako se neko prije mene ne sjeti.
- Kurt_Kombajn
...gorepomenute pjesme se nece nalaziti na novom albumu "retro", one su trebale biti na albumu "merkur", koji po svemu sudeci, nikada nece ni biti objavljen, jer ga je gosn. urban odbacio zbog toga sto "stroj ne moze zamijeniti dusu" (vjerovatno mu je puno elektronike bilo, osim toga su te stvari vec i dobrano sazvakane na koncertima i preko downloada), dakle na "retro"-u ce biti sve nove pjesme, mozemo se dakle duplo radovati...
...pored toga se i laufer ponovo sastavio, ima novi singl...
...pored toga se i laufer ponovo sastavio, ima novi singl...
-
retro
e ljudi!dok vam ovo pišem slušam novi album "Retro" i mogu vam reći da sam malo razočarana.Meni se osobo sviđaju samo 4 pjesme a one druge stvarno ne kužim šta mu bi da to objavi.Ali nema veze oprostiti ću mu.
NEGO DA JA VAS NEŠTO PITAM.AKO ODETE NA STRANICU T PORTALA NAĆI ĆETE INTERVJU S URBANOM NA KOJEM ON KAŽE DA SE NEKE NJEGOVE PJESME S NEOBJAVLJENOG ALBUMA "MERKUR" MOGU NAĆI NA INTERNETU ALI NIJE SPOMENUO GDJE,PA VAS MOLIM AKO NETKO OD VAS NALETI NA NU STRANICU DA OBJAVI OVDJE.
HVALA HVALA!!!!!![/b]
NEGO DA JA VAS NEŠTO PITAM.AKO ODETE NA STRANICU T PORTALA NAĆI ĆETE INTERVJU S URBANOM NA KOJEM ON KAŽE DA SE NEKE NJEGOVE PJESME S NEOBJAVLJENOG ALBUMA "MERKUR" MOGU NAĆI NA INTERNETU ALI NIJE SPOMENUO GDJE,PA VAS MOLIM AKO NETKO OD VAS NALETI NA NU STRANICU DA OBJAVI OVDJE.
HVALA HVALA!!!!!![/b]
- metal_rules_cura
Nabavila sam i ja album...osim 2-3 pjesme,ostalo mi nije leglo.Mozda vremenom...
-
CuraDrugogSistema
mozda nema "negledivu" i "kornjacu". 
treba taj album preslusat nekoliko puta, da se covjek malo privikne na zvuk.
"tako glupi" mi je malo preagresivna...
cura, znas li koje ti pjesme fale?
treba taj album preslusat nekoliko puta, da se covjek malo privikne na zvuk.
"tako glupi" mi je malo preagresivna...
cura, znas li koje ti pjesme fale?
-
sunday_morning
eto po preporuci kupi ja danas album ''retro''
hvala RPM.
praavo mi se svidio... izdvajam: mjesto za mene, negledljiva, kornjaca...VII je vrlo posebna, fine rijeci...
praavo mi se svidio... izdvajam: mjesto za mene, negledljiva, kornjaca...VII je vrlo posebna, fine rijeci...
-
RPM
... molim molim ...sunday_morning wrote:eto po preporuci kupi ja danas album ''retro''hvala RPM.
- metal_rules_cura
HihihihhihhihRPM wrote:mislim u ovim balkanskim okvirima naravno ...sunday_morning wrote:eto po preporuci kupi ja danas album ''retro''hvala RPM.