UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

AdnanSA

#1 UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by AdnanSA »

Čisto da upozorim raju iz Sa. a i druge koji možda budu prolazili. Ulica Halida Kajtaza je u katastrofalnom stanju. Za one koji ne znaju, to je ona koja ide od želejzničke prema tunelu. Ima par rupčaga od kojih je najopasnija kod Grasove radionice za mini buseve. Sinoć idem pješke i skoro nov Citroen C3 opali u rupu. Obadvije ratkape spadoše i sa prednjeg i zadnjeg točka. Mahnem vozaču/vozačici ali nije primjetio. Kontam gledaj štete orginal ratkape. Sigurno kostaju 50 KM komad. Uzmem, sklonim sa ceste i bacim u grmlje. Mogu misliti koliko dnevno štete napravi ta rupa. Možda 500-600 maraka. Probiti gumu ili oštetiti felgu za tili čas a zakrpiti rupu košta možda 50 maraka. Naša vlast i naši putari. Kome se žaliti da to zakrpi. To je krater pravi, saobračajnu nesreču da izazove kao od šale.
lavic

#2 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by lavic »

Ja sam sad prolazio i onih par najvecih rupa su zakrpili.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by Tomahawk11 »

Ulica ''Halida Kajtaza'' na svakom koraku.
Dzabe pricati. Ako se sta i radi, radi se kad se primaknu izbori.
Tad se krpi ili se stavlja novi sloj.
Ni jedno ni drugo nije neko kvalitetno rijesenje.
Zakrpe se pretvore u jos vece rupe sa prvim snijegom/kisom.
A novi slojevi veoma brzo propadaju, jer je kvalitet nikakav i jos se krade i na tome.
Sahtovi upadnu dok si reko keks.
Bitno je da mi kroz registraciju placamo odrzavanje, sad sto se ne odrzava/slabo se odrzava, koga to briga.
Drvosjeca iz Dejcica

#4 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Ta dionica je zapela ni na nebu ni na zemlji, pravno visi u zraku, treba da se radi nova a sve se nešto čeka. Čak i onaj kružni tok koji je nedavno napravljen kod ElTarik Oil pumpe je privremenog karaktera dok se ne napravi saobraćajnica pored Bosnalijeka i ne spoji se na Šip/Bare. Vidim da su danas ili sinoć nešto nasipali asfalta u one rupe ali opet je cesta u jako lošem stanju. Šteta jer ta mala cesta je jako bitna, spaja dosta nekih naselja, možeš preko te ceste i Velešića izaći na Bare/Šip, čak ako znaš put možeš uz Velešiće izaći na Kobilju glavu i zaobići pola grada.
johntra

#5 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by johntra »

Ova zima je fakat ubila asfalt svuda....ne samo na kolovozu, nego i na trotoarima...
ranger

#6 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by ranger »

johntra wrote:Ova zima je fakat ubila asfalt svuda....ne samo na kolovozu, nego i na trotoarima...
Fakat kod mobilmedije na malti kad se ukljucuje na glavnu ima isto rupcaga obratit paznju
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#7 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by Leon16v »

ranger wrote:
johntra wrote:Ova zima je fakat ubila asfalt svuda....ne samo na kolovozu, nego i na trotoarima...
Fakat kod mobilmedije na malti kad se ukljucuje na glavnu ima isto rupcaga obratit paznju
Jucer tu upade lik sa alfom 156, dusa me zabolila.
A telekomovci tu namjerno upadaju
mayab

#8 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by mayab »

To sam i ja primijetio, izgleda ove hladnoce ispod -10 rapidno pocinju unistavati nas qrcevi asfalt!
A , i ja sam primijetio kratere u HALIDA KAJTAZA, dakle ko može neka izbjegava tu ulicu :run:
semirsar

#9 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by semirsar »

Most kod asa auta , desna traka za ukljucenje na glavnu djadu prema ilidzi, dvije rupe par metara jedna od druge, poprilicno duboke, kroz jednu se vidi miljacka kako tece, jos samo halid beslic fali, neku noc me u srednjoj traci tip umalo ne udari izbjegavajuci jednu od tih rupa.
KB9

#10 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by KB9 »

haj sta kukate, u tuzlanskom kantonu kad se nakon kise pojave rupe zakrpe obicnim sljunkom i onda opet nakon kise rupe, magija, puf :izet:
agent_zero

#11 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by agent_zero »

