UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

exliberal-ex

#26 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by exliberal-ex »

Moderacijo.....ako zakljucate ovu temu ima da vas posaljem u Banovice....po avaz.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boateng

#27 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by Boateng »

Senaid da ucini nesto!
Šveđanin

#28 Re: Odg: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by Šveđanin »

Jel Senaid iz Rozaja dobio poziv, da sutra lijepo ode i rijesi tu situaciju u Tucepima?

Ko to ima muda da drzi tucepske Bosnjake u medijskoj blokadi?
starii

#29 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by starii »

POLARISS wrote:Na glavnoj Tiskovoj trafici u ovom popularnom ljetovalistu u Hrvatskoj danas nije bilo Dnevnog Avaza da se kupi.

Pozivaju se svi Bosnjaci, a narocito nasi Gusinjani da bojkotuju Tiskove trafike i da nase novine iskljucivo citaju na stranicama avaza http://www.avaz.ba/

Sifra za internet za cafe Burbetto pokaj Tiskove trafike vam je makarska2013, ulogujte se, sjedite na zidic, NEMOJTE SJEDATI U KAFIC I TROSITI PARE i mozete procitati novine besplatno.

Ja sam obavjestio Senaida naseg covjeka on je iz Rozaja, radi u Avazu, u vezi ovog problema.
jedina je tuga da se covjek nema u šta posrati :D
dustaban

#30 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by dustaban »

POLARISS wrote:Ma jeli jesam sugav ako hocu nesto da procitam??
Ja sam posteni bosnjak, iz obicnog svijeta, svaki dan isto trpim politicare, pola moje porodice bilo u ratu. Uvijek pomognem, nazovem humanitarni broj.
MOJA PORODICA, MOJE PREZIME je upisano u listu najvecih donatora za izgradnju dzamije u velje polju kod tutina. Otvori lijepo knjigu donatora, procitaj nesto pametno pa vidi 3 prezime. E kad vidis trece prezime na listi donatora to je moja familija. Zelenim debelim slovima mi je upisano prezime, nas 5 porodica koji smo najvise dali jeli tebi to jasno?? Halo???
I sad kad hocu da se malo odmorim, cijele godine u obavezama, dodje mi neko osvjesten da mi prica sta i kako. Pa jeli tebe imalo stid??
A ovome cu ja djilkosu dalmatinskom licno sutra zavrtati usi pred svijetom ako bude bilo da je namjerno sabotirao slanje novina u Tucepe.
BOSNJACI SU U MEDIJSKOJ BLOKADI, a vi osvijesteni vi se samo smijte narodu!!!
:lol:

Ima li Slobodne Dalmacije u Velje polju kod Tutina?
Šveđanin

#31 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by Šveđanin »

Trazi se hitan izvjestaj da li su Bosnjaci pod medijskom blokadom uspjeli doci do svog primjerka Avaza?

Skickat från min iPhone via Tapatalk
drndalo

#32 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by drndalo »

PRAVDA ZA AVAZ ! Pravda za clana FAMALIJE KOJA JE ZLATNIM SLOVIMA UPISANA NA PLOCU INICIJATIVNOG ODBORA ZA IZGRADNJU DZAMIJE, gdje ono? Ah da, negdje kod Tutina...

Ljudi vam naprave uslugu, omogucavaju vam da par dana odmorite svoje mozdane supljine od nasih trovanja, da zaista pustite mozak na pashu, da odmorite...

Ne ostavljajte pare hrvatima ? Pa koji ces *urac onda uopste tamo na moru..??? Sto nisi otisao u Tutin na more, pa da ostavis pare u zavicaju, da pomognes ekonoMiju...???
muha_sa

#33 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by muha_sa »

POLARRISS :)

svaka cast :thumbup: dosta ih se primilo, mada si poslije treceg posta prešo u dosadu.
Drinski

#34 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by Drinski »

Meni je ovo najjače:
POLARISS wrote: Ja sam obavjestio Senaida naseg covjeka on je iz Rozaja, radi u Avazu, u vezi ovog problema.
rizibizi

#35 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by rizibizi »

Jebo avaz ionako kazu marka za avaz marka protiv BiH, jesi li ti izvidio situaciju sta je sa ostalim izdanjima, express, azra, aura? Da znam kad krenem da li da kupujem u Sarajevu ili mogu i tamo kad dodjem. Ako kupim ovdje, brzo mi hanuma cita ima sve do Tucepa napamet da nauci, a za Alan Forda nije pokazala interesovanje, slaba mi je i sa Rvackim to nece da cita one tisuce i opcine pa dzaba ti, ima odmor da mi presjedne.
rizibizi

#36 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by rizibizi »

Drinski wrote:Meni je ovo najjače:
POLARISS wrote: Ja sam obavjestio Senaida naseg covjeka on je iz Rozaja, radi u Avazu, u vezi ovog problema.
A Senaid ti je odma' za telefon i nazvao Drazena Kocijana i Hrvoja Balentu da se organizuje kontingent svih izdanja avaza u zadnjih 6 mjeseci pa upola cijene, samo da ne ostaje remitenda. Prije toga ih je dobro naruzio i rekao da avaz mora da stoji u prvom redu odma izmedju NY Times-a i Deutsche Zeitung-a inace ce pipu da im zavrne.
Bodkin

#37 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by Bodkin »

Tucepski bosnjaci :D :D gigantska tema

Sent from my Lumia
sickle_and_hammer

#38 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by sickle_and_hammer »

Achtung! Achtung!
saraf_osmica

#39 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by saraf_osmica »

POLARISS wrote:Na glavnoj Tiskovoj trafici u ovom popularnom ljetovalistu u Hrvatskoj danas nije bilo Dnevnog Avaza da se kupi.

Pozivaju se svi Bosnjaci, a narocito nasi Gusinjani da bojkotuju Tiskove trafike i da nase novine iskljucivo citaju na stranicama avaza http://www.avaz.ba/

Sifra za internet za cafe Burbetto pokaj Tiskove trafike vam je makarska2013, ulogujte se, sjedite na zidic, NEMOJTE SJEDATI U KAFIC I TROSITI PARE i mozete procitati novine besplatno.

Ja sam obavjestio Senaida naseg covjeka on je iz Rozaja, radi u Avazu, u vezi ovog problema.
Fahro jesi li to ti?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#40 Re: UPOZORENJE - U TUČEPIMA NEMA AVAZA DA SE KUPI!!

Post by Chmoljo »

temu je otvorio dosadni trol koji se voli "šaliti" na račun Srebrenice, pa onda malo zadrtog Bošnjaka i tako... tema ćao...
Locked