Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GLAVNI GRAD NEKOLIKO SATI PROVEO POD OPSADOM KOJA NIJE DALA REZULTATA
Policija blokirala Zagreb zbog pucnjave i pljačke pošte
ZAGREB – Dva kaznena djela što su se prekjučer navečer dogodila u Zagrebu podigla su policiju na noge, koja je potom blokirala središte grada, jedno vrijeme uzrokujući probleme u prometu. Naime, najprije je nešto iza 16 sati Karlo Kovačević u zagrebačkom naselju Klara u noge upucao Miću Anića-Ćelu. Od više hitaca koje je ispalio prema oštećeniku, Ćeline ekstremitete »pronašla« su dva metka. Policija još uvijek nije u potpunosti rasvijetilila zašto je došlo do obračuna, jer postoje dvije verzije sukoba. Prvi su dugovanja, a prema neslužbenim podacima ipak se ne radi o iznosima koji prelaze pet znamenki. Drugi je osobnog karaktera, tako da ga policija nije željela priopćiti. Nakon što je upucao Ćelu, za kojeg kuloarima kruži priča da je utjerivač dugova, Knežević se izgubio u pravcu centru grada. Kako je policija znala da je naoružan, na teren su izašle ponajbolje jedinice, uključujući i specijalce. Posebno su obratili pažnju na mostove između starog djela grada i Novog Zagreba, tako da su ljudi već tu bili zaustavljani.
Niti dva sata nakon toga nepoznati maskirani bandit upada u poštu u Zvonimirovoj ulici u kojoj su bile tri blagajnice. Razbojnik je zatražio novac argumentiravši svoj zahtjev pištoljem. Iz poslovnice izlazi bogatiji za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija odmah pokreće akcije Krug i Krug 2, što je standard kod malo žešćih razbojstava, ali ne hvata počinitelja. U međuvremenu, grad je pod policijskom opsadom, jer su policijske patrole dvostruko podignute, i zbog razbojstva i zbog pucnjave.
Najnevjerojatnija stvar u čitavoj priči je da unatoč žestokom policijskom nadzoru nije uhvaćen nitko od sumnjivaca. Dapače, u vrijeme dok je trajala policijska opsada čak su počinjena i dva manja razbojstva. Policija se pravda kako je jedno od njih počinjeno izuzetno brzo. Naime, razbojnik je biciklom stigao do kioska, zaprijetio bombom i otišao s plijenom za manje od 15 sekundi. Nakon toga gubi mu se svaki trag.
D. RADALJAC
I niko ne smije da odgovara na ovu temu????
Ej,a sad tek vidim KOJI STE JUNACI i KOLIKO VAS JE BILO U BIH ZA VRIJEME RATA
Cak se i na forumu bojite Cele?cccccc
Po stoju ( nije onu turbo već ovu konvertibilnu ) da ne znaš kada je upucan ( ranjen ) Ćelo ovaj prvi naš Ismet i a najmanje znaš ko ga je .........zadao .
Kako si ti hrabra ja sam opčinjen toliko da moram hitno u ćenifu što zbog teme .........što zbog kritika.
Manijaku ne pase Izmet jer je on Tarpi, cak je svojevremenu ubiljezio jedan trening za FCS, dok nije u svlacionici nakautir'o nekog veznog igraca "sto mu nije do'do".
A, ova Zagrebacka dica, ma treba him jos ol'i pure, ol'i polente, sa smetenom povlakom, i kasastog Frukatolovg sokica da bi stigli Izmeta u Dzehenemskoj basci.
E moji vi dragi diskutanti glede piceka ........pojma ne znam ko je on u hijerarhiji ( ako toga ima mada i ima jer takav poredak stvara mahala a trebali bi policijski službenici paziti na fluktuaciju tih elemenata ) najmanje je važno da li nekome odgovara ili ne odgovara ovaj ili onaj .......najvažnije je da to ne ugrožava javni red i mir i da ne krši već dovoljno krhak Zakon .
Sve ostalo je za Crne hronike tj. kronike .
Last edited by manijak1 on 10/02/2006 09:54, edited 1 time in total.
manijak1 wrote: Po stoju ( nije onu turbo već ovu konvertibilnu ) da ne znaš kada je upucan ( ranjen ) Ćelo ovaj prvi naš Ismet i a najmanje znaš ko ga je .........zadao .
Kako si ti hrabra ja sam opčinjen toliko da moram hitno u ćenifu što zbog teme .........što zbog kritika.
I....jesi bio u toj cenifi???Kako je bilo?Jesi ostavio sta za dorucak sutra?
....jesi bio u toj cenifi???Kako je bilo?Jesi ostavio sta za dorucak sutra
ja mislio ti pristojna i informirana kad ono kao neki njemački avioni .......Štuke mislim da se zovu ........ letiš do nebeskih visina.
P.S . Ko mu je najbolji jaran ?
A vidi mu stila pisanja, mora da je bio prije sportski komentator:
Nakon što je upucao Ćelu, za kojeg kuloarima kruži priča da je utjerivač dugova, Knežević se izgubio u pravcu centru grada. Kako je policija znala da je naoružan, na teren su izašle ponajbolje jedinice, uključujući i specijalce. Posebno su obratili pažnju na mostove između starog djela grada i Novog Zagreba, tako da su ljudi već tu bili zaustavljani. (ovo je valjda celicna odbrana, cattanagio, ili kako se vac pise)Niti dva sata nakon toga nepoznati maskirani bandit upada u poštu u Zvonimirovoj ulici u kojoj su bile tri blagajnice. Razbojnik je zatražio novac argumentiravši svoj zahtjev pištoljem. (sto jest jest, argumenti su mu jaki bili, iz svake debate ce izaci kao pobjednik, ovo je ronaldihno). Iz poslovnice izlazi bogatiji za nekoliko desetaka tisuća kuna. (i manje gladan posto je pojeo buhtlu sluzbenice na salteru) ( Policija odmah pokreće akcije Krug i Krug 2, što je standard kod malo žešćih razbojstava, ali ne hvata počinitelja. (ovo je dokaz da 4 4 2 nije dobra odbrana ako se radi o vrhunskom tehnicaru ) U međuvremenu, grad je pod policijskom opsadom, jer su policijske patrole dvostruko podignute, i zbog razbojstva i zbog pucnjave. (a ovo su huligani koji cekaju makar navijace da ih prebiju.