dječak sa šibicama wrote:Meni se jednom nabacivala Etiopska princeza, rekla da sam sladak i tako to, i da je ona trenutno u Austriji i da joj treba 5000 eura da bi oslobodila oca kojeg su zarobili pobunjenici, pa ce onda ona meni vratiti u utorak 100.000 samo kad tata izadje iz zatvora i digne pare sa bankomata.
Simpaticna djevojka bjese.
Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#176 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
- Muhamed Đakmić
#177 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
I ti tipični Balkanac nisi udovoljio curidječak sa šibicama wrote:Meni se jednom nabacivala Etiopska princeza, rekla da sam sladak i tako to, i da je ona trenutno u Austriji i da joj treba 5000 eura da bi oslobodila oca kojeg su zarobili pobunjenici, pa ce onda ona meni vratiti u utorak 100.000 samo kad tata izadje iz zatvora i digne pare sa bankomata.
Simpaticna djevojka bjese.
Meni se jednom javila rodica iz Indije, neki dalji rod, uglavnom umro joj babo i ostavio njoj i meni po pola imovinu, nekih 120 miliona dolara. Nema bližeg roda od mene cura, plače, haj pomozi rođo da trošimo. Zavrzlame oko prevoda i to, valjda su u Indiji ti po opštinama i katastarskim uredima gori nego naši ovdje. Elem još čekam šta će biti.
-
Ujedam
#178 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Ja znam bruku primjera... ja nisam jedna od tih 
- alchak.ba
#179 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
sjoj cega svega neJma
- elma89_
#180 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Meni to nije toliko cudno niti strasno,ali mi je glupo kad se neko registruje na one dejting sajtove..match.com i slicno,to je ono maksuz da bi si nasao nekoga 
Fb je danas dio realnosti i ako se igrom slucaja s nekim tu upoznas,to nije nista vise cudno nego sto bi bilo cudno da upoznas nekoga preko posla,u gradu i slicno
Fb je danas dio realnosti i ako se igrom slucaja s nekim tu upoznas,to nije nista vise cudno nego sto bi bilo cudno da upoznas nekoga preko posla,u gradu i slicno
- Ramzess Veliki
#181 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Aha ... match.com. Znaš li još neki ... ne bih ja da se tamo švaleram, nego radim neko istraživanje ...elma89_ wrote:Meni to nije toliko cudno niti strasno,ali mi je glupo kad se neko registruje na one dejting sajtove..match.com i slicno,to je ono maksuz da bi si nasao nekoga
- BarbaDue
#182 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
Juče mi momak priča sestra mu se udala u tursku. Upoznali se na webu, 6 mjeseci se upoznavali on za to vrijeme 2 puta dolazio u Gž a ona naučila turski jezik. Vjenčanje bilo prije mjesec dana.
- AmADin_gospo
#183 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?
moguče. znam iz iskustvaderPate wrote:Vase misljenje da li je moguce da se preko fb upozna osoba zivota...