Inače stalno visim po domačim forumima,ali stvarno mi je želja da se priključim u ovo vaše društvance jer mi se činite skroz blesavi a tako nešto i tražim!Dakle moja potraga je gotova još samo da nisam toliko ja blesava da nisam se krivo registrirala,naime dala sam svoje ime umisto nicka i sad mi je to bed jer jedina imam pravo ime a neču da budem posebna po tom pitanju
UPS!!help me pliz...
-
katarina padovan
#1 UPS!!help me pliz...
Hay ljudi!
Inače stalno visim po domačim forumima,ali stvarno mi je želja da se priključim u ovo vaše društvance jer mi se činite skroz blesavi a tako nešto i tražim!Dakle moja potraga je gotova još samo da nisam toliko ja blesava da nisam se krivo registrirala,naime dala sam svoje ime umisto nicka i sad mi je to bed jer jedina imam pravo ime a neču da budem posebna po tom pitanju
...Sad,molim one koji mi preporučuju da se vratim na domače stranice ili da se ubujem da preskoče i progutaju i shvate da još ima blesavih ljudi koji se neznaju pravo registrirat ,a molim one koji mi mogu objasnit kako da prominim nick da mi objasnu
tanke,tanke,tanke....RESPECT 
-
katarina padovan
ajeli?jupiii...mogu li je nač na netu? 
-
Toozla
-
katarina padovan
hmm...zanimljivo!
A da se ja ipak pokupim ,jer vidim da mi ode nema pomoči...

A da se ja ipak pokupim ,jer vidim da mi ode nema pomoči...
- Kaktusssss
naravno, ona cesto naleti i na sarajevo x forum....krije se pod nickom hananah
....posalji ti njoj poruku na private, mozda ti to odradi i upola cijene..... 
- Kaktusssss
uredu popravio si situacijuToozla wrote:...ma nneeeeeee....nije valjda da tako lako odustajes....katarina padovan wrote:hmm...zanimljivo!
A da se ja ipak pokupim ,jer vidim da mi ode nema pomoči...![]()
![]()
....dobro dosla ti nama....![]()
![]()
vec sam mislio da te kritikujem
-
Toozla
....sta kazessssssss....Kaktusssss wrote:uredu popravio si situacijuToozla wrote:...ma nneeeeeee....nije valjda da tako lako odustajes....katarina padovan wrote:hmm...zanimljivo!
A da se ja ipak pokupim ,jer vidim da mi ode nema pomoči...![]()
![]()
![]()
![]()
- Kaktusssss
katarina, dobro ti nama dosla....Toozla wrote:....sta kazessssssss....Kaktusssss wrote:uredu popravio si situacijuToozla wrote: ...ma nneeeeeee....nije valjda da tako lako odustajes....![]()
![]()
![]()
-
katarina padovan
ajde probat ču se registrirat ponovno ako uspije javit ču se da znate ko sam,pogotovo tebi tuzla-tebi se moram javit hvala ti na instrukciji-pravi si haker

-
Toozla
...nisam tuzla al' nema veze...katarina padovan wrote:ajde probat ču se registrirat ponovno ako uspije javit ču se da znate ko sam,pogotovo tebi tuzla-tebi se moram javit hvala ti na instrukciji-pravi si haker![]()
...ugodan boravak na forumu...
-
katarina padovan
nije uspilo,a nemam se volje zajebavat sad dvi ure oko toga!!!Možda sutra....ali nije ni ovako loše -glavno da sam tu
Usput nisam nikad bila u sarajevu i obečala sam si da ovo lito mioram uštedit koju kunu i doletit tamo do vas na par dana... 
-
katarina padovan
a što je teToozla wrote:...nisam tuzla al' nema veze...katarina padovan wrote:ajde probat èu se registrirat ponovno ako uspije javit èu se da znate ko sam,pogotovo tebi tuzla-tebi se moram javit hvala ti na instrukciji-pravi si haker![]()
![]()
...ugodan boravak na forumu...![]()
![]()
-
katarina padovan
ma ne joj,,,to ti se samo tako ode reče ono ko uzrečica,kontaš ono ka :za Boga miloga ili Isuse!!!ma samo se ti i dalje smiji tako je ode lipše ,e kad bi se cili svit smija ko ti ,di bi sad bili??'

-
katarina padovan
ma ko se gužva?nema gužve dragi -gužva je u autobusu...Kaktusssss wrote:ohooo vec je pocelo da se guzva![]()
-
Oficir s puzom
hahaha dje to nadje...
-
papak_eliminator
Draga Katarina,katarina padovan wrote:nije uspilo,a nemam se volje zajebavat sad dvi ure oko toga!!!Možda sutra....ali nije ni ovako loše -glavno da sam tuUsput nisam nikad bila u sarajevu i obečala sam si da ovo lito mioram uštedit koju kunu i doletit tamo do vas na par dana...
da bi registrovala novi nick moras upotrijebiti drugu e-mail adresu. Znaci, ne mozes onu adresu na koju ti je registrovan taj nick.
Ta druga e-mail adresa mora biti validna, u suprotnom, registracija nece uspjeti.
Dobro dosla, bolje nas nasla itd
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
znači konfirmacijski link je u funkciji i banovanje e majla a ne da se registruje neko s
[email protected]
jel tako?
[email protected]
jel tako?
-
papak_eliminator
Si senjorkomi wrote:znači konfirmacijski link je u funkciji i banovanje e majla a ne da se registruje neko s
[email protected]
jel tako?