Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#176 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Ramzess Veliki »

dječak sa šibicama wrote:Meni se jednom nabacivala Etiopska princeza, rekla da sam sladak i tako to, i da je ona trenutno u Austriji i da joj treba 5000 eura da bi oslobodila oca kojeg su zarobili pobunjenici, pa ce onda ona meni vratiti u utorak 100.000 samo kad tata izadje iz zatvora i digne pare sa bankomata.

Simpaticna djevojka bjese.
:D Ehehehe, tako nekako. :thumbup:
Muhamed Đakmić

#177 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Muhamed Đakmić »

dječak sa šibicama wrote:Meni se jednom nabacivala Etiopska princeza, rekla da sam sladak i tako to, i da je ona trenutno u Austriji i da joj treba 5000 eura da bi oslobodila oca kojeg su zarobili pobunjenici, pa ce onda ona meni vratiti u utorak 100.000 samo kad tata izadje iz zatvora i digne pare sa bankomata.

Simpaticna djevojka bjese.
I ti tipični Balkanac nisi udovoljio curi :roll:

Meni se jednom javila rodica iz Indije, neki dalji rod, uglavnom umro joj babo i ostavio njoj i meni po pola imovinu, nekih 120 miliona dolara. Nema bližeg roda od mene cura, plače, haj pomozi rođo da trošimo. Zavrzlame oko prevoda i to, valjda su u Indiji ti po opštinama i katastarskim uredima gori nego naši ovdje. Elem još čekam šta će biti.
Ujedam

#178 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Ujedam »

Ja znam bruku primjera... ja nisam jedna od tih :D
alchak.ba

#179 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by alchak.ba »

sjoj cega svega neJma
elma89_

#180 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by elma89_ »

Meni to nije toliko cudno niti strasno,ali mi je glupo kad se neko registruje na one dejting sajtove..match.com i slicno,to je ono maksuz da bi si nasao nekoga :D

Fb je danas dio realnosti i ako se igrom slucaja s nekim tu upoznas,to nije nista vise cudno nego sto bi bilo cudno da upoznas nekoga preko posla,u gradu i slicno
Ramzess Veliki

#181 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Ramzess Veliki »

elma89_ wrote:Meni to nije toliko cudno niti strasno,ali mi je glupo kad se neko registruje na one dejting sajtove..match.com i slicno,to je ono maksuz da bi si nasao nekoga :D

Fb je danas dio realnosti i ako se igrom slucaja s nekim tu upoznas,to nije nista vise cudno nego sto bi bilo cudno da upoznas nekoga preko posla,u gradu i slicno
Aha ... match.com. Znaš li još neki ... ne bih ja da se tamo švaleram, nego radim neko istraživanje ... :lol:
BarbaDue

#182 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by BarbaDue »

Juče mi momak priča sestra mu se udala u tursku. Upoznali se na webu, 6 mjeseci se upoznavali on za to vrijeme 2 puta dolazio u Gž a ona naučila turski jezik. Vjenčanje bilo prije mjesec dana.
AmADin_gospo

#183 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by AmADin_gospo »

derPate wrote:Vase misljenje da li je moguce da se preko fb upozna osoba zivota...
moguče. znam iz iskustva
Post Reply