Ako moze koliko se dana bolovanja dobije
Urastanje nokata - ALL about
Moderator: anex
- Dasi
#51 Re: Urastanje nokata - ALL about
A moze li se dobiti sta bolovanja kad se operise urasli nokat?
- insomnia78
#52 Re: Urastanje nokata - ALL about
Jebem li ga trebalo bi da mozeDasi wrote:A moze li se dobiti sta bolovanja kad se operise urasli nokat?![]()
s' moje sokocalo
-
vivace
#53 Re: Urastanje nokata - ALL about
ma moras da dobijes bolovanje. posle operacije toliko boli da ne mozes na noge da stanes.
-
soxx
#54 Re: Urastanje nokata - ALL about
jarane i da ne dobijes bolovanje nes moc otic radit
Tetka mi neki pre koju sedmicu cupala, bolno al vala vrijedi ako ces rijesiti svakodnevni bol.
Ja sam sebi pomogao prirodnim putem i nokat je izbio van koze. Kod tezih problema moze se dogoditi i da nakon cupanja ti opet uraste. kako god neka je sa srecom svima koji imaju ovaj problem jer znam kako je.
Tetka mi neki pre koju sedmicu cupala, bolno al vala vrijedi ako ces rijesiti svakodnevni bol.
Ja sam sebi pomogao prirodnim putem i nokat je izbio van koze. Kod tezih problema moze se dogoditi i da nakon cupanja ti opet uraste. kako god neka je sa srecom svima koji imaju ovaj problem jer znam kako je.
-
mahalas505
#55 Re: Urastanje nokata - ALL about
Ima li negdje kod nas da se ovaj postupak rjesava laserom? Dosta manji rez i veca je vjerovatnoca da ce odrezati nokat iz korijena,jer ako se to ne uradi problem se opet vraca.
- SmoLe
#56 Re: Urastanje nokata - ALL about
koje privatne klinike rade oko urastanja nokta?
-
klosar pravi
#57 Re: Urastanje nokata - ALL about
Ja išao na operaciju s 14..
Ko god vidi da mu je poceo urastati želim mu da odma trci i da rjesava to znaci gledaj na to kao da sam ti šamar opalio i rekao ti da trcis.
Ko god vidi da mu je poceo urastati želim mu da odma trci i da rjesava to znaci gledaj na to kao da sam ti šamar opalio i rekao ti da trcis.