Promijeni sredinu.. Idi u neki drugi grad na studij ili da radis nesto.. Upoznat ces nekoga u novoj sredini ako ista.. I kreni da izlazis.. slobodno se obuci i sredi i idi u neki klub, diskoteku
Otisao sam 15 puta minimalno sam sa sobom u dernek

Neko ce reci vidi pacenika, ali ludnica je koliko ljudi mozes upoznati kada nisisa onima sa kojima si stalno.. Jer onda tako ogranicavas sam sebe.. Idi na neko takmicenje iz saha.. Uclani se u neku politicku stranku.. Nadji posao ako vec nemas neki.. Zaposli se kao konobar.. tako mozes upoznati drama novih ljudi.. idi na neki sport.. plivanje, vaterpolo, kosarka, streljastvo, tenis.. nesto sto tebi odgovara.. moras se kretati po mjestima gdje ima "Normalnih" ljudi koji te nece tek tako degradirati i gdje je komunikacija kljucna stvar.. sport je zakonza to.. nemoj u teretanu.. tamo svak svoje misice gleda..
enjoy the life
sport, fax, posao, nove sredine i mjesta, klubovi da ganjas cure i vidjet ces.. slijedeci dan zovnes nekoga koga si upoznao prosli dan na pice, platis, pa ce tako onda neko i tebe da zovne drugi put..
nece ljudi padati s neba tebi u sobu kuci.. i da znas, prijatelji ne postoje.. mozda 1 samo moze da bude prijatelj.. evo ja naprimjer ovako mogu reci da imam jednu prijateljicu! i jedno 200 jarana, jaranica, havera, brace, itd..
i otidji nekad sa familijom na pice.. bit ce im drago.. na ovom svijetu te niko osim mame, tate, brace ili sestara, i djece rodjene voliti.. i mooozda zena, ako je bas cestita i iskrena.. ali i to se da provjeriti

samo dodjes kuci i kazes nema paraaa.. nema boljeg testa za zene ja mislim haha