Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koji motor je u pitanju ? Kod tebe, i na gornjim slikama, kojih godista ? Radi li ti auto kako treba ovako kako si ga slikao...? Ako radi, nahrani pse i nista ne diraj...
slabo se vidi ali bi moglo biti da je to drugaciji karburator koji ima toplu vodu iz rashladnog sistema da prolazi kroz isti, a sto opet regulise rad motora hladno vruce tj broj obrtaja.
ne diraj nista, ne komplikuj, japanac je najbolji kakav je iz fabrike izasao, ako pocnes petljati oko toga ulazis u svrzino kolo, jedino ako ti nema neko napraviti prepravku u jednostavniji mehanickim saugom regulisani karburator
Bakir1 wrote:slabo se vidi ali bi moglo biti da je to drugaciji karburator koji ima toplu vodu iz rashladnog sistema da prolazi kroz isti, a sto opet regulise rad motora hladno vruce tj broj obrtaja.
ne diraj nista, ne komplikuj, japanac je najbolji kakav je iz fabrike izasao, ako pocnes petljati oko toga ulazis u svrzino kolo, jedino ako ti nema neko napraviti prepravku u jednostavniji mehanickim saugom regulisani karburator
druze kod mene je mehanicki saugh vec.. misliosamda je do tog... pogledao sam 4-5 ovih mazdi ko kod mene i svaka ima isto... problem i jeste sto mi se u zadcnje vrijeme gasi kad je hladna, trza malo kad se ugrije sve je uredu... ali nekako mi nije jasno da svi koje samvidio do sad imaju ovo a moja mazda nema... jel moguce da je neko nesto skidao ili prepravljao..
drndalo wrote:Koji motor je u pitanju ? Kod tebe, i na gornjim slikama, kojih godista ? Radi li ti auto kako treba ovako kako si ga slikao...? Ako radi, nahrani pse i nista ne diraj...
1.3 motor mazde su od 87' do 90' pravljene, moja je 89' konkretno a i ove su tuda negdje... helem, nalazio sam i neke mazde 323 i starije japance koji isto ovo imaju... moze l ise neko javit sa konkretnim odgovorom, hvala
moguce je da je taj dodatak isao za razlicita trzista, hladnije toplije, euro norme, svasta je moguce, umjesto da izmisljas tople vode, posjeti nekog majstora za karburatore....