Upozorenje !!!!
- uvjek dobar gost
#1 Upozorenje !!!!
Sad mi javiše da danas ni u kom slučaju ne pijem vodu iz česme, valjda je sa izvorištem Bačevo neki problem...
Informacija je neprovjerena ali vjerodostojna dovoljno da danas ne pijem vodu iz česme.
Ovo se odnosi na sve stanovnike grada Sarajeva i okoline, odnosno sve one koji piju bačevsku voduuu....
Vrijeme je da se krene !!!!
Informacija je neprovjerena ali vjerodostojna dovoljno da danas ne pijem vodu iz česme.
Ovo se odnosi na sve stanovnike grada Sarajeva i okoline, odnosno sve one koji piju bačevsku voduuu....
- uvjek dobar gost
Tako nekako, meni javili da slučajno ne pijem, pa rekod da me neki ne smatraju... za...
Ne fakat bez šale... nešto nije udure sa vodom, ja sam sad sipao i gledao boju ona je ok, znači da su bakterije neke prisutne preko mjere....
Ne fakat bez šale... nešto nije udure sa vodom, ja sam sad sipao i gledao boju ona je ok, znači da su bakterije neke prisutne preko mjere....
- Meshtar
Ljudi moji suzdrzite se od sirenja informacija tipa, meni neko nesto rekao i slicno. pogotovo kad su takve stvari u pitanju. Ima li iko od vas izvor informacija ili je samo mahalska prica?
U Zavodu za javno zdravstvo kantona, koje uzgred kontrolise tu vodu, ne pominju nista slicno.
U Zavodu za javno zdravstvo kantona, koje uzgred kontrolise tu vodu, ne pominju nista slicno.
- uvjek dobar gost
Sad mi javilo...
-
shin
Jel Erik Kantona?Meshtar wrote:Ljudi moji suzdrzite se od sirenja informacija tipa, meni neko nesto rekao i slicno. pogotovo kad su takve stvari u pitanju. Ima li iko od vas izvor informacija ili je samo mahalska prica?
- uvjek dobar gost
Moj izvor su mediji... nisam javio dnevniku hayat televizije nego objavio post na Sa X-u... ,a izvor je povjerljiv i nalazi se u zgradi zvanoj sivi dom...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nekom J mater jer umjesto da kupe nove filtere, te pare troshe na bibije i na fensi derneke o drzavnom trosku.Meshtar wrote:uvjek dobar gost wrote:Moj izvor su mediji... nisam javio dnevniku hayat televizije nego objavio post na Sa X-u... ,a izvor je povjerljiv i nalazi se u zgradi zvanoj sivi dom...
A gdje ćemo??
- uvjek dobar gost
A što se kretanja tiče..... ja krenuh sa pauze na posao... a kasnije krečem sa posla ka kući.... ako je neko mislio negdje da krene sad je vrijeme...

- uvjek dobar gost
Popio sam i ja bar 1.5l a što se tiče informacija... treba pratiti inf. emisije... ali ja mislim da neće objaviti ništa... kao ni prije...
- ahmed&nedzad
ŠTA JE BILO????Beatrix wrote:bilo na dnevniku