UPOZORENJE! VF KOREJA
-
felichi
#1 UPOZORENJE! VF KOREJA
jutros sam se otrovao u restoranu vf koreja. drugi put u zivotu! 2006.god mislio sam
necu prezivjeti koliko sam povracao. nisam naucio lekciju.
jutros kontam da nesto brzinski doruckujem, nema guzve, itd.itd. sada se ne mogu ustati sa solje.
ne jedite u vf-u!!!!!!
jutros kontam da nesto brzinski doruckujem, nema guzve, itd.itd. sada se ne mogu ustati sa solje.
ne jedite u vf-u!!!!!!
- hopi
#2 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
moj doprinos ovoj temi: prije možda godinu, godinu ipo sam vidio svojim očima 3-4 žohara na zidu, tačno gdje se hrana uzima.
- karanana
#3 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
bilo je stranica i stranica pisanja samo na ovom forumu o losim higijenskim uvjetima i iskustvima tamo. mozda ne bih vjerovao da jedna osoba pise lose, ali kad desetine ljudi vidi zohara, misa i ostalu nehigijenu ima tu istine. ja sam prestao ici ima i dvije godine.Lud i ponosan wrote:Ja jos nisam cuo da ne valja, tako da je bezveze siriti neke neistine po forumu. Ko zna sta si ti pojeo...
-
kamilica.ba
#4 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
hopi wrote:moj doprinos ovoj temi: prije možda godinu, godinu ipo sam vidio svojim očima 3-4 žohara na zidu, tačno gdje se hrana uzima.
- Dori
#5 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
Ja prije dvije.....i toliko se bila iznervirala, da sam morala otvoriti temu o njima
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ilit=korea
VF
VF
- jazzer
#6 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
I ja sam se otrovao prije cca 2 godine i nikada vise nisam usao tamo.
Mogla bi se ovdje otvoriti i anketa sa pitanjem ''Da li ste se ikada otrovali u restoranu VF koreja''
.
Mogla bi se ovdje otvoriti i anketa sa pitanjem ''Da li ste se ikada otrovali u restoranu VF koreja''
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
Hvala na prijašnjoj temi. Zaobilazim odavno!Dena wrote:Ja prije dvije.....i toliko se bila iznervirala, da sam morala otvoriti temu o njima![]()
VF
Zapravo, samo sam jednom objedovao tamo prije mnogo godina.
-
lolo_lolo
#8 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
samo kod kuce
svaki restoran,gril,fast food ima nekog zohara,ima nesto nehigijenski,nesto prljavo od cega bi vam se mogao zgaditi cijeli zivot, treba sve izbjegavati
mozda u sarajevu postoje 2 ili 3 mjesta koja su sigurna,ali je ostalo katastrofa
svaki restoran,gril,fast food ima nekog zohara,ima nesto nehigijenski,nesto prljavo od cega bi vam se mogao zgaditi cijeli zivot, treba sve izbjegavati
mozda u sarajevu postoje 2 ili 3 mjesta koja su sigurna,ali je ostalo katastrofa
- Vragolan
#9 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
pa haman svi ti expres restorani su trovacnice, prvo sto su higijenski uslovi katastrofa a drugo, sprema se hrana od namirnica kojima je vec 2/3 dana istekao rok ili je pred istekom
radije kod taleta svjezu macu pojesti nego u vf-u pecenje
radije kod taleta svjezu macu pojesti nego u vf-u pecenje
-
amir79
#10 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
gadno li je, gadno.........
-
mobbarley
#11 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
ja sam prije par godina nasao staklo u hrani napravio frku...valjda ono sto se razbije u marketu oni donesu u ''restoran'' sigurno to rade tako i sa hranom kojoj istekne rok pa se zato truju ljudi..
- kurty
#12 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
Jeo sam svagdje i svasta... Jedne prilike sam bio kao "domacin" na jednoj proslavi, i sva hrana je presla preko mojih ruku... Od janjetine, preko rostilja, kuhanih jela... ma svega... Sve je bilo zdravo, sve je higijenski bilo o.k.... Sutra me probudio bol u stomaku... cijeli dan sam proveo na solji... Mal umro nisam... I sjetim se da sam dva dana prije te proslave, sjedio tri sata na betonskoj klupi...
Znaci, okanite se vise trovanja hranom... Odete da jedete neka jela koja vrijede ispod svake cijene, i jedva cekate da se javita na forum i kaljate ljude koji rade... Jestel se kad zapitali ili pogledali imali u vasoj kuhinji zohara ili nekih zivotinjica... Al jok...daj da je pola u solju, pola na forum... Malo mi je mucno postalo svaki drugi treci dan citati... o trovanjima ovdje ili ondje...
Znaci, okanite se vise trovanja hranom... Odete da jedete neka jela koja vrijede ispod svake cijene, i jedva cekate da se javita na forum i kaljate ljude koji rade... Jestel se kad zapitali ili pogledali imali u vasoj kuhinji zohara ili nekih zivotinjica... Al jok...daj da je pola u solju, pola na forum... Malo mi je mucno postalo svaki drugi treci dan citati... o trovanjima ovdje ili ondje...
-
jela1111
#13 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
Užasno razočarana poslugom i hranom u VF Koreji........užas, evo sada sam se vratila sa ručka iz dotičnog restorana i mislim, odnosno sigurna sam da necu vise nikada otici tamo.....

- karanana
#14 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
o kojem restoranu pricas? food office?jela1111 wrote:Užasno razočarana poslugom i hranom u VF Koreji........užas, evo sada sam se vratila sa ručka iz dotičnog restorana i mislim, odnosno sigurna sam da necu vise nikada otici tamo.....![]()
-
vouvl
#15 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
felichi wrote:jutros sam se otrovao u restoranu vf koreja. drugi put u zivotu! 2006.god mislio sam
ne jedite u vf-u!!!!!!
ma i ja im govorim da idu u mekdonalds jer tamo nema tih problema hrana je prepuna silikona i ostalih naftnih derivata tako da ni bakterije to nece jesti i automatski nema trovanja.
ok malo se dobije rak ili leukemija ali ajde bogati to je danas moderno.
jedimo kod mekdonalSa i budimo u trendu.
-
smayzoni
#16 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
dosta puta sam jeo tamo , uvijek udure pros'o
-
The 51st State
#17 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
sta ste zapeli za zohare, zivotinjice pune proteina.
- Dr.Mr.Fr.
#18 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
jeo jednom nije mi bilo dobro poslje
od tada ne jedem 
- VeDooo1gim
#19 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
Sa food office-om nisam imao problema do sada 
- Cholina_Lokica
#20 Re: UPOZORENJE! VF KOREJA
Inace ni jedan restoran i ni jedna pekara nema zohara, how yes no