AdnanSA wrote:Čisto da upozorim raju iz Sa. a i druge koji možda budu prolazili. Ulica Halida Kajtaza je u katastrofalnom stanju. Za one koji ne znaju, to je ona koja ide od želejzničke prema tunelu. Ima par rupčaga od kojih je najopasnija kod Grasove radionice za mini buseve. Sinoć idem pješke i skoro nov Citroen C3 opali u rupu. Obadvije ratkape spadoše i sa prednjeg i zadnjeg točka. Mahnem vozaču/vozačici ali nije primjetio. Kontam gledaj štete orginal ratkape. Sigurno kostaju 50 KM komad. Uzmem, sklonim sa ceste i bacim u grmlje. Mogu misliti koliko dnevno štete napravi ta rupa. Možda 500-600 maraka. Probiti gumu ili oštetiti felgu za tili čas a zakrpiti rupu košta možda 50 maraka. Naša vlast i naši putari. Kome se žaliti da to zakrpi. To je krater pravi, saobračajnu nesreču da izazove kao od šale.
Joj kako sam uletio u tu rupčagu kod grasove radionice, noć bila, kišica propadava i nisam je vidio do pred sami ulet u nju. Konto sam ode amortizer :sad: :twisted:

Jebo sam sve živo i mrtvo putarima i ovoj kriminalno-fašističko-lopovskoj vlasti koji ništa ne rade.
thekupus

#12 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by thekupus »

fol zakrpili, i te zakrpe propale za dva dana
dgL_

#13 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by dgL_ »

thekupus wrote:fol zakrpili, i te zakrpe propale za dva dana
Tu ulici svakako treba izbjegavati... Ici na tunel i u velesice i problem rijesen... Jeste malo dalje mozda malo vise semafora ali miran trap... I prednji i zadnji
neki

#14 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by neki »

Bolnicka ispod stomatologije i medicine je prije 2 sedmice izgledala kao plugom razrovana...ne znam jesu li nesto od tad uradili, ono je horor
lavic

#15 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by lavic »

Jesu, nesto su zakrpili. Svaki dan prodjem bar dva puta, nju su unistili kad su radili novu kanalizaciju od bolnice do Ganiceve kuce prije dvije godine.
holowey

#16 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by holowey »

sta se desilo sa mis irbinom kod kina partizan? danas vidim parking strana ulice do parka puna rupa, kao da je svako auto koje je stajalo potonulo deset cm... kao da voda podlokava tlo i onda asfalt propada... ne stigoh slikati ali bas cudno izgleda...
dgL_

#17 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by dgL_ »

Na sinama kod gimnazoje obala ima rupa koja kida oba tocka... Pa obrtatite paznju... Danas zamalo udes ne napravih izbjegavavajuci je... Rijetko vozim sinama ali retardirana grtalica bila ispred mene krenem da ga obidjem i vidim rupu na 10 metata a idem 60 km/h na kraju je jedva zaobidjoh...
amar1994

#18 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by amar1994 »

Kakva rupa u lijevoj traci :-) :-) , kod raiffeisen banke na skenderiji , sreca volvo zakoci ispred mene , inace :shock: :run:

Naravno , vodovod karinasi su iskopali :wink:
selma 83

#19 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by selma 83 »

amar1994 wrote:Kakva rupa u lijevoj traci :-) :-) , kod raiffeisen banke na skenderiji , sreca volvo zakoci ispred mene , inace :shock: :run:

Naravno , vodovod karinasi su iskopali :wink:
pozdrav, nema druge otvorene stranice, slao sam slike načelniku Novog Grada, klixu,dnevnom avazu. ali ništa postoji ogromna rupa na ulici prema Lukavici ispred Oki zgrade, na pješačkom , što linija nema na kolovozu na skretanju u pravcu centra Dobrinje to ništa . ima ogromna rupa u Vojničkom Polju u sred raskrsnice. ali ova na semaforu u pravcu Dobrinje :run: .niko ništa. krenuli jesu da krpe na mnogim mjestima po Alipašinu , Dobrinji glavna ulica, ali ovo stoji, kolika šteta za nekog ko ne zna i pukne pri brzini 70 km/h neopisivo. vozimo kandidate svakodnevno više se desno ne može izbjeći. klix misli da nije dovoljno važno.da li će u sklopu ove sanacije vidjeti :?: ,možda je načelnik i ove 2 lokacije nalozio ostaje da se vidi. pružni prelaz kod Heco pijace za pohvalu urađen, bio isto katasstrofalan. ali niko apsolutno niko da mrdne prstom da se zatvore rupe ili da se iscrtaju linije kroz Dobrinju , dopuni table signalizacije gdje fale...itd a eto nešto se radi valjda se neće stati. piše Emir.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#20 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by bitanga_sa_otesa »

e nisi ovdje slao... svi citaju klix forum :)
commendatore

#21 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by commendatore »

kaka sam budala stao bih na rupu i zvao zandare na uvidjaj
dgL_

#22 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by dgL_ »

Ovu grupu admin treba preimenovati u "UPOZORENJE, MJESTA GDJE SU PALE GRANATE U SARAJEVU"
duminjo

#23 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by duminjo »

Pratim :mrgreen:
insomnia78

#24 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by insomnia78 »

U fr imas aplikaciju u kojoj vozaci upozoravaju na rupe
Image
Throttle

#25 Re: UPOZORENJE ULICA HALIDA KAJTAZA

Post by Throttle »