Ja sam jednom prilikom skoro ostala bez karte, jer ona na salteru nije imala sitno da mi vrati. Karta je kostala 7KM, a ja sam dala 10KM koje je ona meni vratila jer nema sitno kusur da mi vrati. Onda sam morala skupljati sicu po novcaniku i skupila 6, 80KM. Neki covjek iza mene je dodao jos 20 feninga, i tako sam u zadnjoj minuti jedva stigla uci u bus.
Uzas.
Uradite ovo:
- aNTropocentrio
Karta (studentska) na relaciji Kakanj-Sarajevo sa autobusom PP Zavidovići košta 3,5 KM.
Karta za isti bus na relaciji Sarajevo-Kakanj košta 6KM!!!
Osim toga, na informacijama daju samo obavijesti za Centrotransove linije, koje su usput i najskuplje. Kad sam pitao koliko put adnevno sa autobuske stanice u Sarajevu kreće bus autopoutem za Kakanj, odgovorili su mi da ne ide ni jedan! (ide ih najmanje 5).
To je očigledno samo jedna u nizu državnih/kriminalnih firmi u našoj zemlji.
Karta za isti bus na relaciji Sarajevo-Kakanj košta 6KM!!!
Osim toga, na informacijama daju samo obavijesti za Centrotransove linije, koje su usput i najskuplje. Kad sam pitao koliko put adnevno sa autobuske stanice u Sarajevu kreće bus autopoutem za Kakanj, odgovorili su mi da ne ide ni jedan! (ide ih najmanje 5).
To je očigledno samo jedna u nizu državnih/kriminalnih firmi u našoj zemlji.
-
londza
Sto se tice WC-a,
jedva sam zakoracila u tu 'prostoriju', zidovi su meni se cini od stiropora i carsav kao krov...a vrata glimala mogla sam
odma najbolje negdje u grmlje
Unutra, nema sta nema (niti hocu da znam) od svakakvih bubetima, a
sto je najsmjesnije da i nema solja vec samo rupa!!! Pa kakva je to 21.vjek stanica za putnike sto dolaze isto iz inostranstva...ajajajjjj
...a poda i nije bilo, nego su
prostirli karton, a menedzer sa svojim masnim,uflekanim
mantilom me jos opomenu da mu dugujem marku..
A slucajno upitala da mi neko sacuva kofer, kad sam cula NE, NE, NE tri puta...eh to mi je odma dan uljepsalo
To je moje iskustvo na Sarajevskoj Autobus Stanici